Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Lov   all my life is changin' every day.
26 lipca 2009 23:24
szafirowa, na początku było ciężko go ogarnąć- gdy zaczynałam kłusy latał i brykał jak głupi 😁
wątek zamknięty
lets-go, ale fajny niuniek! Powinniście się zdecydowanie częściej fotografować.

caroline, a dla Ciebie 🤬 Machałyśmy Ci z busch na hali w piątek wieczorem, ale uznałaś nas chyba za niezbyt godne towarzystwo. Ja rozumiem, że byłyśmy ogólnie po całym dniu zakurzone, w kolorowych bluzkach i trampkach i mogłyśmy popsuć komuś image, ale można nam było chociaż kunia dać poklepać  😀iabeł:

BTW - tak wygląda koń, który nie zainwestował w wysokość, ale nadrobił zaległości w przestrzeni poziomej:

wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
26 lipca 2009 23:37
quanta, sorki! :kwiatek:
ale na swoja obrone mam: po pierwsze, odpowiedziałam wam czesc, machac łapami nie mogłam bo trenerka burczy o kontakcie i takie tam 😉
po drugie, Busch nawet nie rozpoznałam, ale juz z nią o tym privowałam, więc mam nadzieję, że nie chowa urazy :kwiatek:
po trzecie, troche zaaferowana byłam zaaferowaniem mego horsa... zwlaszcza w kontekscie zdawkowych uwag trenerki na temat problemów jakie były z poskromieniem gniadej dziczy kudłatej dzień i dwa dni wcześniej...
po czwarte, dzicz kudłata nie ułatwiała mi niczego w tamtym momencie, bo wiesz w tej hali byly-takie-straszne-boksy-i-cos-sie-w-nich-ruszało...!

ale zeby nie było, że tłumacze sie to winna jestem, to jedną rózgę przyjmę 😉 tak krakowskim targiem 😉
wątek zamknięty
OK - przy następnych zawodach w Aro umawiamy się na komisyjne zbacikowanie :P Tylko pewnie wyjdzie nie wcześniej niż w październiku - do tego czasu będziesz musiała żyć z tą okropną presją i niewesołą perspektywą  🤣

A boksach nie tylko się ruszało, ale i odpowiadało na zaczepki kolegów, przez co oskalpowało sobie łeb i aktualnie wygląda, jakby wpadło pod kosiarkę. Dobrze, że zapuściliśmy grzywkę 😉

BTW - fajnie Gniady chodzi 🙂 I jaki on jest wieeeeelki!
wątek zamknięty
26 lipca 2009 23:49
postaram się jakoś z ta wizją/groźbą zyć 🤣

dzisiaj boksy już puste, więc je sobie obeszliśmy i obejrzelismy z bliska. tjaaa... widzieliście konia chodzacego na paluszkach? ja dzisiaj w lustrach jednego widziałam 🤣
dopóki były w nich konie to dzicz tylko na nie furczała, podejśc i obejrzec stracha sie nie dało 😵

dzięki, taki twój typ (duuuuzy!), nie? 😉

przy okazji - skalpu współczuję, a wyników baaaaardzo gratuluję!!
wątek zamknięty
Lotnaa, przepiękne krajobrazy!! zazdroszczę 😁

Dzionka, charakterek opanowany🙂 zupełnie inny koń! po względem charakteru zmienił się nie do poznania - i to nie tylko moje zdanie🙂😉
Za to u Was widzę cały czas postęp! Oby tak dalej! Fotorelacja super!

Gosia, miło mi  😡 :kwiatek:

milusia, wsiadałaś  😍

No i oto obiecane zdjęcia -  trzeci raz na grzbiecie księciunia i drugi raz na grzbiecie, ale bez lonży 😅

Za obuwie przeciwpowodziowe - przepraszam  😡
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
27 lipca 2009 09:28
m0niSka, suuuuuper! i co, grzeczny pod siodłem?
wątek zamknięty
Lov, :kwiatek: o dziwo - mega grzeczny 😍
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
27 lipca 2009 10:06
A ja powiem tylko tyle Moniska - aaaaaaa jaaaak faaaaaajnie waaas wiiiidziec!  💃 💃 💃
wątek zamknięty
To teraz my się pokażemy. W ogóle nie przepraszam za ilość, po prostu nie mogę się powstrzymać 😉
Jak musisz to wsiadaj....

