Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Kujka cuuudne 😜 mój ulubiony wałach 🏇

No fakt, ale powiem, że i koniś Ramires pikny, ale ujęcia mało ciekawe no i ona pisze tylko o jakiś owijkach.
wątek zamknięty
Pauli no niestety Rudy zawsze potrzebował diety, ale jakoś nam to "odchudzanie" nie szło. Jest jaki jest i trudno 😉

kate ja też mam wrażenie że on mocno zadowolony jest. Wczoraj jak weszliśmy na halę (bo deszcz lał) i chciałam zrobić normalną w miarę jazdę to był mocno zdziwiony 😀 Wszak 3 poprzednie dni biegał tylko po trawce 😉 Ale nic to - od poniedziałku idę na urlop, a juz mało spraw przed ślubem do załatwienia mam więc myslę że go troszkę "pomęcze".

Burza odwiedzisz nas?
wątek zamknięty
Aszka-nie no dziewczyny lans pełną gębą  😀 Przyszła kadra Ci rośnie  👍
Ramires jakie jabłuszka  😀
wątek zamknięty
kujka, fajne te w zbożu, tylko nie moje.  😉
wątek zamknięty
A może jakieś weekendowe spotkanie KRowe  🙂 ? Dawno nikogo u nas nie było, ja też bym chętnie kogoś odwiedziła  😎 Jacyś chętni na integrację?
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
18 czerwca 2009 09:18
zapraszam do nas  🙂  🏇
wątek zamknięty
Noo, bliziutko mamy! A może potem wpadniesz do nas i zrobisz wreszcie jazdę próbną na Dzionku ^^?
wątek zamknięty
Ramires co to za konik?
wątek zamknięty
18 czerwca 2009 09:25
Noo, bliziutko mamy! A może potem wpadniesz do nas i zrobisz wreszcie jazdę próbną na Dzionku ^^?

możemy się umówić 🙂 sobota? Coś mi tam Precelek wspominała o cudownym aparacie nowym z dobrym obiektywem :P
wątek zamknięty
OK, sobota brzmi ok 🙂 Jak dorwę Precelka w stajni to jej przypomnę, że obiecała mi pożyczyć swój boski komplet  Pea na jakąś jazdę  😀
Daj efka znać co do godzin, które ci pasują  🙂
wątek zamknięty
18 czerwca 2009 09:34
OK, sobota brzmi ok 🙂 Jak dorwę Precelka w stajni to jej przypomnę, że obiecała mi pożyczyć swój boski komplet  Pea na jakąś jazdę   😀
Daj efka znać co do godzin, które ci pasują  🙂

co do godzin dowolna ale może ok 11? żeby można się było wyspać :P
wątek zamknięty
OK, to o 11 na Bródnie, tak  🙂 ?
wątek zamknięty
Muffinka, a kiedy bejbs? Gg 😉
wątek zamknięty
18 czerwca 2009 10:07
OK, to o 11 na Bródnie, tak  🙂 ?

No na przykład 🙂
wątek zamknięty
Fanfan trochę nie rozumiem posta ale ujęcia mało ciekawe bo to komórą z kiepskim aparatem którym da się robić tylko zdjęcia z odległości dość dużej, a nie mogłam się odsunąć za daleko bo młody jest naładowany strasznie i jeszcze by mnie przeciągnął gdzieś.

MoniaaA pisałam tu już trochę o nim, szczególnie o naszych problemach z nakostniakiem. A ogólnie to wałaszek Dukat AR od niedawna 6letni bez jakiegoś wybitnego papieru ( [url=http://www.allbreedpedigree.com/dukat+ar]http://www.allbreedpedigree.com/dukat+ar[/url] ). W planach ma być to koń do małych skoków. Niestety jak na razie nie było nam dane nawet rozpocząć porządnej pracy bo mam go od niedawna i przypałętał się ten nakostniak. Ale już za miesiąc wracamy do roboty i może uda nam się wyjść poza LL...

Fanfan, ami, Pauli, kujka  :kwiatek:
wątek zamknięty
Ramires fajny chłopak 😉 Wybacz ale nie przegladam na bieżąco volty i czasem coś mi umknie 😉
wątek zamknięty
Dzionka, efka mogę też wpaść? 😀 Mogę pożyczyć na sesję jeśli chcecie hortensję, bananę lub kreta blue, tylko niestety ostatnia póki co bez owijek... 😉
wątek zamknięty
18 czerwca 2009 10:49
Mo B. z tą kretą to chcesz mnie zabić :P wolę jej nie wkładać na konia bo już nie zdejmę  😁

Pożycz Bananę jako ciekawostkę  🍴
wątek zamknięty
Wiesz, ja bym chętnie przymierzyła kiedyś larix na Siwego...  😎  Przywiozę obydwa  😁
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
18 czerwca 2009 12:26
Muffinka
Żeby nie było, ja cały czas jestem fanką Twojego smoczyska, niezależnie od tego ile rozmiarów jest za duży 😉
wątek zamknięty
ile tu nowości 😁
aparat faktycznie jest fajny, muszę go  tylko ukraść przyjaciółce 👀,
jeśli dobrze zrozumiałam to najazd na bródno jest na godzinę 11?
A nie dałoby się ciut później? np. na 12.30? o 9.00 w sobotę zawsze przyjeżdża do mnie Pani Treser i wspólnie męczymy konika 💃
boję się że się nie wyrobię.
Dzionka pea jest twoja, powiedz tylko kiedy 😉

