Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

cieciorka   kocioł bałkański
01 lipca 2009 21:27
lostak, częsciej ❗
wątek zamknięty
lostak- rudy piekny 💘 😜
a czy mozna prosic o reszte Twoich ciasteczek??
wątek zamknięty
raven - bo fotograf to mój znajomy i stanął na łące z aparatem i powiedział: ty tam rób te swoje pozycje z koniem, bo ja się na koniach nie znam, więc mów kiedy mam robic zdjęcie  ...😵 (on fotografuje auta i ludzi w studiu)

oti jaki on okrąglutki - do schrupania!
wątek zamknięty
Pinesska, lostak, Jun, Zairka, oti, Muffinka,
dziekujemy bałdzo 🙂  :kwiatek:
wątek zamknięty

Orinoko tym razem rozrywkowo  😎

Pozdrawiamy
wątek zamknięty
oti   Everybody lies...
02 lipca 2009 09:39
Pinesska,
dziękujemy  :kwiatek:

polonez,
rudy super wygląda! na ostatnim zdjęciu kica jak zając :p
wątek zamknięty
Santoska a ja się zastanawiałam co zrobię ze swoim jak będę na konia wsiadać - teraz już wiem! Super fotka 😉
wątek zamknięty
Polonez, ale ekstra pluskanina!
Super rudy wygląda 🙂!
wątek zamknięty
oti Shrek (bo tak ma na imię) jest zawsze zadowolony kiedy obieramy kierunek STAJNIA 😀

Raven zdecydowanie dobrałam psa do koloru czapraka. A tam na zdjęciu jeździ p. Stuszewski na tym swoim ogierku...

T&N nie martw się Twój piesek da sobie radę, mój biega przed koniem cały czas... jest jego psim przewodnikiem
wątek zamknięty
Złoty w wersji: "Masz, odczep się"

regularny osioł

niby coś pracujemy- trzeba zachowywać pozory  😉

a czasami to już obydwoje nie mamy do siebie cierpliwości

oburzony Złoty Książę- do czego to doszło!  😲

Polonez
ile on ma wzrostu? bo wygląda na wielkiego byka!
wątek zamknięty
Z dzisiejszego spacerku do lasu:

Przepraszam za jakosc.  Robione telefonem
wątek zamknięty
Dokladnie Lostak wiecej fot!  😀 

Polonez fajnie tak - luzacko. 

Znalazlam dzisiaj fote mojego trzylatka ogra. Jutro sprobujemy naszych sil na zawodach:
wątek zamknięty
anka- boska fota  😀 koniecznie wrzuć jakieś z zawodów  🙂
wątek zamknięty
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
02 lipca 2009 20:13
Anka-wstawiaj wiecej i czesciej.Takie obrazki sa dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie) inspiracja 🙂
wątek zamknięty
Anka-wstawiaj wiecej i czesciej.Takie obrazki sa dla mnie (i pewnie nie tylko dla mnie) inspiracja 🙂

właśnie  😅
Naprawdę super!!!
wątek zamknięty
polonez mega pozytywne zdjęcia, super
_kate widzę że i pozytywne momenty są  😉 i ciągle do przodu idziecie, świetnie  👍
Anka   😜 obłęd  😜 więcej zdjęć
wątek zamknięty
Anka, jak zobaczyłam to foto, to jedyne, co mi przyszło do głowy to "Jezu, jaki on piękny"  😜
wątek zamknięty
Szyszka   szczesliwa studentka HOPALu:)
02 lipca 2009 21:27
Anka, ja mam takie pytanie, ktor od razu zaznaczam NIE JEST ZADNYM ATAKIEM, po prostu mnieto ciekawi. Dlaczego tak mlode konie sa ustawione tak wysoko?