Już biegamy?

Prawie jak piaf 😉

Klony

Trochę pobiegamy

Trochę się pościgamy....

I trochę polatamy  💃

No i zagorzała dyskusja o bryczesach na koniec 😉
wątek zamknięty
Lotnaa   I'm lovin it! :)
27 lipca 2009 16:39
BTW - tak wygląda koń, który nie zainwestował w wysokość, ale nadrobił zaległości w przestrzeni poziomej:

🤣 świetnie mu to nadrabianie wychodzi  🍴

mOniSka, bardzo do siebie pasujecie, życzę udanej współpracy  😀

T&N mrrrraaaauuuu  😍
Ale na pierwszym zdjęciu jakby się miał zaraz popłakać  😂
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
27 lipca 2009 16:51
T&N, nad drążkami boskie! 😉

Tylko owijki ucierpiały

Moniska, pod siodłem od razu jakiś mniejszy się zrobił. Może poczuł ciężar końskiej doli 😉
wątek zamknięty
owijki T&N już nie ucierpią 😎 :kwiatek:

T&N jemu jest bosko w żóltym 😜
wątek zamknięty
moniska, ssssuuuuupppeeerrr !!
Piekna z was para. 😉

T&N, pieknie. W tym kolorku mu bardzo "do pyska".
A ruch nad dragami.... respect.

A ja tak tylko wpadlam zeby powiedziec, ze na 99% 15 sierpnia wsiadam na Paczunia.
😉
wątek zamknięty
Klami, gratuluje! widzisz, wszystko będzie oki  😅
wątek zamknięty
busch   Mad god's blessing.
28 lipca 2009 00:35
caroline - na priwie ściemniałam, to moja podobizna na myśl o spotkaniu, które przepadło:

Możesz czuć się winna 😜

lets-go -fajne zwierzątko  🙂
t&n - profeska, bardzo apetycznie wyglądacie na tych zdjęciach  😉
moniska - czemu w kaloszach?

A tak w ogóle, to dzielnie dresuję, dziś miałam panel dyskusyjny o ciągach, czyli dlaczego koń ma przód nieco bardziej i jak to jest z tym trawersem po przekątnej  😵
wątek zamknięty
T&N ale świetne foty  👍 Jakiej on się szyi dorobił, ło matko! Super wyglądacie  🙂

Klami super wieści! Trzymam kciuki 🙂 To już bardzo niebawem!

Busch wszystko fajnie, ale ja bym uważała z takimi niecenzuralnymi obrazkami na forum  🤔
wątek zamknięty
28 lipca 2009 00:43
Busch wszystko fajnie, ale ja bym uważała z takimi niecenzuralnymi obrazkami na forum  🤔

ja się tym obrazkiem ani jego podpisem NIE czuję urażona 🤣

Klami, bosko!

T&N, pięknie wyglądacie 😀
wątek zamknięty
28 lipca 2009 01:06
Dzionka - dostanę BANAna?

wątek zamknięty
Lotnaa dzięki 🙂 on przy wsiadaniu zawsze ma minę "zostaw mnie głupia kobieto!!!"
maleństwo, Klami, Precelek kolorek ładny, ale wszyscy zgodnie doszli do wniosku, że nie jest to kolor jego życia, więc sesja na pożegnanie i zmienił właściciela, Precelek coś o tym wie 😉 Owijki żyją i już są bezpieczne z daleka ode mnie 😉 A co do drążków sama się zdziwiłam, że on tak potrafi nóżkę wyciągnąć 😉 niestety tym sposobem sobie przechlapał, bo drążki będą gościć częściej w naszym życiu  😀iabeł:
busch, Dzionka, caroline  :kwiatek: a szyje hodujemy dzielnie  🏇
Teraz niestety chwilowa przerwa w treningu, bo dziecko zdjęło sobie podkowę razem z połową kopyta. Ciekawe co dzisiaj powie pan kowal....
wątek zamknięty
Nie chodzi mi o obrażenie tym kogoś, tylko o ogólne zasady panujące na forum (regulamin!). Ja bym wolała, żeby użytkownicy nie wstawiali swobodnie obrazków ze słowami powszechnie uznanymi za wulgarne. Nie jest to dla mnie jakiś problem, po prostu nie podoba mi się taka praktyka  🙂

