Kraków i okolice-spotkania,odpowiedzi i pytania...

Drogie Krakusy!

jak przystalo na moja coroczna tradycje znow przyjezdzam, a wlasciwie przylatuje do Krakowa 🙂 jakies spotkanie/kawa/zoo 😀 ?
Eeej, kiedy kiedy?? Bo ja jestem w Krakowie od tej niedzieli aż do czwartku - może jakieś spotkanie 🙂?
Kochana, ja dopiero za 2 tygodnie... wtedy mam urlop zalegly!
zoo!!! od dawna sie wybieram, ostatnio bylam w krakowskim zoo w przedszkolu  🤣
Nav, bys sie wstydziła! to ja niedawno byłam, a Tobie się nie chce :P ?
Krakusy, może w takim razie jakieś spotkanko, hm hm? Będę pewnie padnięta codziennie, bo jadę się szkolić, ale wieczorek czy dwa mogę się urwać 🙂
wlasnie mi sie chce, ale jakos nie wychodzi  😉
Jak dla mnie zoo odpada  😎 a na spotkanie z Mery proponuję czwartkowy wieczór, 17 marca, bo w piątek akurat wyjeżdżam na chwilkę w góry
Gdzie można oddać stary telewizor i monitor ? Bo na śmietnik wyrzucić już nie można 🙂
Media Markt?
Gdzie można oddać stary telewizor i monitor ? Bo na śmietnik wyrzucić już nie można 🙂

a nielegalnie? chyba co jakiś czas przyjeżdzają smieciarki i zabieraja nietypowe rzeczy 👀
Wspólnota Emaus, przyjeżdżają nawet jak coś dużego. Jak się nie nadaje to  i tak można im dać i biorą do utylizacji za parę złotych.
Jak dla mnie zoo odpada  😎 a na spotkanie z Mery proponuję czwartkowy wieczór, 17 marca, bo w piątek akurat wyjeżdżam na chwilkę w góry

U mnie podobnie,
jestem ZA 17.03  😉

Krakusy, może w takim razie jakieś spotkanko, hm hm? Będę pewnie padnięta codziennie, bo jadę się szkolić, ale wieczorek czy dwa mogę się urwać 🙂

Dzionka ja bardzo chętnie ale teraz dopiero przeczytałam, a jutro mam już wieczór w planach, chyba, że jakoś na 1h w okolicach 18-19?
hop hop!

przypominam się 🙂
Szepcik,ita i cała reszta zainteresowanych: przylatuje w czwartek 17stego... to jest Św. Patryka, chyba dobrze byłoby coś zarezerwować...?
Kurcze, ja nie wiem, bo się nie znam  😂 no to szybciutko się na coś zdecydujmy...
to zarezerwuj miejsce w jakimś może irlandzkim 😀 pubie! w końcu to czas napicia się zielonego piwa 😉
ja odpadam, bo jestem totalnie spłukana  😵
Howdy ho! Jesli jest jakies spotkanie w czwartek, to chetnie sie przylacze! Nav dawaj, zrzucimy sie na piwo dla Ciebie 😉
to zarezerwuj miejsce w jakimś może irlandzkim 😀 pubie! w końcu to czas napicia się zielonego piwa 😉

Moze byc ciezko... Short notice 😉

Słuchajcie, dajcie mi znac, kto zainteresowany wyjsciem na drinka w czwartek po pracy (ok 18), to cos spróbuję zarezerwowac - bo cos czuję, że jeśli się sama za to nie wezmę, to nici z jakiegokolwiek spotkania...  🙄
Hiacynta, ja, ja, ja! 🙂 od 9 będę w Krakowie, bez żadnych planów, więc i drink o 18 jest jak najbardziej dla mnie ok! 🙂
No to w takim razie Hiacynta rezerwuj - bo ja mogę mieć z tym problem, net mi szwankuje, potem idę do pracy, a po pracy też jestem zajęta. !18 w czwartek jest ok, pasuje mi, ewentualnie tylko troszkę się spóźnię
Hehe.. i ja bym zawitała,ale nie chcę Wam zaniżać średniej wieku  😁

Mam pytanie,czy w Krk jest zielone piwko(w irl.pubie jedynie domyslam się)?
zanizac sredniej? ludzie mi daja po 13 lat, wiec sie nie krepuj 😉
TFU!!!!!! Chciałam napisać zawyżać  😡

Przyjemnie jest w irish mbassy na Stolarskiej 3  😉
tak mi sie cos wydawało, że ściemniasz z tym zaniżaniem 😉
mandi jesli masz ochote to bedzie przyjemność Cie poznać, nie krępuj się 🙂
Ja tam krępacji nie mam. Nie wiem tylko jeszcze jakie plany są na jutro.Mój facet tez gdzieś ciągnie wieczorkiem.Chyba żebym na chwilkę zawitała.To taki stricte babski wieczór?
ahh.. jak ja bym chciała znowu zaniżać wiek... Starość nie radość  😁
A wiec, Irish Puby nie robia w ogole rezerwacji na Patrick's Day, co jest zrozumiale... beda tam z pewnoscia dzikie tlumy. Jako, ze mamy poki co mery, szepcik, mandi (?) i mnie, zarezerwowalam miejsce na 5 osob  - takze jakby ktos sie zdecydowal dolaczyc, to zapraszamy,  kto pierwszy, ten lepszy... 🙂 Z reszta, na pewno znajdzie sie jakby co kilka wolnych krzesel o tej porze.  Knajpa to Zaraz Wracam na Kazimierzu, na ul. Bozego Ciala, miedzy pl. Nowym a pl. Wolnica.

http://zarazwracam.com

Wyglada to tak, ze po przyjsciu wplaca sie kaucje 12zl od osoby, jest to wymienialne na zawartosc baru. Niewykorzystane pieniadze sa zwracane.
Do zobaczenia jutro o 18!  :pijacy:
To wymienią to na 1 piwo i wydadzą resztę 🤣 Spoko mnie pasi w sumie.Ale jeszcze potwierdzę na 100%. Myslałam tez o Stajni(tez Bożego Ciała ulica),ale palarni nie ma,więc ja mam delikatny probl.

Nav my Cię widzieć chcemy!  😉
Mandi jak coś to wpadaj z chłopem  😀 ja w sumie mojego też miałam wyciągnąć, żeby go Mery poznała ale niestety się to nie uda
U mnie sprawa nieco się skomplikowała, oczywiście ze względu na pracę ale bardzo bardzo postaram się przybyć!
a Tusia, Goha, Kami...?co z Wami?
🏇
Kami   kasztan z gwiazdką
16 marca 2011 18:19
Poczułam się wezwana do tablicy  😡 nie chciałam się wypowiadać, bo nie wiem czy jutro wyrobię. Ale że wybrałyście Kazimierz to jest szansa, że zdążę, a przynajmniej będę się bardzo starać  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się