Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Jun- fajne fotki i jak chłopak się ładnie prezentuje  😀 Widać,że całkiem mu sie podobało zaciągnięcie Pańci do wody  😀

Deb-rewelka  😀 
wątek zamknięty
Debi, to zdjęcia z boku nad pochylnią  - cudowne, wprost idealny obrazek.
wątek zamknięty
Wow Deb super! A jak tam trawa odrosła nieprawdopodobnie od zawodów  🤣
wątek zamknięty
Nasturcik bo my się w terenie obijamy, czyli robimy nic 😉 a jak tam Ruda teraz?
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
06 lipca 2009 11:31
Forta,  zawsze możesz wrócić 😉 załatwię Ci L4 😉

ami_071, :kwiatek:

Ascaia, tej wyrzutni własnie najbardziej się bałam.. a po niej była hyrda z którą mieliśmy nie lada kłopot. skakana z górki zaraz po wyrzutni, wysokości ok 1m. Kobył nie wie, ze może czesać i ambitnie wyskakiwała w kosmos a ja razem z nią. tylko parabola lotu inna była 😀

Lena, :kwiatek: teraz dopiero w rakowcu jest cudownie..

wątek zamknięty
Deb- dzięki :kwiatek:
ps. nie wyświetlają mi sie Twoje fotki  🙁

Ami- również dziękuję  :kwiatek:
wątek zamknięty
06 lipca 2009 11:51
a z linku się otwiera?

wątek zamknięty
😲 Deb naprawdę super!!!
Widzę, że idziecie do przodu duuużymi krokami. Tak trzymać! 🙂
wątek zamknięty
06 lipca 2009 11:57
Jun, zmiana trenera wiele wniosła do mojej świadomości jeździeckiej.. WKKwistą raczej nie będę ale skoki na krosowkach mocno poprawiają dosiad i "oko"
wątek zamknięty
Deborah zdjęcie nadaje się na okładkę katalogu firmy. Bomba  🙂
wątek zamknięty
Deb zdjęcie rewelacyjne. Aż mi oczy na wierzch wyszły 😉

A ja dziś pierwszy raz zmunsztrowałam swojego konia, zapienił mnie tak że myślałam że wyjdę z siebie. Wsiadłam na stępa, bo z powodów fizyczno-zdrowotnych dziś na nic innego siły nie miałam a ten mi tu ogiera udawał. Klacz z którą chodzi po padoku się grzeje - nie dość że pacana nie mogłam z padoku zabrać bo się zaparł że nie pójdzie to jeszcze na jeździe odstawiał takie szopki że krew mnie zalała. Caplował, stawał dęba, pędził, tupał nogami, rzucał glową, rżał, robił takie zwroty żeby cały czas klacz swoją ukochaną mieć na oku -więc łatwo się domyśleć jak wyglądała nasza jazda. Zlazłam z niego, wzięłam lonżę i przegoniłam. Widziałam jak po pół godzinie z Rubina ogra robi się znów mój Rubinek 😉 Ale na serio wkurzył mnie dziś  - przypomniały mi się czasy jak był kiedyś mało przyjemnym lekko niebezpiecznym wałachem kryjącym 😉 A wizja się pogłębła jak zarobiłam od niego łbem w twarz, poczułam krew na zębach i wstapił we mnie wampir 😀 Hihi. Nie wiem co mu się nagle stało, nie był taki od 4 lat.
wątek zamknięty
Muffinka, dobrze, niech zna swoje miejsce 😀 a ty widać potrzebowałaś adrenaliny hehe
wątek zamknięty
Adrenaliny to ja mam ostatnio pod dostatkiem 😉
wątek zamknięty
Jun, zmiana trenera wiele wniosła do mojej świadomości jeździeckiej.. WKKwistą raczej nie będę ale skoki na krosowkach mocno poprawiają dosiad i "oko"

