Kącik Rekreanta II (rok 2009)
Salucha, Rewir ale mój zazwyczaj stoi, "pyskuje" z kolegami (przy czy stara się nie odrywać przy tym nóg 😁 ) a tego dnia jakoś wyjątkowo wkręcił się w to całe bieganie.
Dlatego nie mogę się nacieszyć tymi fotkami 😍
Rewir to ja grzecznie czekam na te foteczki. W imię KWA i nie KWA 😎
Lovely dzięki. Zwykły drelich. Tutaj akurat Tatiniak (mamy jeszcze Equi-Thema i tez chodzi "na wierzch"😉 😉
Breakawayy Dzięki 😡 :kwiatek:
Raven Niet. To oklapnięty irokez, podrównany jedynie nożyczkami p.Edka 😁 Koń jest radośnie nieprzerwany 👿
Muffinka Sama jestem w szoku! Wiesz ile o to walczyłam 😜 Ad grzywy, to poproś Burzę. Jest w tym naprawdę dobra, a jest blisko. Osobiście ją polecam 😉
Strucelka oj nie. Walczę z jego wagą od przysłowiowych stu lat, a gry wreszcie się udało, to sama nie wiem właściwie od czego 😲
Ale nawet nie wiesz jak to fajnie wyczuć żebra pod skórą (choć "na oko" ich nie uraczysz, choćbyś patrzyła do jutra), jak to fajnie nie martwić się o nogi i stawy... ale najfajniej jest móc nakarmić konia tyle, ile potrzebuje a nie tyle, aby nie przytył. Koniec z dawania "po garśći" na posiłek. Teraz koń je tyle ile trzeba, i mam nadzieję, że utrzymamy linię bez efektu jo-jo 😍
Azbuka dzięki! :kwiatek:
wątek zamknięty
Sierka nie chcesz nas odwiedzić i zwalasz na Burzę - a ja pretekstu szukałam 😉
wątek zamknięty
darolga, czesc westowa cudenko ! Piekna sesja.
caro, nareszcie !! Pelna elegancja w bieli. 🤣
sierra, achhhh.... ruda maszyna.
wątek zamknięty
Klami, no przecież pisałam, ze u nas bez zmian - ciagle te same białe szmaty 🤣 😉
rewir, dzięęęęęki 😀
Fantazja, dzięki, bardzo mi miło :kwiatek:
Edytka, za mietowego dodsona to on juz Cię kooooooocha, ale jak mu wspomnisz o tym marchewkowym kontenerze, to on gotów się do Ciebie wprowadzić 🤣
...a derka wymiarami dostosowana do "nosiciela" 😉 no i pamiętaj - dzisiaj to była tylko PÓŁderka 😉
Daniela, bardzo współczuję i trzymam za was kciuki, oby mu się polepszyło jak najszybciej!
wątek zamknięty
Muffinka to trzeba było tak od razu - do mnie ostatnio trzeba DRUKIOWANYMI literami pisać 😡 🤣
Bo jeśli zapraszasz, to może wpadnę na kawkę! 😉
Klami maszyna, maszyna... niezły z niego agregat, choć zdarza mu się zachowywać zupełnie jak kombajn 😜 😁
wątek zamknięty
rewirek na sesje moze poczekac bo magda cos NADAL ze zdrowiem kiepsko wyglada :/ ledwie trzeci tydzien....... ehh.. co mnie zdziwilo - morfologia wykazala ze wszystko w normie. ale nadal mam zwolnienie z pracy i za tydzien znoowuuu do lekarza..
ale. bylam dzis u kunia. mialam jutro i pojutrze w ramach spacerkow wsiasc i.. nie wsiadam 😉 konio pokazal takie wyskoki w gore i w bok i deby ze i mi sie odechcialo i szefowej pomysl na jego ruszenie sie zmienil 😉 a do dalszej stajni sama nie pojade bo sie rozloze spowrotem a samosmrodem ni ma jak 🙁 a konie sa tylko przyjezdzac i jezdzic... dupa blada..
wątek zamknięty
Sierra fajnie pod siodełkiem🙂😉a na wybiegu rozrabiak
wątek zamknięty
Sierra koniecznie 😉
wątek zamknięty
Angelika04, Czy to Wotan od kl. Witka?
