Kącik Rekreanta II (rok 2009)

milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
02 stycznia 2010 19:00
dziekujemy za komplementy 🙂 :kwiatek:
busch-milo, ze sie dzieciak podoba 🙂 Ta jazda byla akurat cala w derce, bo bylo i zimno i podloze do niczego wiec klusniec bylo kilka od biedy i cala jazda stepem, a ze kon derkowany to na stepowa jazde tez w ubranku 😉
Na normalna jazde po pierwszym rozklusowaniu zdejmuje-jemu dere sobie kurtke 🙂
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
02 stycznia 2010 19:31
milusia, widzialam juz zdjecia z tej jazdy, jak dla mnie jestescie NAJPIEKNIEJSZA voltowa para (choc juz chyba gdzies to pisalam).
Zwiastun moglby byc krolem "wplywu treningu na wyglad"

ja zapodam sniezne zdjecia (komorkowe niestety) z wczoraj - Gilek sie relaksuje padokujac pierwszy raz po przerwie, a moj M. sie grzeje 😉

jako ze strechingujemy sie codziennie, konik moj zaczal wyginac sie juz na sama wzmianke o smakolykach:

wątek zamknięty
cieciorka   kocioł bałkański
02 stycznia 2010 19:43
kujka, jaką piękną zabudowę hali widzę!
ps. kiedy wigilia?
wątek zamknięty
kujka, jakie on ma cudowne to serduszko.. 🙂
wątek zamknięty
02 stycznia 2010 19:49
cieciorka, chyba w tym roku nie bedzie.. ale zaraz posle PW
Burza, dziekowac! chociaz z tego co widzialam Chonsu za mlodu mial lepsze! dobrze ze wysiwial!! 😁
wątek zamknięty
Super pechowiec sie przypomina pozujac wraz z ciotka Sigma, ktora usiluje nauczyc go pozowac.
(Tak, wiem, ze zdjecia skopane..... ale tak to juz jest jak po wyjsciu z hali robi sie kilka fotek na szybko i ma sie skleroze, ze to nie w trybie "auto" jest. )

wątek zamknięty
Klami bez urazy,ale czemu twoj kon ma tak wysokie pietki i tak malusie kopyteczka,jak u zrebaka ?? 🙄
wątek zamknięty
Burza, dziekowac! chociaz z tego co widzialam Chonsu za mlodu mial lepsze! dobrze ze wysiwial!! 😁

🤬
Mój ma teraz ukryte, żeby nie było widać, że jest magiczny  😎
wątek zamknięty
kot Bo ktos mu je kiedys popsul?? I nie jest tak hop to odrobic i przy okazji czego powyzej nie uszkodzic.
Przy pomyslnych wiatrach za pare miesiecy powinny juz wygladac w miare "normalnie". Mam nadzieje.
wątek zamknięty
aha 😎 🤔
wątek zamknięty
Klami wiadomo już kiedy jedziecie do Gliwic?
Niestety od wczesnego rana pada tutaj śnieg (z przerwami na szczęście) i cały czas jest ciut poniżej 0.
wątek zamknięty
Zeglarz, nie strasz prosze. Moze byc zimno, byle tylko nie sypalo.
Mamy ruszac we wtorek. Na razie nie przyjmuje do wiadomosci nawet takiej ewentualnosci, ze kolejny raz moze trzeba bedzie odwolac.
Wlasnie, jakie tam sa prognozy na najblizszy tydzien itp. ?? I jak to moze dalej wygladac, bo nadal mam dylemat w co konia ubrac.
Jak drogi wygladaja ?
wątek zamknięty
Ma być zimno, w poniedziałek i wtorek do południa nie powinien padać śnieg. W mieście drogi wyglądają przyzwoicie, nie wiem jak poza. Ojca jutro zapytam, bo mieszka na wsi kilkanaście kilometrów od Gliwic i często kursuje tam i z powrotem.
Derkę ciepłą zabierz. Tam gdzie jest klinika zawsze jest kilka stopni mniej niż u mnie, czyli w mieście.

