Kto/co mnie wkurza na re-Volcie? Reaktywacja ;)

A.   master of sarcasm :]
14 sierpnia 2010 18:49
[quote author=??? link=topic=785.msg676288#msg676288 date=1281807815]
[quote author=Pauli link=topic=785.msg676285#msg676285 date=1281807780]
Dziewczyny dawajcie jeszcze, idę po colę i popcorn 😁

My sie znamy ze starej volty? chyba nie  😁
[/quote]
Ja Ciebie znam, Ty mnie pewnie nie, bo staram się nie rzucać w oczy 😎
[/quote]

aaa pamietam Twoje zdjecie z podpisu  👍
trzynastka   In love with the ordinary
14 sierpnia 2010 18:49
ninevet chyba nie usuniesz moich postuw!!!!

A założymy się  😎 ?
Generalnie jestem tutaj takim małym magikiem, mogę sprawić, że znikną nie tylko posty ale i ludzie.  😎
heh spoko to ja już nic nie mowie...
ninevet, mogę się założyć, że nie umiesz usuwać POSTUW 😎
trzynastka   In love with the ordinary
14 sierpnia 2010 18:55
rewir - nie wciągaj mnie do zabawy błagam !

Z usunięciem postUw jest więcej problemów niż ze zwykłymi, ale wtedy wyciągam dłuższą różdżkę, kilka RZabich gałek ocznych, potrzeba też piUrUF pafia [ciężko je dostać] i trzy skorópy żułfia.  😂

A tak serio serio serio - proszę byście ograniczyły "rozmowy" do nowego wątku. Chyba, że coś kogoś faktycznie wkurza tutaj.
14 sierpnia 2010 18:56

A tak serio serio serio - proszę byście ograniczyły "rozmowy" do nowego wątku. Chyba, że coś kogoś faktycznie wkurza tutaj.

No przeciez wkurza. Nie umie uzyc przycisku po prawej pod postem  👿
ja nie mam sobie nic do zarzucienia. to one zaczely. jest temat kto mnie wkurza, no to mowie rewir!!
nie mam nic na swoją obronę!
żądam adwokata!
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
14 sierpnia 2010 18:59
ninevet, mogę Ci pafia puścić jak chcesz, sama sobie piórka pozbierasz 😀
nie mam nic na swoją obronę!
żądam adwokata!

Ja znam jednego - moge Ci podeslac😀😀

A mnie wkurza, ze zaczelam sie znow udzielac na forum - i to za sprawa najbardziej beznadziejnego watku ostatanich tygodni tutaj  🤬 🤬 🤬
Trzeba to szybko zakonczyc...
Manta   Tyłkoklep leśny =)
14 sierpnia 2010 19:40

trzy skorópy żułfia

Mogę poratować dwoma skorupami żółwi, ale obawiam się, że one nie mają tak magicznej mocy jak żułfiofe skorópy. Ale w razie czego moje żółwie się chyba nie obrażą =P

Wkurza mnie dziś niemiłosiernie cała re-volta bo mi net powoli chodzi i nie mogę sobie zdjęć w wątkach pooglądać =/

Hahahaha  😂

Ciekawe kiedy natasza sobie pójdzie z volty...
15 sierpnia 2010 12:20
[quote author=Strzyga link=topic=785.msg676347#msg676347 date=1281808775]

Hahahaha  😂

Ciekawe kiedy natasza sobie pójdzie z volty...
[/quote]

poczekaj, ciebie jeszcze nie wrzucila na ignora  😂
kurde....to się może przestanę odzywać 😉
???, a ciebie wrzucilam???nie, wiec sie odczep. najwidovzniej jest ktos kto kocha cie bardziej ode mnie...
15 sierpnia 2010 14:56
dziekuje za uzywanie przycisku z prawej na dole  :kwiatek:
Mam pytanie do modów - jeżeli napiszę do kogoś, że jest głupi, durny, czy coś takiego, to co za to jest? Ostrzeżenie czy coś więcej.
Bo ja już nie mogę  😵
moim zdaniem brak kultury...
a po drugie to chyba piszesz nie na temat? regulamin obowiazuje chyba wszystkich, czy moze INTELIGENCJE juz nie?
Nie, Inteligencje już nie.
Edit - w myśl staropolskiego przysłowia - Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie.
Chetnie zobacze ten punkt w regulaminie. Prosze pani...
Ktoś gdzieś powiedział, że szczypiorki w dzisiejszych czasach są jak pokrzywa -> wylęgną się, parzą i nie chcą odpuścić. Osoba powyżej jest tego doskonałym przykładem.  🤔 i to mnie w sumie w tej chwili wkurza na revolcie.
dla mnie to bardziej perz niz pokrzywa. Z daleka wyglada jak pyszny szczypiorek do schrupania, a z bliska czeka przykre rozczarowanie, i nie da sie cholerstwa usunac.
To byłam ja 🙂 z tą pokrzywą.
Wnoszę o nowy punkt do regulaminu - kwarantanna dla nowych użytkowników poniżej lat ... nie wiem? 20?
czyli co? rewir odpada ;>
dempsey   fiat voluntas Tua
15 sierpnia 2010 16:08
to nie szczypiorek i nie pokrzywa nawet
to pospolity rzep czyli łopian większy (Arctium lappa L.) 

"Nasiona i owoce tych uciążliwych roślin rozprzestrzeniają się nawet podczas powodzi. Chwasty rozsiewają się samoczynnie podczas zwożenia upraw, w czasie sianokosów, w czasie żniw. Człowiek w walce z chwastami poznaje sposoby rozprzestrzeniania się i rozsiewania tych roślin. Dzięki temu łatwiej jest mu z nimi walczyć." /podkr.moje/

nadzieja, że jesienią się zdezaktywuje - a wrzesień już blisko
a czytać cie nie nauczyli? dla NOWYCH
Faktycznie nie doczytałam. Co nie zmienia faktu ze to beznadziejny pomysl. wystarczy troche pomyslec... no ale cóż. moze lepiej zeby sie szlachta czyt. pokemon nie przemeczała.
natasza
🙇 dziękuję, że dbasz o mój wysiłek umysłowy, bo faktycznie ostatnio w tą pogodę, to ciężko. Ale teraz wszystko już jasne - skoro dbasz o wysiłek umysłowy wszystkich osób oprócz siebie, to stąd te górnolotne wpisy  😁
Auuuuuuuu (to jest wycie voltopirów  😁 ) - jak usłyszysz, to uciekaj.
jak dla mnie mozecie nawet miauczeć, drogi pokemonie. a co do jakosci wpisow, to nie wiem co sadzisz na temat swoich, ale wedlóg mnie tez inteligencja nie blyszczysz. PoZdRaffIaM
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się