11 listopada i inne święta, obchodzone czasem osobliwie.

Byłam, widziałam a Wy? Nikt nie rzucał kamieniami w okna, skąd wy bierzecie te niusy? Kujka, dla mnie to żaden wstyd, holota też nie jestem. Na jakiej podstawie wrzucasz wszystkich do jednego garnka  🤔wirek:.  Zawsze znajdą się idioci, którzy rozpetaja zadyme i takie zachowania jak najbardziej potepiam.   Wrotki, tajników było full między nami.

dokładnie tak!!

Averis - wystarczy iść na mecz i można na własne oczy zobaczyć jak działa policja, ja chodziłam na mecze, jeździłam na wyjazdy, więc nie jedno widziałam.
Averis   Czarny charakter
11 listopada 2013 18:41
Cierp1enie, ale dalej mi nie odpwoiedziałaś skąd wiesz, że na tym filmie policja podpaliła własny samochód. Z resztą  - nieważne 😉 Brak odpowiedzi to też odpowiedź.
wrotki, no to szybko i sprawnie liczyli. Pogratulować 😉
nic w tym dziwnego albo trudnego- szacowanie liczebności tłumu, to prosta umiejętność którą się zdobywa na dwugodzinnym wykładzie.
Cierp1enie, ale dalej mi nie odpwoiedziałaś skąd wiesz, że na tym filmie policja podpaliła własny samochód.
a podejrzewasz, że to skini chodzą w policyjnych mundurach? ... zapewniam Cię że raczej się brzydzą i po homoseksualizmie, trudno dla nich o większy obciach!
ps świeżynka z dzisiaj
Cierp1enie, ale dalej mi nie odpwoiedziałaś skąd wiesz, że na tym filmie policja podpaliła własny samochód. Z resztą  - nieważne 😉 Brak odpowiedzi to też odpowiedź.

był filmik i było widać, że to policja, bo o dziwo, byli umundurowani!

coś tam jest na youtube na ten temat, nie wiem czy to ten filmik, bo nie chce mi się oglądać, oglądam relację na żywo
kujka   new better life mode: on
11 listopada 2013 19:12
Kadyksowa, twoich kolegow z marszu widzialam na żywo w akcji nie raz i inaczej ich nie nazwę.
Kurcze, od dzisiaj mam ponad 100tyś kolegów  🤣.
Kadyksowa, twoich kolegow z marszu widzialam na żywo w akcji nie raz i inaczej ich nie nazwę.
a gdzie tolerancja i wstręt przed etykietowaniem? dla mnie to na skłotach mieszka bydło i barachło, no i to przeciez skłoter wypowiadał się przed kamerą w kominiarce i nikt go nie aresztował... a powinien!
Szczególnie ci, co  stali i rzucali z dachu ...
Bydło i barachło to miało zbiórkę u mnie pod domem.
Narąbani, głośni, przeklinający z flagami w łapkach. Prawdziwi Polacy (psia mać).

Ciągle sobie obiecuję, że nie będę się wkurzała na wpisy Wrotka i ciągle trafiam na Jego chamowate wpisy.
Bo o ile rozumiem odmienne poglądy o tyle nie rozumiem prostackiego języka jakiego używa.
Kipi w nim od negatywnych emocji.  Jakbym Kaczyńskiego czytała.

A ja sobie nie życzę najazdu bydła na moje miasto. I życze sobie, żeby policja pacyfikowała to bydło.
To za moje pieniądze odnowiono tęczę, za moje pieniądze buduje się mosty, kładzie asfalt na zniszczonych ulicach.
To moje miasto a nie bandziorów żądnych rozpierduchy.
Gronkiewicz to prezydent miasta wybrany w wolnych wyborach, nieodwołany w wolnym referendum.
Zajmij się Wrotki wymyslaniem przezwisk dla swojego burmistrza i sołtysa.
Gronkiewicz nie jest Twoim prezydentem.

Co do Tęczy - dla mnie to nie jest symbol homoseksualistów. Dla mnie symbol przyjaźni, łączenia ludzi. Wszystkich ludzi.
Widzę oczami wyobraźni jak Wrotki (patrząc na tęczę na niebie) edukuje seksualnie własną córkę opowiadając jest o zboczeniach 😁
Dla rozładowania emocji
Widzę oczami wyobraźni jak Wrotki (patrząc na tęczę na niebie) edukuje seksualnie własną córkę opowiadając jest o zboczeniach 😁

😁

Dla mnie tęcza jest po prostu kolorowym akcentem w Warszawie, ozdobą. Jak ktoś nie akceptuje odmienności seksualnej, to niech nie dorabia sobie do tęczy ideologii, tylko traktuje to jako coś kolorowego w szarej Warszawie.
Nie rozumiem też czemu któryś raz z rzędu niszczą tęczę, skoro z własnej kieszeni musimy ją odbudować.