ja też wkkwistą nie jestem, ale czasem sobie cosik wystartować to też super zabawa. Jednak co 3 konkurencje razem to nie każda osobno 🙂 A jak koń lubi i pewnie skacze krosówki to już czysta przyjemność.
wątek zamknięty
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Dzionek ! Jak FANTASTYCZNIE wyglądacie  😜  😍 😜
wątek zamknięty
asior   -nothing but eventing-
06 lipca 2009 15:42
Deb, rozumiem ze razem z Lena zawitacie w Nowielicach na ZR w sierpniu?  👀
wątek zamknięty
a ja sobie dzisiaj wsiadłam na klacz mojego faceta 🙂 po roku jeżdżenia tylko na kucyku 140 cm (lub czasami innych, jeszcze mniejszych) wsiadłam na konia 168 cm w kłębie i... nie było tak źle! 😀 naprawdę sądziłam, że będzie gorzej 🙂
trochę mną potelepało na początku, ale później jakoś się wdrożyłam 🙂 tylko nogi odmawiały posłuszeństwa jeszcze bardziej niż zawsze 🤣
z góry przepraszam za jakość fotek, ale z moim aparatem nikt się nie może zaprzyjaźnić poza mną, a dziewczyna miała go pierwszy raz w rękach 🙂

wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
06 lipca 2009 18:07
Tydzień mnie nie było, a tu już prawie 10 stron więcej! Jutro się za to wszystko zabiorę 😉 Na razie tylko zapytam, Klami, jak tam Twój Pączunio?
Sierra, szafirowa, Deb, maleństwo, super foty!
wątek zamknięty
O! Radżucha!
ładnie się razem prezentujecie, Zygzaczku  😉
wątek zamknięty
Poncioch dzięki 🙂 no Radżucha 🙂
ej.. czy Ty masz photobloga? bo albo mi się wydaję, albo odwiedzałam fbl o takim samym nicku co Ty masz 😉
wątek zamknięty
oui, mam fotobloga 😉
nawet mam Cię w znajomych  😀

edit:
pomyłka, nie mam cię w znajomych... jeszcze ;P
wątek zamknięty
a no właśnie  🙂 to zaraz będę mieć i ja Ciebie  🙂
wątek zamknięty
Deb super zdjęcia!! I Dzionek jak się super prezentuje!! Ja też poproszę L4 i do Rakowca.... Bo narazie to latam do roboty i zarabiam na darmozjada :/
p.s. Jeszcze czekam na zdjęcia Forty 🙂
Jun Super zdjęcia!! Ależ ja bym się tak z konie popluskała wrt
wątek zamknięty
Lib znalazłaś robotę? Super, a co porabiasz?

Ja jestem na L4 ale do Rakowca się wybrać nie mogę 😉 Niestety bo jak patrzę na fotki dziewczyn to aż mnie skręca 😉
Dzionka po powrocie napewno nie poznamy!!!
wątek zamknięty
W Rakowcu w ten weekend skokówki? Może się wybiorę, Dziecko pewnie w Owczarni będzie, ale sama też mogę, why not. Może jakieś ognisko?
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
06 lipca 2009 19:44
Burzolku Ruda lepiej. Powoli wracamy do rekreacji 🙂
Wracam co jakiś czas do wspomnień jak "jeździłam" na Piorku  😀 Może jeszcze Was nawiedzę kiedyś  😉
wątek zamknięty
Zygzak, gdzie to taka stajnia;>
wątek zamknięty
Lov, jestesmy juz zdiagnozowani i nie jedziemy do Gliwic na powtorna operacje stawu. Niby dobrze... Z drugiej strony czeka go miesiac stania "cztery nogi do podlogi" przeplatane kilkoma dniami z krotkimi spacerami no i cale mnostwo bolesnych zastrzykow. Takze nie wiem czy nie wolalabym zeby doktor raz przecial, naprawil i po sprawie.
No i powoli zaczynam sie zastanawiac czy Paczus wroci do sportu.
wątek zamknięty
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
06 lipca 2009 19:57
Wstyd Monia LKJ nie poznać :P
wątek zamknięty
Muffin niestety typowo biurowa robota, za to pracuję z klientami i czasami mam wesoło... 😉 No i gniade dziecko jest ca co wykarmić 😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.