Kącik Rekreanta II (rok 2009)

Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
09 stycznia 2010 11:02
kujko wstrętna  🤬 Co marudzisz, że nie ma Ci kto zdjęć robić  😤 Już nie pamiętasz naszej rozmowy  👀 FOCH z przytupem  😁
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
09 stycznia 2010 11:31
Nasturcja-Renata, tak? taka jestes odwazna (w ta pogode?)?? to zapraszam jutro!  😎 i pamietaj ze nie mamy socjala, o!  😂
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
09 stycznia 2010 11:35
jutro kochana pracuje od 06😲0 do 14😲0  😎
wolne mam w środę np  😀iabeł:
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
09 stycznia 2010 15:45
Muffinka
Pięknie!! Jak dla mnie to on jest teraz taki w sam raz 😎
Przystojny jak zwykle  😍
wątek zamknięty
Muffinka Ja tam tłuściochów nie lubię (pewnie dlatego, że mam kucyka tłuszczyka) , raczej sarenki więc mnie się podoba 🙂
wątek zamknięty
Mi też się teraz bardziej podoba 😉
wątek zamknięty
mi też  🙂 tworzycie ładny obrazek Muffinka
wątek zamknięty
Muffinka, ee tam, nie mówiłam że źle, tylko że gorzej a to różnica 😉 ale to Tobie ma się podobać 🙂
wątek zamknięty
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
09 stycznia 2010 18:14
Muffinka mrau jaka czekoladka! Super ma maść 😜 😜

no to wkońcu ja & Jasiu pod siodłem 😉 Niestety jakość halowa 👿 ale mam nadzieję na zimowe niedługo!

wątek zamknięty
Moje drogie rekreanty... piszę bo mam co napisać!
Dzisiaj wreszcie miałam tak mega fajny trening jak jeszcze chyba nigdy. Młody dał się prowadzić bez żadnych "ale" i skakał całym sercem! A dla nas stacjonatka ok. 105 to serio postęp 😉
Więc treningowo fajnie... jedyne co mnie martwi to pogłębiony odrobinkę koziniec... nie wiem co z tym zrobic. A młody jest jeszcze młody więc to nie powinno mieć miejsca 😕

Klami mam nadzieje że wrócicie cali i zdrowi z tej kliniki!
Strucelka jakoś nie pasujesz mi do dużego konia  😁
wątek zamknięty
Muffinka, właśnie on wygląda w sam raz! Tak jak powinien wyglądać! Ja nie lubię zapasionych koni.. Raz, że to niezbyt zdrowe dla konia, a dwa, że dobrze nie wyglądą..  Sztuką jest utrzymać konia tak, żeby nie przegiąć ani w jedną, ani w drugą stronę🙂

Mi Samu nabrał trochę brzucha z generalnego nic nie robienia, no ale cóż zrobić jak jeszcze nic nie wiadomo 😵
wątek zamknięty
Co u Lov? 👀
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
09 stycznia 2010 18:45
Ramires Gratki  😅 Co do kozińca- obserwuj, ale nie martw się na zapas. Wszystko się unormuje, zobaczysz 😉
wątek zamknięty
Nasze udokumentowane zimowo-zawiejowe obijanie się:

wątek zamknięty
dzięki dziewczyny :kwiatek:
My prawie od zawsze walczymy z nadmiarem tłuszczyku. Ale taka nasza uroda widać.
wątek zamknięty
Moniska jejku jak fajnie oglądać zdjęcia takiej uchachanej dziołchy i jej koniczka 😀 Ale tak bez rękawiczek, nie odpadały Ci ręce 👀 😉

Strucelka fajny duży, jak Ci się z nim współpracuje?

