Kącik Rekreanta II (rok 2009)

a ja dzisiaj miałam fotografa w stajni i bardzo sympatyczną jazdę 😉 miałyśmy pofocić też na dworze, ale pogoda nie pozwoliła 😉
a a propos pogody - teraz to jest cudnie jak przestało padać - ale wcześniej jak pół dnia jeździłam w tę zawieję samochodem to przestałam ogarniać kierunki 😉
wątek zamknięty
Kuuuujka! Ja się piszę! Już mówiłam dziewczynom w stajni, że też chcę 🏇 Dziś byłam... całe 5 minut, z czego 4 pchałam auto koleżanki 😁 A do stajni jechałam 3 godziny, jeeeeee 🏇
wątek zamknięty
yga   srają muszki, będzie wiosna.
10 stycznia 2010 22:34
nic nie mówcie.. ja dzisiaj konia wiozłam do drugiej stajni, 125km pokonałam w 4godziny. Zakopaliśmy sie w jakiejs wiosce, musiałam konia wypakowywać na zaśnieżonym polu, pchać bukmana, później samochód.. a śnieg tak nap__ że ledwo co widać było.
Ale i tak się cieszę że szczęsliwie dojechaliśmy W KOŃCU.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
10 stycznia 2010 22:36
yga, o gad... co za podroz. dobrze ze dotarliscie i wszystko ok.
wątek zamknięty
yga, sama radość... a co to, ferie czy przeprowadzka? 🙂
wątek zamknięty
10 stycznia 2010 22:38
zeby nie było zbyt pieknie psy kilka dni przed wyjazdem pogryzły mi siodło i ogłowie że są do wyrzucenia.  😅

Burzuś- przeprowadzka  😉
wątek zamknięty
Oj tam, po prostu dały Ci pretekst żeby kupić nowe 😉 będzie dobrze 😉 a dokąd jeśli można spytać 🙂
wątek zamknięty
10 stycznia 2010 22:43
Lublin-Arizona.
Dzierżawię koleżance i jej koledze Kodeksa, raz w tyg jeżdzę. Tyle że sprzęt obiecałam, a tu taka du_a !
i teraz weź złoto sprzedawaj, bo w warzywniaku szybko na siodło nie zarobię..

Ale damy radę 😉

edit: krótko spałam  😀
wątek zamknięty
Poradzą sobie, dla chcącego nic trudnego 🙂 nie martw się 🙂
wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
10 stycznia 2010 23:11
kolegowi? 🤣
wątek zamknięty
to ja wrzucam kilka kaddrów z dziś i spadam spać 😉

😉
wątek zamknięty
10 stycznia 2010 23:32
widze w odbiciu Koniczke! 😁
Anaa, schudl Dranczyk troszke ostatnio, co? To niesamowite, w kazdym kolorze wygladacie tak elegancko i profi 🙂 koreczki szylas czy plotlas?
wątek zamknięty
kujka, czy ja wiem czy schudł - raczej nie, myślę, że to wrażenie to kwestia drugiego ogolenia 😉 i ew własnie koreczki 😉
Poza tym on nigdy gruby nie był 😉 A nad mięśniami dopiero pracujemy 😉
Koreczki plotłam w 10 minut 😉
Fotki robiła Rudzia 🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
11 stycznia 2010 07:32
Anaa-uwielbiam tego Twojego Dranczyka.Ma chlopak to cos  😜

U nas sniegu juz po kolana, odsniezanie to moja nowa pasja  🤔 Jest fajnie bo na ujezdzalni super podloze, ale jak bedzie tak dalej to do aro nie pojedziemy.No chyba ze ktos zna sposob na szybka teleportacje  😁

yga-wspolczuje podrozy z koniem w taka pogode,Dobrze ze dojechaliscie szczesliwie.
Dawaj jakies fotki z nowego domku.
Kujka-ale fajowo z tymi nartami.
Juz ja widze Zwiastuna w takiej roli  😎, albo raczej narciaza z podbitymi oczkami 😂
wątek zamknięty
kujka, brzmi swietnie!
może kiedyś z Pluszito? bo z Holdą to na pewno nie
wątek zamknięty
Ramires o ile sie poprawi pogoda to tak.
Burza ale fajny avatar!!!
wątek zamknięty
11 stycznia 2010 09:16
milusia, ee tam, z Gila sie smiali ze narciarza na drzewie zostawi, a naprawde nie bylo zle 🙂 z reszta lonze dlugie, narciaze zyja (kolega Gilka nie pofrunal tak jak on ale za to pobrykal sobie 😁 wiec sprawdzilysmy sprzet pod kazda okolicznosc)
sznurka, mysle ze jej sie bedzie podobalo 🙂
wątek zamknięty
armaquesse, dzięki 😁
wątek zamknięty
11 stycznia 2010 13:35
kujka-ja jednak do Zwiastuna nie mialabym odwagi.Poprostu wiem na co go stac, potrafi byc nieobliczalny 🏇 Jak nie ma ochoty pracowac, albo raczej ochote fikac to np tak szaleje ze zrzuca z zadu natylnik od pessoa 😵
Ale Etna ciagala tak, tyle ze nie narciaza a 2 dziewczyny na sankach, a ja w siodle.Ale byl ubaw 😜
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
11 stycznia 2010 15:27
kujka :kwiatek: A żyjemy, dziekuję 😉 Ogólnie od paru juz tygodni Nowa jest na kaleczno-śnieżnym (?) chorobowym i siodła dawno na oczy nie widziała :P Ale mam nadzieję, że niedługo nastąpi ta wiekopomna chwila i sobie pojeździmy, ba! może wrócimy do kreatywniejszego osiołkowania 💘

Ostatnio rzadko sie udzielam, ale staram się na bieżąco czytać 🙂 Kciuki za Twoja pracę oczywiście trzymane 😉 Coś juz ruszyło w tym kierunku??
A Gilson dzielne stworzenie!

