MP zbliżają sie wielkimi krokami i myślę , że to dobry pomysł by założyć temat 😉 Kto się wybiera na MP/ZO ? W roli startującego , luzaka , kibica , fotografa ? Jakby kto spania potrzebował - mam miejsce w namiocie 😁 Ja siedzę od czwartku 23 . Jeszcze nie do końca wiem , gdzie będę praktyki robić , ale możliwe , że właśnie w Warce i albo przyjadę na praktyki od MP , albo po nich .
Mowiac ZO masz na mysli czwartek?
ZO to ZO przy MP rozgrywane równolegle 😉
ZO tak jak mówi Christine są równocześnie chyba . Ja jestem od czwartku bo przyjeżdżam na przegląd jak zwykle ( jak zwykle w Warce 😉 ) 😉
A gdzieś są jakieś propozycje tych ZO w Warce??? Ja będę na pewno, jeszcze nie wiem w jakiej roli 😉
są razem z propozycjami MP. może się wybiorę, ale to jeszcze nie wiem.
Ja będę napewno w niedziele na MP chyba że druga połowa będzie startować w ZO.
Ja będę, wszytsko wskazuje na to, że jako zawodnik MPJ. 🤔wirek:
Jakby ktoś był tak miły, aby zrobić nam zdjęcia to bardzo proszę 😉 koń gniady, w piątek będę miała kanarkowy czaprak więc chyba każdy pozna 😉
Ja jako fotograf-widz . Bischof ma być 😅
Edit : Wpisywać się ludziki 😀 Nikt poza 5-6 osobami nie przyjedzie ?
Ja w niedziele bede na finalach kibicowac 😅
Ja będę ("i ja!"- krzyczy zza pleców konkubent😉 )
Właśnie na 4 dni przed MP aparat doprowadził mnie do rozpaczy 😕 Obiektyw nie chce działać :emot4: :oczopląs: Jadę do Blue City jutro , bo tam jest wypożyczalnia obiektywów na pare dni za niecałą stówę , bo mnie zaraz szlag trafi 🤬
Napiszcie, jak już odnajdziecie program. Ja znam tylko rozpiskę kolejności konkursów i wiem, że całość zaczyna się codziennie o 8.
A ja mam pytanko takie...
Więc... Chciałabym bardzo pojechać jako widz (w którym kolwiek dniu), lecz nie mam za bardzo jak tam dojechać...
Może znalazłaby się jakaś dobra duszyczka, która jadąc do Warki przez Konstancin mogłaby mnie zabrać ze sobą?
ja mam zamiar wpaść na chwilkę w sobotę 🙂
Ja może na chwilę wpadnę,mam ze 3 km 🙄 .Nie wiem jeszcze czy w sobotę czy w niedzielę.
ja będę od soboty, bo niestety w domu trzeba tez konie pojeździć :/
to rozumiem, ze nikt nie przygarnie mnie?
Ale lunelo 😲 Dziwie sie, ze Kasi Jackiewicz w ogóle zadzwonili do startu. Na szczescie przerwali przejazd, przeciez przy takim oberwaniu chmury nie da sie jechac...
Tak sie zastanawiam: ile jeszcze beda podejmowane próby wykrzesania czegos z tej Larissy? Przeciez te zawody po raz kolejny potwierdzily, ze ten kon sie nie nadaje do tej dyscypliny. Jest dobry, ma serducho - ale sie zwyczajnie nie nadaje do pokonywania parkurów... Chyba, ze ktos z 'zupelnie innej bajki' zaczalby z nia pracowac od zera, cierpliwie, latami, na zupelnie innych zasadach - które startujacym na niej zawodowym skoczkom sie nie mieszcza w glowie. Ale raczej do tego nigdy nie dojdzie.
Poza tym - w MJ baaardzo fajna jazda Klaudii Siarkiewicz, kon oczywiscie klasa. Bardzo mi sie tez podobala kobylka Michala Tyszko. Finalu juniorów nie widzialam niestety, ale wyniki mnie nie zdziwily 🙂
Brawa dla Oli 😅 Kobitki górą 🙂
Brawa brawa 🙂 Super jazda!
Ale final z niespodziankami, co? Nikt sie chyba nie spodziewal, ze Imequyl dostanie trabe...
Super 💃
Tylko Lemańskiego bym z Jończykiem miejscami zamieniła, ale trudno.
Brawo Ola 🏇
Strasznie sie ciesze ze zwyciestwa Oli 😅
Może mi ktoś wyniki napisać??
Ponia, wyniki są na świecie koni na volcie i pewnie na innych portalach rownież
MP
1. A. Lusina Ekwador 😅
2. J.Bobik Taunus
2. Ł.Jończyk Tarron
Justyna-- świat koni ładuje mi sie przynajmniej pół h, inne portale również.Dlatego poprosiłam,żeby mi ktoś tutaj napisał.
Dada dziękuję, a jak MJ i J?🙂
Tytuł Mistrza Polski Juniorów w skokach wywalczył Krzysztof Retka na koniu Don Roberto. Tytuł I vicemistrza przypadł Antoniemu Strzałkowskiem, tytuł II vicemistrza - Wojciechowi Dahlke. W kategorii Młodych Jeźdźców złoty medal wywalczyła Klaudia Siarkiewicz, medal srebrny - Robert Wilczewski, medal brązowy - Michał Tyszko. Finałowy konkurs MP Seniorów, po trzech przejazdach, został przerwany na 45 minut ze względu na ścianę deszczu. Zobacz pełne wyniki:
voltahorse