Muffinka mi się Rubin bardzo podoba w tej wersji, jak dla mnie wyglada - akurat 😉

A ja miałam super jazdę łiii 🏇 Trenejro całkowicie skupiła się na mnie, poprawiałyśmy mój koszmarny dosiad. I na lonży nawet jeździłam 😅 Buńce też się podobało, bo niczego od niej nie wymagałyśmy 😀iabeł:
I właśnie dowiedziałam się, że moja kochana babcia podarowała mi troszkę pieniążków, więc przeznaczę je na jazdy 😅

A tak w ogóle, w aleksie kulig za kuligiem i mi (i kujce) się zamarzył. Pozazdrościłam tym ludziom 😜[tt][/tt]
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
09 stycznia 2010 19:22
TURBO KUCYK  
z dziś ;D
by Jessy  :kwiatek:

Więcej pewnie nie chcecie  😁 (bez nuty kokieterii!  😁 )
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
09 stycznia 2010 19:25
amnestria, aaaa Ty farciarzu!!
Muffinka pieknie wygladacie 🙂
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 19:27
Ramires dzięki 😁 fajnie że trening się udał 🏇 ile ma młody że taki młody? 😁

Amnestria bardzo dobrze, mam nadzieję, że niedługo zaczniemy sezon witając pierwsze Nki 🏇  

mówicie, że to dobry weekend na treningi? 😁 mam nadzieję że jutro dobrze będzie nam się jeździć 💃

darolga kpisz sobie?! 😀iabeł: Więcej! 😜 szał ciał 😍
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 19:28
darolga
Pewnie, że chcemy 😜
Twój młody wygląda niesamowicie 😍
wątek zamknięty
Darolga nie... wiesz, jakbyś mogła więcej nie wstawiać, bo eee no sorry 🙄 nie ma na co patrzeć 🙄
😉

Strucelka to nieźle 🙂 A konio N-ki już chodził, czy będzie debiut?
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 19:32
Amnestria N-ki moje debiutowe, konio ma już za sobą starty w C 😉
wątek zamknięty
Strucelka, o proszę 😀 To taki koniur Ci się trafił, super 😀 No to, owocnych treningów i startów życzę 🙂
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 19:35
Strucelka
Wygląda dość niepozornie 😉
Koniecznie wychodźcie na dwór i róbcie sesję 😉
wątek zamknięty
Ascaia, nijak robota
nic nie robimy, mamy wakacje zimowe😀 jest zimno, nie ma warunkow i nie ma ciśnienia
plan na 2009 został zrealizowany

m0niSka  hihi dobry plan na zimę!
darolga cudne zdjęcia!
wątek zamknięty
amnestria, kujka dziękuję :kwiatek:
darloga cudne fotki!!
Strucelka jaką masz poważna minę na pierwszym zdjęciu 😉 fajnie wyglądacie.
wątek zamknięty
09 stycznia 2010 19:46
Amnestria dziękuję, mam nadzieję że takie właśnie będą 😉

Pauli wiem, bo to 17-letni anglik 😉 A sesja napewno niebawem będzie, bo Jessy już obiecała że wpadnie 🏇 🏇 😜
wątek zamknięty
Strucelka Młody wcale nie jest taki dzieciak bo 6 latek ma 😉 Pod koniec tego roku już 7 stuknie. Ale... cięgle jest dla mnie Młodym 😉
darolga Śliczne te zdjęcia! Wrr ze tez u nas nie ma gdzie zwierzaków puścić 🙄
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
09 stycznia 2010 19:50
Strucelka -  :kwiatek: :kwiatek: będzie na Ciebie, wrzucam więcej  😁 😁
Pauli - jak miło nam słyszeć!  :kwiatek:
amnestria - wiem, wiem 🙁 mam nadzieję, że nikt przy kompie nie je, bo taki on brzydki, że sama rozumiesz...
😉
sznurka - jak miło! dziękujemy!
Muffinka - straaasznie miło słyszeć 🙂 a Twój Rudziszon wygląda obłednie!
Ramires -  :kwiatek: :kwiatek: dlatego ja tak bardzo się cieszę, że się przeniosłam 🙂 Młody jest przeszczęśliwy!

wątek zamknięty
czy znacie jakies przepisy na tort dla konia? kurcze to nasze pierwsze urodziny razem "sweet sixteen"  no i szukam jakiegos przepisu zeby Drapkowi cos przygotowac ( prezent juz jedzie kurierem z torpolu), tort dla stajennej ekipy juz zamowiony, cukierki urodzinowe dla kumpli ze stajni i narzeczonych tez..tylko tortu brak..poratujcie kochani :kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.