DIY - zrób to sam

Zorilla, wow jestem pod wrazeniem!
zabeczka17, śliczne!
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
11 grudnia 2011 14:15
sznurka  bardzo dziękuję ;] Twoje prace zapierają dech w piersiach 😀 Aż dziw że można sobie takie cuda stworzyć samemu w domowym zaciszu 🙂
Sznurka Twoje prace wyglądają naprawdę fantastycznie, aż wstyd mi tu moje szmaciaki wstawiać  😡

BASZNIA koniki wyglądają smakowicie!

Zorilla gratuluje cierpliwości, ja szycia ciuchów zupełnie nie ogarniam  😁

zabeczka17 bardzo ładna tabliczka.

Po długiej przerwie znów zabrałam się za dzierganie. I tak oto powstał oblany lukrem grubasek  🤣

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
11 grudnia 2011 15:24
śliczny 😀 robi wrażenie 😀 :kwiatek:
ekuss   Töltem przez życie
11 grudnia 2011 15:36
przeniesiony do konie...
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
11 grudnia 2011 15:40
Nie ten dział, śmigaj na "końskie", tam też jest taki temat.
BASZNIA   mleczna i deserowa
11 grudnia 2011 20:28
Często jak ktoś wstawia zdjęcie, to ja nic nie widzę... Ja chce zobaczyć co popełniła BASZNIA  🤬

Alten, ja wstawiam pliki w zalaczniku, moze masz wylaczone ich ogladanie w jakichs ustawieniach konta?

Horciakowa, Ty wiesz co, ze ja mam szerokie plany na okres poswiateczny 😉..........................
A dereczka z lukru, dr oetker chyba wypuscil teraz barwniki w tubkach, i tym pofarbowany lukier.

Zorilla, pieknie szyjesz 🙂.

Murmel, dzieki. Twoj konik jak zwykle jak z bajki, niesamowite, skad Ty bierzesz inspiracje...
cieciorka   kocioł bałkański
11 grudnia 2011 20:46
Zorilla, a sprzedajesz? 😜
Horciakowa   "Jesteś lekiem na całe zło..."
11 grudnia 2011 21:37
Zorilla, czerwona jest śliczna  😍
Murmel, jaki słodki  🍴
BASZNIA, w takim razie czekam/czekamy z kawką. Ja od poniedziałku idę na zwolnienie, więc czasu będę miała sporo 🙂
Tak własnie myślałam, że to lukier, tylko zastanawiałam się czym barwiłaś.
ekuss śmigaj, śmigaj tam chętnie prześwietlimy jakąś nową osobę 🙂

Dzięki  :kwiatek:  Nie, nie sprzedaje nic co wy, ale jeszcze o mnie usłyszycie haha 😀
11 grudnia 2011 22:13
szkoda ;]
11 grudnia 2011 23:22
Zorilla - niebieską chcę dla siebie!!!
genialne rzeczy robicie!! 🙂

to i ja wstawię, co własnoręcznie od zera robimy z mamą 🙂 różne kolory, choć zazwyczaj, złote z czerwonym i srebrne z niebieskim 😉

Pozdrawiam 😉
Haha, Strzyga niebieska to moje pierwsze dziecko - ze studniówki szyta 3miesiace przed a kończona w dzień imprezy 😀 ale jestem z niej dumna  😍 

Szycie sukienek jest fajne tylko rzadko się przydają 🙁
12 grudnia 2011 00:16
Bo jest prześliczna, a mi taki krój pasuje, bo mam biodra szerokie.
Zorilla granatowa mistrz !! właśnie patrzyłam na nią i pomyślałam, że to takie moje marzenie studniówkowe 😉
Zorilla dlaczego jesteś taka niedobra? Pokazujesz takie fajne sukienki i żadnej nie chcesz sprzedać  🤬
😀
Zorilla, strasznie chcialam na studniówkę taką sukienkę czarną, jak szyłaś xD Tylko dlaczego nie mogłam takiej w sklepie znaleźć  🙄  Piękne rzeczy szyjesz, gratuluję talentu i pomysłów!
slojma   I was born with a silver spoon!
12 grudnia 2011 19:44
A ja dzisiaj też coś zrobiłam
BASZNIA sama nie wiem skąd we mnie tyle cukru  😉

Horciakowa  :kwiatek:

Zygzak bardzo ciekawy pomysł 😉

slojma uwielbiam zamki!

Mam jeszcze takie, zimowe marcepanowe:

🙂
super!!!
ja mam teraz niemoc i nic nie tworzę 🙁
slojma   I was born with a silver spoon!
12 grudnia 2011 20:43
Murmel- Twoje konie są cudowne
Murmel, piękne są! Zwiewne takie!
13 grudnia 2011 12:44
Murmel, super!
Murmel piekności  😍

Zeszło roczna kurtałka 🙂
Ostatnio zaczęłam się bawić z modeliną. Stworzyłam takie oto rzeczy ( kolczyki, zawieszki):
Czekam już na zamówione bigle  💃
16 grudnia 2011 12:15
slojma, to z zamkow?? Swietne 🙂.

Murmel, Śliczne 🙂.

cavaletti, pelna profeska. Mozesz mi powiedziec jak robisz napisy? To jakis pisak czy naklejka?
BASZNIA, akurat na tych wstawionych kartkach są naklejki. Jak ogarnę trochę mój charakter pisma, to będę robić napisy pisakiem. Z naklejkami jest taki problem, że trudno je równo przykleić i wyginają się na wszystkie strony 😉
16 grudnia 2011 18:36
cavaletti, a skad takie naklejki 🙂? Kupujesz w sklepie papierniczym, czy jakos przez net? Wypytuje, bo po otrzymaniu kartek hand made sama chcialabym moze w przyszlym roku 😉.....
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się