Nie , tylko pudełko 🙁 był moim wcześniejszym koniem od Orkana , zamieniłam je z powodu wad Wotana ( neurologia ).
Sierra cudny konik 🙂
wątek zamknięty
dziewczyny , BOSKIE FOTY !! wszystkie ! 😍
a ja dzis pierwszy raz od 2 tygodni zobaczylam konia na oczy (choc nie swojego) i strasznie sie ciesze 🙂
bylam z kolezanka w zaprzyjaznionej stajni i po ponad 2 miesiacach wsiadlam na swojego ulubionego 4-letniego wyscigowca 💘 na poczatku jakis taki diabel z niego byl, ale sie dogadalismy i super nam sie wspolpracowalo.
w stajni spedziam jakies...8 godzin i dzien zaliczam do udanych ! 🏇
wątek zamknięty
Burza spóźnione 100 Piorunkowych lat!
darolga Korabski cudny w każdym wydaniu;]
Dopiero dzisiaj mi neta podłączyli i wracam do życia. I do jazdy po 2 tygodniach też, z racji niewiadomoczemu bolącego palca i kostki (palec to chociaż wiadomo że pęknięty a kostka boli bo lubi;/), ale zdjęłam już całe usztywniacze i postaram się wsiąść, może mnie gad łaciaty nie zabije.
wątek zamknięty
co sie stalo ze KR spadl na druga strone ?! 🤔
😅 😅
[shadow=red,left]WSZYSTKIM RE-VOLTOWICZOM ZYCZE UDANYCH IMPREZ ORAZ DUZO SZCZESCIA I RADOSCI W NOWYM ROKU !! 😀 [/shadow]
🏇 🏇
wątek zamknięty
Angeel, jak na druga strone?
🏇 Ja rowniez zycze wszystkim dobrej zabawy i wiecej szczescia w nowym roku 🏇
wątek zamknięty
jak pisalam to musialam "odgrzebac" AZ z drugiej strony ! :P
wątek zamknięty
...and a Happy New Year! 💃
wątek zamknięty
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 💃 💃
A ja pełna nowych postanowien, i planów związanych z moim jeżdziectwem wrzucam tu zimowego rolnika i mnie 💃
wątek zamknięty
My też ostatnio sie tylko stępujemy i spacerujemy... Ślisko, a koń ma dużo w zadzie więc i niebezpiecznie...
wątek zamknięty
Sierra
Jeszcze Ci nikt nie wypalił ze puszczasz konia w kantarze sznurkowym? Przeciez to prawie zabójstwo :P 😉
Super Czardasz kica😀
wątek zamknięty
Sierra
Jeszcze Ci nikt nie wypalił ze puszczasz konia w kantarze sznurkowym? Przeciez to prawie zabójstwo :P 😉
Super Czardasz kica😀
na pewno nie jest to bezpieczne, ale ten temat był poruszany tylko odnośnie wypuszczania konia na padok, gdzie mógłby się zachaczyć i wtedy krzywdę zrobić. Boraczej nikt nie ogląda swojego konia non stop. A raczej konisko samo sobie bez opieki nie skacze 😀😀
A tan w ogóle to super zdjęcia z padoku 😀
wątek zamknięty
Hypnotize dzięki :kwiatek:
Choć generalnie nie jestem za demonizowaniem kantarka sznurkowego, to biorąc pod uwagę, że rzecz się dzieje na hali, w korytarzu a koń jest "odławiany" po każdej turze (dwa konie szły ten konkretny korytarz) a asystowały nam trzy osoby, to gdyby jednak ktoś się przyczepił, to pomyślałabym że jest wizjonerem re-voltopirowego cobybyłogdybizmu 🤣
Pozdrawiam, i wszystkim życzę Szczęśliwego Nowego Roku!