T&N hodujcie hodujcie, bo co sesja zdjęciowa to łaciaty lepiej wygląda  😀 Mojemu szpara w kopycie po podbiciu schodzi coraz niżej, już mam stresa co z tego będzie jak dojdzie do samego dołu (bo jest naprawdę duża). Pytałam 3 kowali i każdy mówi, że spoooko, ale jakoś tego nie widzę, że będzie spoko...
wątek zamknięty
m0niSka gratulacje zajazdki  😀 a koniś wygląda coraz lepiej
T&N super sesja, Winuś jaki okrąglutki  🤣
wątek zamknięty
28 lipca 2009 09:27
Dzionka, a ja bym wolała, zebyś nie przejmowała roli EliPe i nie przejmowała się tym, co nie jest tego warte ani robiła niepotrzebnej afery. Obrazek był do mnie, nie obraża mnie, skonczmy temat, ok?
wątek zamknięty
Nirv, Dionka, caro,  :kwiatek:

Pozdrawiamy w wersji "szport".

wątek zamknięty
28 lipca 2009 09:35
caroline- to NIE JEST OK, muszę zostać ukarana za wulgarne żółwie obrazki  🤬

Klami- fajnie fruwa na tym drugim zdjęciu, niezły zapas nad przeszkodą  🙂 . A jak tam jego dochodzenie do zdrowia?
wątek zamknięty
Tak jak napisałam - nie mam zamiaru nikogo naprowadzać na dobrą drogę. Po prostu mnie osobiście ten obrazek w tym miejscu razi. Nikogo więcej nie musi. Dla mnie koniec tematu.
wątek zamknięty
busch  :kwiatek: Zapasik tutaj az taki, bo jezdziec sie zgapil i trzeba sie bylo odbic duzo wczesniej niz wypadal prawidlowy odskok. Tak, wiec ambitny mlodziak poleeeeeeeecial.
Dochodzenie do zdrowia mam nadzieje, ze baaaardzo dobrze. Wczoraj dostal ostatni zastrzyk. 😉
Na 99% za dwa tygodnie i trzy dni wsiadam.
wątek zamknięty
Lotnaa   I'm lovin it! :)
28 lipca 2009 09:58
bush ależ Ty wuuuullllllgggaaarna jesteś!!!!  😲

😁
wątek zamknięty
T&N, ale piękny Winuś  😎
wątek zamknięty
martva, czekamy na Ciebie :kwiatek:
Nawet wczoraj z Samem za bramą ze stajni, na polach - i był super grzeczny 😅

T&N, tak jak nie lubię łaciatych, tak Winek mi się baaardzo podoba🙂 Super z Was para! zdjęcia miodzio!

Lotnaa, :kwiatek: miło nam

maleństwo, mniejszy,bo jak pisałam już - Pancia ma 181cm wzrostu:P
Pod trenerka nadal wygląda na wieeelkiego :kwiatek:

Klami, dziękować 😅 :kwiatek:

busch, bo to są moje przeciwpowodziowce 🙂 może tego nie widać, ale było u nas ogromne błocko, do tego co chwilę padało, a ja stwora wcześniej lonżowałam - wsiadając (na stępa tylko) nie zdążyłam już lecieć przebrać butów🙂 Obiecuję, że do następnej sesji na koniu obuwie będę mieć odpowiednie🙂

Fantazja, dziękujemy 😅

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.