Skąd w ludziach tyle agresji i nienawiści.
Gdyby nie dzisiejsze "wydarzenia" nie dowiedziałabym się, że Hanna Gronkiewicz-Waltz jest agentem Mosadu, a tak - usłyszałam, zanim rozmówcę wyciszyli 🤣
Co do Tęczy - dla mnie to nie jest symbol homoseksualistów. Dla mnie symbol przyjaźni, łączenia ludzi. Wszystkich ludzi.
mam głęboko w dupie ciebie, twoje debilne wycieczki personalne, a zwłaszcza twoją chorą wyobraźnię... nie jestem psychiatrą, zatem nic mnie twoje wypowiedzi nie mogą obchodzić... 😎
Nie rozumiem też czemu któryś raz z rzędu niszczą tęczę, skoro z własnej kieszeni musimy ją odbudować.
niczego takiego nie musimy i już nie długo robić nie będziemy... co podatnika ma obchodzić jakaś lewacka ideologia 🤔wirek:
11 listopada 2013 19:52
na skłotach mieszkaja ludzie bezinteresownie pomagający innym, artyści, spolecznicy. Te skłoty, które zaatakowano maja na swoim terenie zakaz spożywania alko czy dragow.

nie dziwie sie, ze koles nie chcial w tv pokazać twarzy, żeby go potem ktorys z grzecznych marszowiczow o pardon, policjantów tajniaków nie znalazl i nie ukaral za to, ze kolegow "oczernil" w mediach.

sorry kadyksowa ale albo sie solidaryzujesz z nimi albo sie odcinasz, zdecyduj sie.

absolutnie zgadzam sie z Szemrana.

tecze tez bardzo lubię, to jest naprawdę fajny akcent w szarym miescie. 🙂
absolutnie zgadzam sie z Szemrana.
czyli i twoją prezydent jest Bufetowa, słusznie demokratycznie nieodwołana? no to wszystko tłumaczy... złodzieje publicznych pieniędzy wszystkich miast łączcie się  😁
niczego takiego nie musimy i już nie długo robić nie będziemy... co podatnika ma obchodzić jakaś lewacka ideologia 🤔wirek:

przecież pieniądze podatników na to id. Chyba że można wysłać liścik "z moich pieniędzy nie budujcie tęczy", to nie ma problemu.

O co chodzi z tym wyrywaniem drzewek?

To już nie jest nawet wyrażanie poglądów, tylko zwykły wandalizm.
Zgadzam się z dziewczynami, dla mnie tęcza to tylko kolorowy akcent, atrakcja turystyczna.
Ależ jestem wkurzona, chciałabym żeby policja spacyfikowała (delikatnie mówiąc) te bydło co niszczy moje miasto.
11 listopada 2013 20:12
wrotki, moja prezydent jest HGW, tak jak przed nią byl Kaczyński. Skoro tak chciala wiekszosc to ja sie na to godze, na tym chyba polega demokracja.

