Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

Zrobię. Akurat mogę, to zrobię. Nawet już zrobiłam przed chwilą.
Jeśłi ktoś chce wiedzy to musi o nią powalczyć. Nigdy więcej szuflą do pustej głowy wpychać nie będę.
O!
Mnie wkurza, że wszystkie ciuchy i bryczesy z naszych ogłoszeń, które mi się podobają są w rozmiarze 38-40! 👿
kujka   new better life mode: on
08 marca 2013 17:44
wkurza mnie na forum zupelnie offtopowe nabijanie postow. zeby chociaz ta dyskusja byla na JAKIKOLWIEK temat, a nie "nom, hihi"  🙄
co zrobisz? takie czasy, nic nie zrobisz.

A może właśnie coś się zrobić powinno (od forum zaczynając), bo potem Ty czy ja, czy inni, którzy musieli się konkretnie pomęczyć, żeby studia skończyć, będziemy mieć papier taki sam co panienka z linka wyżej. Po co to wspierać? Żeby jeszcze trudniej było pracę znaleźć?
desire   Druhu nieoceniony...
10 marca 2013 10:51
o, to mnie tu najbardziej wkurza:

A ty co?  Urlopik się skończył i wróciłaś mówić wszystkim co kto może gdzie i jak napisać? No bardzo nam ciebie brakowało - skarbnico wiedzy wszelakiej i najyntelygentsza z ludzi...  🏇

pyskówki "na poziomie"..  🤔wirek:  😵
O! Znowu pasożyt:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,90943.0.html
Dobrze _Gaga odpisała.
I to nie jest tak, że ja odmawiam pomocy. Przeciwnie.
Po tylu latach kontaktów ze studentami a raczej "studentami" wiem o czym piszę.
Obecna edukacja to jakaś kpina.

[url=http://forum.galopuje.pl/f,praca-licencjacka-turystyka-konna-w-bieszczadach,93991,0.html#98435]KLIK[/url]

pani przeniosła się na "bardziej ambitniejsze" forum i nikogo prawie nie zdziwiło, że babka nie wie za bardzo, o czym pisze 😵
kujka   new better life mode: on
11 marca 2013 10:53
desire, akurat zupelnie zly przyklad podalas, bo tu uwaga byla calkiem adekwatna 😉
zgadzam się z desire - uważam, że taka uwaga nie jest NIGDY adekwatna. nawet jeśli druga strona nas mocno wkurza i nie okazuje szacunku, to jakiś poziom trzeba trzymać.
desire   Druhu nieoceniony...
12 marca 2013 10:19
kujka, no prosze Cie, dorosły człowiek to raczej potrafi dociąć na jakimśtam poziomie, bardziej z wyczuciem i smakiem, aby strona do której pije o tym wiedziała, a inni nie byli zażenowani "poziomem" dyskusji.. po co się zniżać do czyjegoś poziomu, nie lepiej pokazać trochę klasy?
Mam nadzieję, że teraz już jestem na odpowiednim wątku.

Jak bardzo dziwne dla mnie jest to, że taki poziom niektórzy reprezentują. Przeczytajcie chociażby to http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,91009.0.html
Gwarantuję Ci, że jak 'całymi dnami będziesz tu przesiadywać', to  wreszcie załapiesz o co chodzi. 
Ale to może zająć lata jeszcze 👀
eros racja, ileż można dublować wątków i pisać postów pod postem...

Jak bardzo dziwne dla mnie jest to, że taki poziom niektórzy reprezentują. Przeczytajcie chociażby to http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,91009.0.html

Przeżywasz to jak...Żyd okupację! wstawiasz wszędzie,gdzie się tylko da.A zauważ,że przekierowali cię gdzie trzeba,że napisali...z resztą trolli na forum co raz więcej.
eros, daj sobie tydzień, poczytaj wątki, chociażby te, które wyświetlą Ci się po kliknięciu "pokaż wiadomości od ostatniej wizyty", a dopiero potem zakładaj nowe, jeżeli w istniejących nie znajdziesz odpowiedniego tematu, bo aż kusi, żeby patrząc na "BEZCZELNI REVOLTOWICZE" napisać "skończ waść, wstydu oszczędź" 😉.

