[...]jeden wielki bałagan i haos[...].
dobre, złość piękności szkodzi i opinii 😉
może powinnam dać czas na autopoprawkę... ale byk tak dorodny skusił mnie na szybki strzał 😉
głępukie dzuiry
Pozostaję fanką rozkosznych literówek 😜
czaprak jest bardzo fajny, świeynie się układa, nie przesówa się i nie marszczy.
😉
Post pod postem, ale chyba mogę? 3 dni minęły. 😉
większość użytkowników nie będzie mogłą się zalogować ponieważ usówają boksy dla koni , nowe rankingi dają i usówają prestiż stajni a jak będzie trzeba to wszystkie stajnie 😵
😵
Nie możesz - proszę edytować.
Zdążyłam zapomnieć kto i w którym wątku, ale...
"ujerzdżenie"
Poległam... 😵
Znajomy w opisie na nk: Awganistan
"użąd" czyli urząd, np. skarbowy 😉
grzesiek.1993, ale skąd to? O co chodzi?
😵
Witam, mam 15 lat od 5 lat jerzdże konno mam doświatczenie z końmi z checią zaopiekuje sie najchętniej kobyłką źrebakiem i starszym komiem do hodowli konik dla rodziny powyrzej 155 cm. I żeby chodzić z nią na spacery(na przeciwko jest duża łąka konik stał by w dużej stajni u znajomego więc miała by towarzystwo i ciągłą opieke zdrowolną ja uwielbiam konie główniw zajmować sie nimi moge wziąć więcej koni mile widziany był by też jakiś sprzet do konika (ale nie musi być) w domu wszyscy lubią konie zajmowałam sie koniem ktury był chory i niestety opuśćił ten świat więc szukam jakiegoś innego konia ktury wypełni muj czas. oboje rodzice z chęcią zaopiekują sie jakimś konike mama jest na emeryturze i jest sama przez połowe dnia w domu a tak ma kim sie opiekować prosze o wszelkie propozycje napewno sie odezwe [edit] z gury dziękuje woj pomorski okolice gdańska
Konkurs:
ile błędów znalazłeś/aś? 😎
Doliczyłam do 20 (BYKÓW) i się zmęczyłam.
Zgłaszam zatem -21 .
Dworcika podsumowując:
* 11 (te z -by też liczę) ortów
* 6 literówek
* 9 braków ogonków
rozwala mnie ta "literówka" 🤣 (w cudzysłowie, bo jest nagminnie powtarzana, czyli wg. mnie jest błędem - ktoś posługuje się chyba wyrazami, których znaczenia nie odróżnia/nie zna 😉)
[quote author=Euforia_80 link=topic=841.msg550483#msg550483 date=1271011380]Zaadoptuję starą stodołę [/quote]
...biedna stodoła-sierotka, dobrze, że ją ktoś na starość przygarnie 🤣
caroline, mówi się zaadaptuje, tak? 🙂
Kolejny byk:
[quote author=MartucHa! link=topic=2950.msg646766#msg646766 date=1278658016]
Mam nadzieję, że idzie coś zrozumieć i komuś to pomorze.
[/quote]
pomorze, pomorze.
bhdemeter
dziś trudno sprzedać co kolwiekhttp://re-volta.pl/forum/index.php/topic,26997.0.htmlA ogólnie nie lubię jak ktoś mówi/pisze :
Pan Sędzina o Pani Sędzi , albo mówi np.o mnie Pani Doktorowa.
A przed chwilą ktoś mi powiedział, że drzwi się nie domykają bo się futryna :
wypatrzyła. 😵
Ale byka walnełam. 😡 Musze poprawić
Dzięki 🙂
Test studniowy -jeśli nie dotyczy siedzenia w studni -temat w wątku napisany jest z Bykiem.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,29681.0.html
znalezione na innym forum
A w którym miesiacu ciaży rosną nogi?
jednak jesteś nieliczną osobą która 😂 😂
Nat tym razem.
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,11961.2850.htmlA powyżej w tym samym wątku śmieszna literówka Hypnotize:
terenowala sie na katarze
[quote author=szalonakobyła link=topic=21572.msg672494#msg672494 date=1281465253]
Ledwie co Komorowski dostał się do władzy, a już podwyrzszają podatki. 😫
Ten kraj przez takich jak on schodzi na psy.!
Nie jestem szczególną zwolenniczką tej burdy o krzyż, choć uważam że dablicę powinni postawić. I choć jestem byłam i będę zwolenniczką Lecza Kaczyńskiego, to też uważam, że tą tragedię przyćmiła jego osoba- osoba prezydenta[/quote]
Kopiuję cały post, bo mnie ubawił do łez. 🤣
ciemno kasztanowata w świżnie chyba 🤣
siwiźnie?
Przeczytałam w Ogłoszeniach (dotyczy siodła)
Jak widac na zdjęciu było siedzisko klejone, z jednej strony siodła nie ma tego paseczka od pusliska , które trzymie
🙇
Co to jest paseczek, który trzymie, bo ja nie rozumiem? 👀
z taką atrakcją dostałam przesyłkę kurierską 🤔
😵 😂 😂
i dobry ten napis na samym dole.
ash, to chyba celowe działanie...taki sposób na zwrócenie uwagi 😉
Myślę że tak, ale ile osób się zdziwiło czytając tylko pierwsze słowa!!!! 😁
mój ulubiony 😉
150 są w ihaha 😉 bynajmniej, były.