Anaa Drańczyk miodzio 😍 Odświętnie i elegancko 😀
wątek zamknięty
Anaa-uwielbiam tego Twojego Dranczyka.Ma chlopak to cos  😜

może ogoon  💘

U nas sniegu juz po kolana, odsniezanie to moja nowa pasja  🤔

moja też, ale jest to pasja bardzo bolesna, czyt. zakwasy+ spuchnięte plecy i ból gardła
wątek zamknięty
11 stycznia 2010 15:34
milusia, dla konia to nie jest jakis wielki wysilek wbrew pozorom. mysle ze mimo wszystko nie taki diabel straszny jak go maluja 😉
Raven, a co tam sie zadzialo Nowej ze chorobowe?
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
11 stycznia 2010 15:48
kujka najpierw było długie gojenie się głębokiej rany na wysokości stawu skokowego, przez to konica troche kulała. A teraz czekamy aż dotrze kowal, ażeby zaaplikować gumowe wkładki, bo panience się starszne obcasy robią na przodach. Więc zawsze coś tam musi się dziać 😉
wątek zamknięty
11 stycznia 2010 15:58
kujka-ale mnie nie chodzi o wysilek, bo moj silny za trzech, tylko o jego glupie pomysly.wiesz on 5 razy zachowywalby sie normalnie i grzecznie ciagnal a za 6 zrobilby teksanska masakre  😁 Znam swojego chlopaka dobrze i jego pomysly tez i wiem ze pewnych rzeczy lepiej mu nie proponowac.
Ja nawet mialam stracha jak wsiadala na niego inna osoba (ewciaa), bo od razu napuszyl sie i byl gotow na...wiele.Juz przy samym wsiadaniu pokazal ze nie podoba mu sie zeby wsiadala na niego inna osoba niz ja. Taki dziwak z niego.
Ale Etne to bym zagonila do sanek, tylko ona zupelnie bez kondycji teraz wiec sobie odpuszcze.Maz mnie pociaga za samochodem 😁

pozdrawiamy snieznie 😉
wątek zamknięty
Nieskromnie się pochwalę...

Wybiła Nam dzisiaj ze Zwierzakiem druga rocznica  😎
wątek zamknięty
Blondyna, gratuluję! i wszystkiego naj 😅
wątek zamknięty
m0niSka, dzięki  :kwiatek:

a żeby nie było tak jakoś pustawo to Złośliwiec
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
11 stycznia 2010 18:30
Blondyna gratulację  🙂
Prze Wami jeszcze mnóstwo takich rocznic  :kwiatek: Owocnej, dalszej pracy. A konisko śliczne
wątek zamknięty
A ja dziś byłam u _kate w odwiedzinach i potwierdzam że Barki już dobrze się czuje w Sopoćkowie, śmigał że aż miło i wyglądali bardzo profi 🙂 nawet bardziej niż reszta która była na hali. Tylko nasze chłopaki już powoli tęsknią za ufoludkiem na padoku.

Hanula wracaj do nas! szczęście mi przynosisz. Dzisiejsza jazda nie była nawet zbliżona do wczorajszej...
obydwoje postanowiliśmy sobie wykonać PLAN, uparcie do tego dążyliśmy, żadnemu się nie udało / no może Barkasowi trochę/ i obydwoje opuściliśmy halę po 1,5h z głębokim niesmakiem  🤔wirek:
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
11 stycznia 2010 19:24
Rzadko pisze, ale jak juz pierwszy raz od... hoho, chyba poltorej roku wsiadlam na dluzej niz 5 minut na innego konia niz Basiowa to sie pochwale fotkami:

(i w tle moje auto z odstajaca listwa =) nie wiem czemu, wszyscy zwracaja na nia uwage - zwlaszcza Panowie na stacji :P )

Ogolnie powiem Wam, ze przyzwyczajenia to straszna rzecz, zwlaszcza, jak sie ma takiego konia jak Basiowa, ktora jest wlasciwie zawsze kochana i grzeczna (no, ostatnio nie byla jak mnie chciala zabic, ale coz ;-) ). Ja przyzwyczajona do konia, ktory przy  czyszczeniu stoi i sie nie rusza, a to huculaste wierc ilo sie przeokropnie - jeszcze ja Basiowa to wiarze taklekko do czyszczenia, a tenm cwaniak od razu sie odwiazal =) pozniej jak zla co wyprawia chcialam go szarpnac to odpielam uwiaz i mi kurdupel chcial uciekac =)

Ale jazda bardzo pozytywna - boooze, nie wiedzialam, ze huculy są TAAAAAAAAKIE wygodne... Basiowa niby tez niska kulka, ale taka to ona nie jest =)
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.