Heval, przynajmniej sie nie kryja i pokazuja, kim naprawde sa. Bo raczej nie patriotami, skoro niszcza wlasna stolice.
chodzi o to, żeby nawet złotówka publiczna nie była wydana na ideologiczne kretynizmy!!!
To już nie jest nawet wyrażanie poglądów, tylko zwykły wandalizm.no pewnie że wandalizm i żaden funkcjonariusz nie powinien sie tak zachowywać na ulicy... bo jak leje własną babę to juz jego sprawa i sprawa baby co sie zdecydowała mieszkać w psiej budzie!
Ależ jestem wkurzona, chciałabym żeby policja spacyfikowała (delikatnie mówiąc) te bydło co niszczy moje miasto.
gdyby nie było prowokatorów policji, nie było by bydła, bo jedyne bydło to policyjne bydło.
wrotki, moja prezydent jest HGW, tak jak przed nią byl Kaczyński. Skoro tak chciala wiekszosc to ja sie na to godze, na tym chyba polega demokracja.
czyli demokratycznie wybrany Kanclerz Rzeszy też by ci nie przeszkadzał i by był twoim Kanclerzem?... to się dopiero nazywa umysł doskonale totalitarny 😵
kadyksowa, o rzucaniu różnymi przedmiotami w kamienice wiem od mojej przyjaciółki która widziała tą sytuację i miała nadzieję że nikt z "patriotów" w kominiarkach nie rozwali jej samochodu. Cała akcja miała miejsce około godziny 15.30 w okolicy skrzyżowania Marszałkowskiej z Koszykową. Może Ciebie po prostu w tej chwili tam nie było? Ja jej wierzę, znam ją od bardzo dawna i wiem że nie koloryzowała, i kiedy rozmawiałam z nią chwilę później przez telefon pierwszy raz słyszałam tak ogromną panikę w jej głosie.
Co do policji- z jej relacji wiem że w tym miejscu w którym się znajdowała policja obstawiała boczne ulice i nie skakała do tłumu i nie prowokowała.

Według mnie tej rozpierduchy bo marszem czegoś takiego nie nazwę powinni zakazać. Rok rocznie się tłuką, są straty i pobicia. Czy coś takiego ma sens? Jaki to ma mieć przekaz?

kujka, niestety na marszu mało było prawdziwych patriotów jak widać :/

Współczuję tylko tym, którzy znaleźli się w niewłaściwym miejscu, w niewłaściwym czasie i im się dostało, choćby od policji, która jak widać zamiast zająć się tymi groźnymi, atakowała niewinnych obywateli (przynajmniej tak wynika z relacji telewizji republika)
[quote author=kujka link=topic=73532.msg1921789#msg1921789 date=1384200749]
czyli demokratycznie wybrany Kanclerz Rzeszy też by ci nie przeszkadzał i by był twoim Kanclerzem?... to się dopiero nazywa umysł doskonale totalitarny 😵
[/quote]

Tak to jest po 70  latach prania mózgu przez media jedynie słuszne ideologicznie  :/
Titina - niestety, te 70 lat jak piszesz, zebrało wielkie żniwa   😕
wrotki, czasem mnie zastanawia jaką masz wizje świata i kraju, skoro zawsze wtrącasz swoje trzy grosze w każdą taką dyskusję, pisząc m.in. że po co ludziom lekarze, sami sobie mogą kupować leki, teraz po co komu policja, w ogóle po co komu prawo...

Policja nie jest święta, lekarze nie są święci, ale księża tez nie są, w każdym środowisku znajdą się jednostki nieprzystosowane...
według ciebie lekarze są od przystawiania pieczątek na receptach, a policja od prewencyjnego pałowania ludzi na ulicy? ...no to dopiero jest ciekawa wizja świata 🤔wirek:
O lekarzach to był skrót myślowy i nie chce mi się już szukać tamtej dyskusji, a z policją oczywiście nic takiego nie powiedziałam (wolałabym, żeby jednostki nieprzystosowane nie pełniły takiej funkcji w naszym kraju). Ale jasne, wnioski z mojej bardzo jasnej wypowiedzi wyciągnąłeś takie, jakie się spodziewałam, więc już chyba nie chce znać Twojej wizji świata... 🙂 A zapytałam z czystej ciekawości.
kiedy zadaje się pytanie, trzeba być gotowym na poznanie odpowiedzi...
Racja, wolę żyć w swoim pięknym świecie, gdzie nie muszę wracać z obstawą z pracy bo banda pijanych typów zaczepia mnie w podziemiach i sika po ścianach.
Ale myślałam, że mnie oświecisz, jak rozwiązać takie problemy w moim pięknym mieście 🙂
tu nie ma co oświecać, wystarczy szanować wolność, własność i sprawiedliwość- to naprawdę proste, z tym że ludzie podejmują rozsądne działania dopiero wtedy, kiedy wszystkie inne ich już zawiodą 🤔
mam głęboko w dupie ciebie, twoje debilne wycieczki personalne, a zwłaszcza twoją chorą wyobraźnię... nie jestem psychiatrą, zatem nic mnie twoje wypowiedzi nie mogą obchodzić... 😎

Wrotki 🙂
Gratuluję poziomu riposty.
No naprawdę błyszczysz  😁
Masz już pomysł na sołtysa ?

Zawsze jak Cię czytam, to kula się po głowie pewna piosenka
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się