czapajew, łokurde! to było jak byłam w liceum i zaczynałam studia, milion lat temu 😉 chyba nie chciałabym zobaczyć co tam wypisywałam 🤣
Nieśmiało odkopię wątek, zagląda tu jeszcze ktoś?
Zawsze się zastanawiam po co ale zaglądam i co gorsza czasem coś piszę 🙄
Tak sobie obserwuje nieśmiało, ale faktycznie... Ledwie kilka wątków jakoś tam zipie.
Szkoooodaaaaaa
Chyba młode pokolenie woli grupy na fb, niż nasze stare dobre forum.
To i ja się przywitam po latach 🙂 Pamiętam Was wszystkich. Jestem tu z przerwami
od ... Eee. Od najpierwszej strony Volty. To będzie ile lat? Ze 20 już? 🙂
Oprócz Was wszyatkich Pamiętam jeszcze Nizmierną, Korsarza i Babę Jagę 🙂
Ja wyhamowałam z końmi przez zdrowotne problemy mojego konia i podczytuję tylko końską stronę 🙄
mi już 16 lat ,,stukneło,, na re-volcie
Ej stara Gwardia, zamiast narzekać, że szkoda i ledwo zipie i że młodzież woli forum Facebooka to nieśmiało przypomnę, że to Wy tworzyliście forum 😜 wiec śmiało wracajcie do jakiejś aktywności.
kare_szczescie, ja tu cały czas jestem, na pewno ze 20 lat, a coś mi świta, że dłużej 🙉
espana, ja też! Czytałam na pewno odkąd skończyłam 12ście lat, pamiętam jak Beata Stremler była na forum i Dominika Kraśko. Zresztą, Twoje zdjęcia pięknego, gniadego ogiera (?) też pamiętam. Pamiętam pierwszy szmatowy szał na pomarańczowe lamicelle, a potem ANKY. Pamiętam jak odświeżało się forum i już były wyprodukowane dwie nowe strony wątku.
Właśnie dowiedziałam się i szukałam odpowiedniego wątku... Ten chyba będzie najlepszy w sumie...
Jakoś nieco ponad rok temu forumowa CISKA odeszła po długiej walce z chorobą.
Piszę tu, bo uważam, że była bardzo widzialnym elementem "starej gwardii" i zasługuje na naszą pamięć.
przykro 🙁 odchodzą konie, ludzie
Strasznie smutna wiadomość🙁
Ciska pisała w 2023r. W wątku o nowotworach. To był jej ostatni post. Dzień po jego opublikowaniu logowała się po raz ostatni 🙁
Strasznie smutna wiadomość 🙁
Ktoś wie co u Tani?
Pomaga synowi w gabinecie w Krakowie
Dobrze kojarzę czy pomieszałem?
ogurek, to nie gabinet, a całkiem spora przychodnia zdaje się 😉
http://modernvet.pl/
Natomiast w zespole już nie widzę Tani, może zdecydowała się jednak odpocząć.
Dziękuję, dobrze słyszeć, że działa, szkoda, że od lat nie pisze na forum
katija,, tak mi się napisało. Kojarzę jakiś post pożegnan/emerytalny, ale na grupie wet jaszcze czasem się pojawia
ps. Fajnie was tu "zobaczyć" 😁
katija,, tak mi się napisało. Kojarzę jakiś post pożegnan/emerytalny, ale na grupie wet jaszcze czasem się pojawia
ps. Fajnie was tu "zobaczyć" 😁
ogurek,
Widziałam Cie ostatnio na zdjęciach z zawodów 😁