JESZCZE RAZ ZAZNACZAM ZE TO NIE JEST ZADEN ATAK - to dla tych ktorzy chcieliby mnie zjesc za pytanie  😉
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
02 lipca 2009 23:11
Szyszka, bo - moim zupełnie prywatnym zdaniem - Anka nie jeździ na żadnych przypadkowych łachach tylko na koniach będących wynikiem przemyślanej i profesjonalnej hodowli/doboru hodowlanego prowadzonego pod katem wyhodowania koni w aktualnie najbardziej poszukiwanym typie - z budową ciała dzięki której praca w wysokim ustawieniu od poczatku jest komfortowa (i nie musi wynikac z lat orki na - dosłownie - ugorze) oraz z ruchem jakiego można tylko pozazdroscic.
do tego domniemywam, ze wszystkie te konie sa zdrowe fizycznie.
edit swoja opinie opieram m.in na tym co widzę na zdjęciach np. koni z niemieckich czempionatów... gdzie sylwetka pokazywanych koni moim zdaniem różni się od kanonu jaki widzę na na polskich czempionatach.
ale to wszystko to tylko moja opinia, dlaczego Anka jezdzi tak jak jezdzi, to ona wie.
wątek zamknięty
Anka- wow, jak dotąd mój faworyt, cudny rudy!
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
03 lipca 2009 08:08
Szyszka, bo - moim zupełnie prywatnym zdaniem - Anka nie jeździ na żadnych przypadkowych łachach tylko na koniach będących wynikiem przemyślanej i profesjonalnej hodowli/doboru hodowlanego prowadzonego pod katem wyhodowania koni w aktualnie najbardziej poszukiwanym typie - z budową ciała dzięki której praca w wysokim ustawieniu od poczatku jest komfortowa (i nie musi wynikac z lat orki na - dosłownie - ugorze) oraz z ruchem jakiego można tylko pozazdroscic.
do tego domniemywam, ze wszystkie te konie sa zdrowe fizycznie.
edit swoja opinie opieram m.in na tym co widzę na zdjęciach np. koni z niemieckich czempionatów... gdzie sylwetka pokazywanych koni moim zdaniem różni się od kanonu jaki widzę na na polskich czempionatach.
ale to wszystko to tylko moja opinia, dlaczego Anka jezdzi tak jak jezdzi, to ona wie.

dodam to tego jeszcze to, co Anka kiedyś mówiła, że co innego codzienna praca a co innego też jazda pod klientów, do zdjęć, filmów, żeby konia pokazać.
wątek zamknięty

😉
wątek zamknięty
ciska, cudne zdjęcie!
wątek zamknięty
bardzo ładny portrecik 🙂 kurcze przez was zaczynają mi się kasztany podobać  😎
Anka twoje zdjęcia to takie powiew wielkiego świata - piękne konie za grubą kasę, od młodego hodowane na championów,  piękne pod każdym względem, ty na nich w książkowym dosiadzie i nienagannym stroju, to tło zdjęć... po prostu szał  😵
wątek zamknięty
Oti, Moona - dzięki 🙂  :kwiatek:

_kate - mniam, złotko  😜
ps.
Orinoko ma 173cm

Anka - i o to chodziło czasami trzeba sie odprężyć  😁

ps. piękny ten 3 latek  😀

Fantazja - dziękuję  :kwiatek:

ciska - ale ma duuuzze uszy :P

fajna fotka  🤣
wątek zamknięty
dzięki  😉

Polonez  hihi no tak uszy to ma spore , jeszcze nie wyprodukowano rozmiaru nauszników na nie  :P
wątek zamknięty
Mona i Robaczek M.
Zdjęcia autorstwa Eli Drozdowicz
wątek zamknięty
Robaczek M.   i jej gniade szczęście:)
03 lipca 2009 11:32
Dorzucam jeszcze kilka zdjęć Monety 🙂
wątek zamknięty
Klusencja. 😉

wątek zamknięty
galopada_   małoPolskie ;)
03 lipca 2009 12:20
a moje małe...hm... moje młode dzisiaj pierwszy raz poszlo nad wode i... wyglada na to ze strasznie mu sie podobało  😍 wciagal mnie tak gleboko ze prawie nie mialam gruntu  😁

i z Krosem

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.