Szkło Kontaktowe

Bischa   TAFC Polska :)
02 lipca 2009 11:22
Mój ulubiony program  😅 Każda para w każdej konfiguracji , byle bez T. Jachimka . Nie pasuje mi do tego programu , nie ma tej ciętej riposty co reszta , albo nie umie się w niej znaleźć mimo kabaretowej przeszłości i obecności . Ulubione pary ?

Miecugow-Daukszewicz
Sianecki-Zimiński

A jak z Wami ? Oglądacie ? Temat ogólny , można o wszystkim związanym ze Szkiełkiem pisać  😉
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

02 lipca 2009 12:50
A ja najbardziej lubię sms-y od widzów. zwijałam się ze śmiechu, gdy ktoś potraktował go jak komunikator międzyludzki: "Mamo, jak idziesz do kuchni, to zrób mi bułkę".  😀
02 lipca 2009 12:57
Oj tak , często są bardzo trafne . No i wesołe również 🙂
a ja pierwsze słysze o czymś takim.. gdzie to leci?
cieciorka   kocioł bałkański
02 lipca 2009 21:20
tnv 24

juz dawno nie ogladalam. maja fajne momenty ale czasami sami nie wiedza o czym gadac 🤣
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
02 lipca 2009 21:41
uwielbiam Szkiełko  😅 lubie każda parę, nie mam jednej ulubionej. jak nie ma nie w Polsce, to ogladam fragmenty na tvn24.pl 😉
Uwielbiam parę
Artur Andrus + Tomasz Sianecki  💘 💘 😅 😅 😅 😅
02 lipca 2009 22:00
Krokus - TVN24 godzina 22 codziennie  😉

Edit ewentualnie powtórka o 2 w nocy  🤣
busch   Mad god's blessing.
02 lipca 2009 23:25
Oglądałam i jakoś mnie nie łapnęło- dwaj panowie szukają na siłę ciętej riposty dla głupich potknięć polityków, które mnie niespecjalnie obchodzą (w przeciwieństwie do prawdziwych problemów, które mogą przykuć moją uwagę). A potem ociekają swoją fajnością razem z telewidzami  👀

Gdyby z taką lekkością i polotem dali radę dyskutować o naprawdę ciekawych rzeczach (a nie o tym, jak pan Brzęczyszczykiewicz hałaśliwie wydmuchał nos), to byłoby co pooglądać. A tak-jak dla mnie bardziej taki polityczny pudelek.
opolanka   psychologiem przez przeszkody
03 lipca 2009 11:26
wiesz co busch? I chyba jest wlasnie taka idea tego programu - żeby śmiać się z polityków, z pierdół. Bo poważnych publicystycznych programów to troche za dużo ...
Ale co do reszty Twojej wypowiedzi zgadzam sie.
cieciorka   kocioł bałkański
03 lipca 2009 11:34
w pewnym spotpniu to wlasnie parodia powaznych programow. dwa lata temu z chceia ogladalam, ale albo mi dowcip spowszednial albo oni sie zepsluli bo juz mnie nie bawia. ale zdarzaly sie momenty ze lalam z smiechu caly odcinek a potem z klasa w szkole  ;]
busch   Mad god's blessing.
03 lipca 2009 22:38
opolanka- tak, poważnych programów jest nadmiar ale brakuje takiego, w którym nie byłoby zbyt wiele zawiłych zdań opisujących proste rzeczy, w którym wytrącanoby politykom z ręki potężny oręż- slogany i frazesy, wciskane wszystkim przy każdej okazji.

W ogóle w polityce coś za dużo szablonów, wałkowania w kółko tych samych tematów rzucanych prasie czasem jako padlinę odciągającą uwagę od prawdziwego, krwistego kawału mięcha.

Ale może ze mnie zbyt duży marzyciel i nie da rady zorganizować czegoś z finezją i polotem traktującego poważne tematy.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się