wątek zamknięty
Ja mam pare fot za to z dzisiejszych zabaw z moim pluszakiem😉 Dawno mnie tu nie było😉
Próby stępa hiszpańskiego

i bardzo zadwolony z siebie kucyk trzymający władzę😉
wątek zamknięty
na ostatnim ma boską minę 😀😀
wątek zamknięty
sierra, xxagaxx
O tym kantarku to ja tak z przekory, bo mnie ostatnio stado ludzi molestowało, ze Pinio na padoku - w zasadzie ogrodzonym maneżu- biegał w sznurkowym a ja robiłam mu zdjecia - za płotem stało 2 włascieli konia 😉 usłyszłam wiele historii , łacznie z tym ze jak zahaczy noga to sobie ja złamie... . Drazni mnie to 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ja sie nie dziwię. Bo ludzie bardzo szybko potrafia straszne historie dorobić. Każdy chyba słyszał jaki to Hak straszny wynalazek i ile koni miało kości nosowe połamane.
Więc dlatego napisałam ze tu chodzi bardziej o fakt wypuszczania konia na cały dzień na jakies pastwisko, gdzie zbyt często nikt nie zagląda, gdzie jest możliwość ze się o płot, drzewo zahaczy i wtedy do jakiejś krzywdy już blisko 🙂
wątek zamknięty
Alice rewelacyjne zdjęcie! minę ma jak Zdobywca Wszechświata i okolic 😉
pojechałam dziś do stajni i okazało sie, że mam źrebną kobyłę. 😵 brzuchol jak bania- normalnie się na boki rozchodzi. Zapytałam, kiedy ma termin, ale tylko uszy po sobie położył i żółty uśmiech zaprezentował. 🤣
W stępie nie kulawy, kopyto przestało grzać, ale pęcina nabrana. Jak nie urok to sraczka 🙄
wątek zamknięty
[quote author=_kate link=topic=6823.msg422255#msg422255 date=1262273948]
Alice rewelacyjne zdjęcie! minę ma jak Zdobywca Wszechświata i okolic 😉[/quote]
😁 Bo on właśnie mniej więcej za kogoś takiego się uważa😉
wątek zamknięty
I'm the king of the woooorld! 😀
wątek zamknięty
Raven dziękuję :kwiatek: Nie mamy treningów póki co, bo do roboty dopiero wracamy. Uznałam, że zrobię wszystko pomalutku i choć właścicielka namawiała mnie od razu do galopów, ja dopiero po 1,5 tygodnia zagalopowałam na chwileczkę. Nigdzie nam się nie spieszy, w związku z tym treningi jako takie nie miały sensu 😉
Ale jak wrócimy do pracy z trenejro, a mam zamiar już wkrótce, to dopiero będzie szał 😜 Jazdy na Buni są teraz mega przyjemnością, fakt że niewiele robimy i jeździmy bardzo lekko, ale matko boska, nie poznaję konia 😜
I jak nam trenerka do tyłka dobierze to Londyn nasz 😜
Burza dziękuję, mam nadzieję, że utrzymamy poziom 🙂
Sierrka mogłabyś wstawić zdjęcia porównawcze? Od zakupu, przez treningi, źrebnego Czardasza, co tylko znajdziesz, aż do tych ostatnich zdjęć 😍 Wiesz, że jestem zakochana w Czardaszu, odkąd zobaczyłam to, co Ty widziałaś w nim zawsze :kwiatek: (a taki niewyględny był hehe :hihi🙂
Byłabym dźwięczna!
Alice mega zdjęcia 😀 Świetnie mu w tej fryzurce
Caro brakowało mi już Waszej elegancji :kwiatek: Powiem Ci, że Twój koń wygląda (i zgaduję, że jest) na mega słodziaka. Nie dziwię się, że tyle ciasteczek i smakołyków dostaje 😁
wątek zamknięty
Drodzy KaeRowcy wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.