edit:małe doprecyzowanie
wątek zamknięty
Klami, gdzie dorwalas taki piekny kantar?
wątek zamknięty
Klami mieszkam przy Glwiicach, drogi sa takie ze ledwo sie jedzie. Slizgalismy sie godzine temu z mezem samochodem i nie moglismy do domu normalnie zajechac... 20 km / h :/ Ponoc jeszcze jutro ma padac a potem pon,wt. ponizejzera ale bez opadów. Do tego czasu sadze ze drogi juz beda rozjeżdzone i sola zasypane 🙂
wątek zamknięty
Hypnotize widziałaś filmik, na którym snowboardzista pomyka przez centrum Gliwic na desce?  😎  😁
wątek zamknięty
Widziałam 😀 Na Joe Monster chyba 😀 Tez bym tak chciała 🙂
wątek zamknięty
Zeglarz, dziekuje bardzo. Czyli w sumie jak na ta pare roku to powinno byc powiedzmy, ze znosnie.
Ceiplejsza powiadasz?? Hmm.... on nie jest golony, ale derkowany jest... niestety. I po co mi to bylo? Teraz mam klopot. U mnie stoi w 100g. A troche czasu tam spedzi. Sama nie wiem....
Baaaaardzo prosze o dalsze info jak sie sytuacja zmienia jutro i w poniedzialek.

Gozya, w Zoolandii kolo Auchan.

Hypnotize, oj, nie brzmi to rozowo, ale skoro ma wtedy nie sypac to powinni drogi uporzadkowac. Bardzo na to licze.
Baaaaardzo prosze o dalsze info jak sie sytuacja zmienia jutro i w poniedzialek.

wątek zamknięty
Ok , bede informowała 🙂 Mysle ze Ci co mieszkaja w Gliwicach tez sie podłaczą 🙂
wątek zamknięty
Z gory baaaardzo dziekuje.
Jak rowniez bardzo prosze o wszelkie drogowo-pogodowe info z wszelkich miejscowosci na trasie Gdansk - Gliwice.
Baaaaaaaaaardzo prosze !!!!
wątek zamknięty
02 stycznia 2010 20:46
Klami, trzymam kciuki nieprzerwanie 🙂

mam z Gilkiem sekretny sygnal... otoz brykamy na zawolanie
wątek zamknięty
http://www.pogodynka.pl/miasto.php?miasto=Gliwice
Klami tu masz pogodę dla Gliwic na styczeń. Ten serwis jest dość sprawdzalny bo to IMGiW robi.
wątek zamknięty
my brykamy synchronicznie  😉
wątek zamknięty
Taaa.... Pogonienie konia batem po padoku.
Super sygnał 🙄
wątek zamknięty
Z tymi długoterminowymi prognozami to ostrożnie, lubią się nie sprawdzać  😉

Do kliniki mam równe 4 km (od drzwi do drzwi). Więc służę pomocą.
wątek zamknięty
a gdzie Ty widzisz bat? trzymam uwiąz, który jak widać zwisa i jest nieużywany...
wątek zamknięty
kujka, 😉  :kwiatek:
Ale brykanko !!

szam, ooooo !!!
Dziekuje ogromnie !

kate, lepiej trzymaj kciuki zeby ta pogoda nam na chwile odpuscila, bo nie wiem jak nasze dwa malenstwa do jednego boksu wstawimy. 😉

Zeglarz, merci.  :kwiatek:

Dlaczego to jest drugi koniec kraju wrecz?? Ech...

wątek zamknięty
Pisałam o filmiku wstawionym przez kujkę.
Pisałyśmy wtym samym czasie.
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
02 stycznia 2010 20:59
Fantazja, raczej nie planujemy żadnych sesji - jeździmy sobie i tyle, fotki są tylko jak nas czasem ktoś z aparatem odwiedzi towarzysko. także tak jak już pisałam - jak będę znowu mieć jakieś zdjęcia to na pewno coś tu wrzucę, ale raczej to nie będzie żadna sesja 🙂

kujka, wstawiłam to co mam 🙂 z resztą - w dniu kiedy te zdjęcia były robione nic poza kłusem na kole nie robilismy :P

klami, dacie radę 😉 najpierw nas zamęczysz podróża do Gliwic, potem pobytem w klinice, pomarudzisz na każdy temat, a potem bedziemy z tobą przeżywac powrót Tenora do domku... damy radę 🙂 zobaczysz! 🙂

amnestria, no tak, po prostu to sa dwa różne gniade gady a ja tu ściemę wale uporczywie 🤣 rozszyfrowałas mnie 😎

Angeel, no tamto jest już ok, wszystko pieknie zagojone 🙂 teraz Kaszuś ma nowe pomysły 😉
wątek zamknięty
Klami bądź dobrej myśli. Powoli i do przodu.
Jak już tam dotrzecie, to mogę czasem wpaść do Pączusia z marchewką  😉
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.