A mnie wkurzają ludzie, którzy:
a) nie czytują regulaminów forów, na które się logują,
b) zadają idiotyczne pytania zakładając milion wątków, w dodatku obrażają innych forumowiczów,[quote author=eros
c) szukają wskazówek internetowych, zamiast jak normalni ludzie - szukać wskazówek u trenera...
najczęściej mam wrażenie , że ich "wspaniałe i piękne araby" są jedynie wirtualne i istnieją na fotoblogach...  😵

Edit: poprawiony cytat
O braku umiejętności korzystania z wyszukiwarki już nie wspominając...
Tak, tak. Skrytykujcie każdego, kto jest tutaj pierwszy dzień i chce się o coś zapytać. Jak będę miała czas to poczytam regulamin, aczkolwiek nie widzę takowej potrzeby, gdyż chcę tylko uzyskać odpowiedzi na to pytanie, a potem wyjść i pracować z tym koniem.
dragonnia   "Coś się kończy, coś się zaczyna..."
17 marca 2013 21:01
Co Ty bedziesz robić? Pracować? Padne zaraz. Gdybyś była na poziomie rekreanta weekendowego to byś znała te podstawy o które pytasz. Proponuję zacząć od lonzy dla siebie i obserwacji doświadczonych osób. U nas 7 latka potrafi odpowiedzieć w mig o to co Ciebie nurtuje.Tyle ode mnie.
Co Ty bedziesz robić? Pracować? Padne zaraz. Gdybyś była na poziomie rekreanta weekendowego to byś znała te podstawy o które pytasz. Proponuję zacząć od lonzy dla siebie i obserwacji doświadczonych osób. U nas 7 latka potrafi odpowiedzieć w mig o to co Ciebie nurtuje.Tyle ode mnie.

Bardzo się ciesze, ale wydaje mi się, że nie. Cała praca z koniem, budowanie więzi czy wzbudzanie zaufania wymaga wiele pracy i jest wiele metod na to, a więc nie sądzę aby taka mała dziewczynka potrafiła wyjaśnić mi po kolei jak mam zacząć pracę z "surowym" koniem i pokierowała krok po kroku. 😉
17 marca 2013 21:08
To sobie watp i tkwij w swojej niewiedzy. Na własne życzenie i przez lenistwo.

Voltopiry czas się obudzić ;-) sesese
Dworcika   Fantasmagoria
17 marca 2013 21:10
eros, to nie wiedząc takich rzeczy chcesz 'pracować' z surowym koniem?

Łooo... kto ma popcorn?
Facella   Dawna re-volto wróć!
17 marca 2013 21:12
Kurczę, katija mi zabawkę zabrała  😕 A już się tak nakręciłam na sprawozdanie z wspólnego żucia siana!
eros, jeśli nie masz czasu na przeczytanie regulaminu strony na której jesteś "gościem", to jak Ty chcesz pracować z koniem?
Toż to wymaga:
1. Czasu
2. Wiedzy
I to wiem nawet ja- zwykły rekreant- dupotłuk.
17 marca 2013 21:14
No właśnie. Kloda wisi :@
Owszem wymaga i czasu i wiedzy dlatego przed tym chciałabym się czegoś dowiedzieć więcej.
Facella   Dawna re-volto wróć!
17 marca 2013 21:17
Jak Ty się chcesz dowiedzieć czegoś więcej z forum, skoro masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?  🤣
Nie martw się, na pewno zrozumiem. 😉 A przede wszystkim to chciałam się dowiedzieć od czego zacząć. Bo tych metod jest tyyyyle. Join Up, 7 Gier,.... a więc jeśli ktoś będzie na tyle miły i mi to powie to super. ;o ;____;
Dworcika   Fantasmagoria
17 marca 2013 21:24
Proszę o ostrzeżenie za nieregulaminowy post:

😂
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
17 marca 2013 21:25
Ja na twoim miejscu zaczęłabym od nabycia "Akademii jeździeckiej" Pruchniewicza i dokładnego jej przeczytania oraz regularnego z niej korzystania.
eros- nie wiń dyskutantów za własne błędy.Nie trać czasu na słowne utarczki . Nie zmusisz nas, żebyśmy cię polubili i slużyli pomocą. W każdym razie nie tymi metodami. Zadaj sobie trud POCZYTANIA kilku wątków i POMYŚLENIA o co ci idzie.
Sprecyzuj pytanie i grzecznie zadaj. Sprecyzuj. Nikt ci na zawołanie nie napisze tu poradnika.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się