zabeczka17, trzymaj się, jakoś... 🙁 przykre strasznie
Pojechał z dwoma zębami do zrobienia i przy wybudzaniu połamał tylną nogę. Rana otwarta, nie miał szans. 😕
Nieszczęśliwy wypadek, a mi serce pęka
zabeczka17 przykro mi... 🙁 trzymaj się!
zabeczka17, okropnie współczuję... 🙁
zabeczka17,
ale przykro 🙁. To, kurde, niesprawiedliwe...
Trzymaj się...
zabeczka17, 🙁 mocno, mocno nie fair. Bardzo Ci współczuję, trzymaj się!
O Jezu, zabeczka17... Trzymaj się kochana. 🙁 🙁 🙁
zabeczka17, 🙁 trzymaj sie..
Dziekuje wszystkim za slowa wsparcia. Czuje sie jakbym stracila czlonka rodziny. Najgorsze to ze kobyla za nim wyje ;( a ja psychicznie nie wyrabiam 🙁
zabeczka17, okropna tragedia... trzymaj się jakoś :przytul:
zabeczka17, siły! :przytul:
zabeczka17 bardzo mi przykro
zabeczka17 bardzo Ci współczuje 🙁 bidulko trzymaj się!
zabeczka17 wyrazy wspołczucia 😕 trzymaj się
bardzo współczuję. Trzymaj się..jakoś
żabeczka, bardzo mi przykro! Trzymaj się 🙁
zabeczka17, o rany... nie wiem co napisać! Trzymaj się jakoś.
Dziekuje wszystkim za słowa wsparcia
zabeczka17 współczuję, najgorsze jest to , że zwierzęta nie zawsze przygotowują nas na swoje odejście, kończą swoją ziemską ścieżkę szybko, niespodziewanie -krótkie pożegnanie. Szok i trudno się z tym pogodzić. Trzymaj się.
zabeczka17, trzymaj się jakoś! Przesyłam gorące uściski! Pamiętaj, że on tam na górze na Ciebie poczeka i kiedyś znowu będziecie razem :przytul:
zabeczka17, trzymaj się !
Dziekuje dziewczyny, strasznie mi go brakuje 🙁 chcialam mu pomoc, wyleczyc a wyszlo jak wyszlo 🙁 ten kon nie mial szczescia w zyciu.
Miał szczęście, że trafił do Ciebie. Wiele koni nawet nie może marzyć o takim miejscu. Pewnie oddałoby połowę swojego życia, żeby spędzać czas tak jak Gandalf. Pomyśl o tym.
Dziekuje Ci za mile słowa za wsparcie ....
Bardzo mi przykro, trzymaj się jakoś..
Już sama chęć pomocy jest czymś wielkim. Zrobiłaś co mogłaś. Bardzo mi przykro :przytul: