Arab potrafi :emota200609316: wiecie ja nie mam parcia na media. Zanim podjęłam decyzje o zgodzie pomyślałam, że jeżeli po emisji choć jeden sceptyczny człowiek wejdzie do stajni i spojrzy na konia nie tylko jak na zwierzę do przemieszczania się w przestrzeni ale też jak na istotę naprawdę czującą i myślącą, to będzie sukces i jeżeli chociaż jeden rolnik wejdzie do zasyfionej stajni gdzie stoi na łańcuchu sterany brudny koń i spojrzy na niego łaskawiej to to też będzie dla nas sukces. A obraz przekazałyśmy z arabką fundacji TVN-Nie jesteś sam.
zduśka arabek śliczny 🙂 a ja mam takie pytanie: jaki macie rozmiar sprzętu na arabki? chodzi mi szczególnie o ochraniacze bo być może nieługo trafi mi się pewien urokliwy pan do opieki a przypuszczam, że ochraniacze mojego smoka będą za duże 🙂
U nas też ogłowie roz. Pony - u klaczy w środku reg. 🙂 u wałacha przedostatnie dziurki. Ale wydaje mi się że cob powinien na wałacha też podpasować. Ochraniacze u klaczy pony, ale u wałacha pony na przodzie ok., ale tyły przymałe. Także racz. coby - w full pływa 🙂🙂🙂 Jak kastaniety 🙂 Kaloszki M - oba.
dzięki wielkie🙂 niestety sprzęt z mojego smoka na drobniutkiego arabka pasował nie będzie więc pare rzeczy musze kupić 😵 a jest ktoś może kto jeździł kiedyś w Prądzewie i może mi coś więcej powiedzieć na temat ogiera Epir? chętnie jakieś zdjęcia też