Mo B. lepiej nie pożyczaj tego larixa, ja przez to że napatrzyłam się na Ritka w tym komplecie, musiałam własny kupić  😁
wątek zamknięty
Ramires, fajny chlopaczek. Jak go miesniami obudujesz to bedzie sie pieknie prezentowal.
Powodzenia!
wątek zamknięty
18 czerwca 2009 12:45
ile tu nowości 😁
aparat faktycznie jest fajny, muszę go  tylko ukraść przyjaciółce 👀,
jeśli dobrze zrozumiałam to najazd na bródno jest na godzinę 11?
A nie dałoby się ciut później? np. na 12.30? o 9.00 w sobotę zawsze przyjeżdża do mnie Pani Treser i wspólnie męczymy konika 💃
boję się że się nie wyrobię.
Dzionka pea jest twoja, powiedz tylko kiedy 😉

Mo B. lepiej nie pożyczaj tego larixa, ja przez to że napatrzyłam się na Ritka w tym komplecie, musiałam własny kupić  😁

jak dla mnie no problem  🙂

Ale będzie szmatoholistyczne szaleństwo  🏇
wątek zamknięty

Ale będzie szmatoholistyczne szaleństwo  🏇

dla mnie bomba 😁 :emota200609316:
wątek zamknięty
efka już się nie mogę doczekać  😉 btw. będę zresztą u Was dziś późnym wieczorem 🙂
wątek zamknięty
nie powstrzymam sie..
Bunia:

prawie jak Bunia:

😂

Bezbłędne foty!  😵 👍 😜

Kujka, nic, tylko pozostaje Ci przyzwyczaić się. Bo mi ten twój Gilek też strasznie w oko wpadł. A na tych fotkach, to już w ogóle: szał ciał i uprzęży. Super zdjęcia, super koń. Bardzo mi się podobacie jako duet  😍

Amnestria Dzięki za pamięć, ale na razie Czardaszo ma wolne cały ten tydzień. Zresztą przyszły pewnie też... więc pozostaje dziewiczy, siodłem ni aparatem nie tknięty mniej więcej do końca czerwca.

Trochę szkoda, zwłaszcza, że 04.07 mieliśmy jechać na zawody, a tutaj takie życiowe życie się zwaliło... 😉 I dało koniowi dwa tygodnie urlopu od "tego całego jeździectwa" 😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
18 czerwca 2009 17:10
milusia serdeczne gratulacje! Niech maluch rośnie zdrowy 🙂 I jak najszybciej chcę Cię widzieć na Zwiastunie 😉
amnestria no to dobrze, że dalej będziesz pracować z Bu 🙂 A że rzadziej będziesz wsiadać, to się nie martw. Dzięki temu będziesz miała więcej czasu żeby odwiedzać Ciotkę Gosię 🤣 😎

Jak widzę Baby macie ambitne spotkaniowe plany 😉 Mam rozumieć, że cała będzie miała miejsce cała fotorelacja? 😉
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
18 czerwca 2009 18:30
Sierra, dzieki  😡 :kwiatek:
postaram sie odpowiedziec w takim razie podaza na popyt i dostarczac regularnie KRowi gilkowe fotki!

a do nas w ten weekend prawdopodobnie wpadnie Szafirowa  💃

Ascaia, oj sorki, cos mi sie poprzestawialo jak przegladalam ZNK :P ale ciasteczkowe dziewczynki jak na razie nadal ciasteczkowe, jeszcze nie zszarzaly!

Raven, Ciotka Gosia skoro juz jest drajwerem to moglaby odwiedzic Bu i Giloze, dawno ich nie widziala... a potem Amnestria i ja moglybysmy jednym rzutem sie wbic do samochodu i podjechac pomiziac Nowizne...? he?
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
18 czerwca 2009 18:37
kujka to, że Ciotka Gosia jest drajwerem nie znaczy, że ma czym powozić oO' :emot4: Niemniej jednak oferta wzajemnych nawiedzin zaiste jest kusząca 😎 😜 No tak Ty Kosmaty Korniszonie, przeca jeszcze nie widziałaś Nowej na żywca! To musi się zmienić 😁
wątek zamknięty
Mo B jasne, wpadaj! Komplecik już mam zamówiony u Precelka, ale kiedyś ci przypomnę, że się deklarowałaś  😁

Precelek dziękuję jeszcze raz  😀

Hmm, efka- to może umówmy się o 10 w Słupnie, co? To pogapimy się na ajzdę Precelka, potem ja wsiądę, a potem razem pojedziemy do ciebie. Co ty an to? Za wcześnie 😀?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.