Czy ktos mialby pozyczyc 17stke winderena na kilka dni? Oczywiscie pokryje koszty wysylki 🙂 Chcialabym wyprobowac zanim sie zbiore do.kupna i ogarnac czy warto.
Czy ktos mialby pozyczyc 17stke winderena na kilka dni? Oczywiscie pokryje koszty wysylki 🙂 Chcialabym wyprobowac zanim sie zbiore do.kupna i ogarnac czy warto.
Możesz zamówić na tydzień testów u producenta za darmo.
No to jak nie chcesz kupować to po co chcesz testować? Jak ci nie spasuje to Ci kasę oddadzą. Zostanie koszt wysyłki, ale pisałaś że to ci odpowiada. Chyba, że chcesz kupić używkę to może dogadaj się z konkretnym sprzedającym.
Mindgame ... No serio? Planuje kupic uzywana za polowe tej kwoty, ale zeby nie blokowac nikomu sprzedazy ani nie mrozic niepotrzebnie kasy - pytam wlasnie tu. Moze komus akurat lezy albo bedzie zbedna przez kilka dni.
Jeden koń ktorego jezdze chodzi w tej podkladce. Jak dla mnie nie ma rewelacji, podkladka cienka i dość twarda, nie wiem co tam ma chronić czy amortyzowac 👀
Tak z ciekawości bo rozważam mattesa właśnie to podacie tu te długości? Mam w stajni tylko L do porównania i bym chciała sprawdzić która do aktualnej bliżej wypadnie
arabek,
jak sie jeszcze zstanawiasz to tak - warto, bardzo fajna jakosc i jeszcze ma te przewage nad mattesem, ze "dziubek" jest tylko szmaciany, wiec masz futro pod terlica, a wyzej lepiej sie uklada nad klebem
A ktos miał do czynienia z podkładkami prolite?dzisiaj czytałam bloga o dopasowaniu siodeł i osoba pisząca tego bloga bardzo je chwaliła za wykonanie za możliwość właśnie korzystania z korekty oraz za właściwości redukujące nacisk, równo rozkładające ciężar i tym podobne. Ktoś może powiedzieć coś więcej?
Widziałam ze sa rozne typy, slim, wide I chyba korekcyjna.