Zdjęcie z maluszkiem obłędne...taki mały "pajęczak" 🤣
Zapraszam na stronę zawodów ;-) dodaliśmy nową opcję i parę info. Kochani... Ci co się deklarowali na przyjazd. Bardzo ładnie organizatorzy proszą o wysyłanie zgłoszeń. To naprawdę oszczędzi czasu w przygotowaniach. A dla pozostałych informacja. Wstęp jest wolny więc każdy miłośnik konia arabskiego mile widziany 😅 😅 😅
marta_o podasz jeszcze raz link do tej strony z zawodami ? 😉 bo byłabym zainteresowana 🙂
dobra, to ja już wysyłam zgłoszenie, chociaż po ostatnich dwóch jazdach się załamałam.
Wpisuję się na ujeżdżenie (sic!) i na freestyle pleasure, najwyżej pojadę tylko to drugie i mnie nikt nie pozna 🙇
edit: nie mogę się zgłosić, bo nie znam teraz PASB...
skąd to wytrzasnąć? jest w paszporcie?
leluu:
http://www.zawodyjezdzieckie.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=17&Itemid=78
m4jek zapisuj sie i nie marudz🙂 jest dobrze a nawet mega dobrze na tyle co Esent chodzi 🙂ja bede 3mala kciuki mocno 🙂
To i ja się pochwalę ! 🙂 Mój konik to 5 letni wałach oo 🙂
Ewrot
0-Gafal M-Ewra po Alegro
PAtra ale fajny kasztanek 🙂
m4jtek - nr PASB masz w Paszporcie, przynajmniej powinien być. Patra, czy Ty kupiłaś swojego konika przypadkiem tam gdzie myślę ;-) Napisz mi na prv
Dzięki za pochwałę . Każdy arab jest piękny na swój sposób , ale przedewszystkim jego ruch .. 🙂
Marto , zgadza się ;]
m4jek, jeździsz na Esencie?
jeżdżę 👀
a nie powinnam??
Hehe, nie wiem😉 Ale kupiłaś go, czy jak? 😉
Ojej zawsze chciałam przejechać dowolny do muzyki ;d jeżeli trenerka bd miała wolny termin to może przyjedziemy 🙂
Też zawsze chciałam jechać dowolny, a jak teraz zaczęłam układać, to do tej pory nie mogę się zdecydować na muzykę 😵
Muszę się jeszcze pochwalić, że wczoraj z Argosem zaliczyliśmy naszą pierwszą P-etkę uj. 😁 Nie znałam kompletnie programu (trenerka czytała) ale udało nam się wskoczyć na 3 miejsce 🙂 Jaka jestem dumna z arabiszcza!
Serdeczne gratulacje ❗
Ładnie się chłopak prezentował 😅
A dziękujemy, dziękujemy! Swoją drogą to nas widziałaś, że mówisz, że się ładnie prezentował? 😉
No tak, zdjęcia 😁 Nie ma to jak moja spostrzegawczość.
Atamanka gdzie byłaś na zawodach ? ja jadę za niedługo na mistrzostwa i tez P a nasze wyciągnięte i ustępowania leżą przy jego drobieniu ;\ P1 to jechałam ale wyższych nie xd
Mam pytania co do przejazdu czy tam są wypisane tylko to co moge zrobić czy np moge zrobić przekątna czy jak jej w programie nie ma to nie mogę ?
ja jadę za niedługo na mistrzostwa i tez P a nasze wyciągnięte i ustępowania leżą przy jego drobieniu ;\
U nas też, ale kto by się przejmował 😎
Przekątną możesz, nie możesz tylko żadnych trudniejszych elementów jak np. żucie, wydłużenie kłusa czy ustępowanie.
Byłam w Agmaji, następnym razem się porwiemy na coś poważniejszego 🤣 Jakie mistrzostwa jedziecie?
Żucie trudniejsze? Toż to w Lce jest.
Jest, jest, chodziło mi raczej o elementy dodatkowe. Zaraz, zaraz, o którym programie dowolnym teraz mówimy? 👀
Ahh te. Ja cały czas myślałam o tych
http://www.zawodyjezdzieckie.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=17&Itemid=78 i programie L-5 😁 Zobaczymy, może na te westernowe też się wybierzemy, ale to raczej samo ujeżdżenie.
No, no ja tez tylko ujeżdżenie 😉