ansc właśnie, może ona jeszcze nie zdecydowała czy woli być kobietą czy facetem 🤣
katija :P
tolerancja seksualna jak najbardziej z mojej strony jest. natomiast jeśli ktoś jest płci żeńskiej, a mówi o sobie w rodzaju męskim, i nie udało mi się ustalić okoliczności to "usprawiedliwiających", to znaczy, że jest prawdopodobnie w szkodliwy sposób durny i należy go wyeliminować z tej społeczności dla jej ogólnego dobra.
gender dotarło na re-volte 😁
katija :P
tolerancja seksualna jak najbardziej z mojej strony jest. natomiast jeśli ktoś jest płci żeńskiej, a mówi o sobie w rodzaju męskim, i nie udało mi się ustalić okoliczności to "usprawiedliwiających", to znaczy, że jest prawdopodobnie w szkodliwy sposób durny i należy go wyeliminować z tej społeczności dla jej ogólnego dobra.
hahaha wiem, tylko fajnie to zabrzmiało 🤣
sprawdzic ktore doopsko najbardziej capi i jest ubrudzone?
😂
w odpowiedzi na zapytanie Bischy, jak sprawdzic który kot ma rozwolnienie 😁
Jedyne co robi to podciąga bluzke do góry, pokazuje brzuch i mówi "Liż mnie Masza" 😁
😂
z wątku o psach, gdy JARA tłumaczyła, że jej mała bratanica jest wychowana z psami od maleńkości i krzywdy im nie zrobi. 😁
Mycie zębów i okolic intymnych to u mnie norma 😉 no nie po kazdym spacerze 😉
Edit
u psa of kors
edit2:
bo ja to sie myje codziennie 😁
Zeby nie bylo 😀
😁
Jara mistrzem wątku? 😀
Z wątku "Nie ogarniam"
to mam 10cm od talerza psi ryj i cuchnacy oddech. Ale to ukochany piesio tescia i nic powiedziec nie mozna...
Plusem jest to, że zawsze będziesz miała ciepłego kotleta 😉
JARA mistrzem wątku po raz 2 😂 😂 😂
Właśnie też to chciałam wstawić. 😁
z wątku o uczciwych sprzedawcach i kupujących 🙂
Ogromny + dla thenel jako sprzedającego zioła. Szybko, bardzo miły kontakt i zioła bardzo dobrej jakosci.
strzemionko, dilerka narkołykami. 😂
mnie bawi ciekawy wątek nowej forumowiczki: IRA w temacie:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,89987.210/topicseen.htmlim dłużej czytam jej wypowiedzi tym głośniej się śmieję - szczerze polecam (cierpliwym 😁 )
chce sie pochwalic 🙂
wczoraj mimo fatalnego samopoczucia (zjadliwa grypa) dokonalam cudu 🙂
Dalam rade sprowadzic z 2kilometrowej ucieczki stado koni 🙂
Dokonalam tego czynu bez udzialu kantara i linki. Sama sila perswazji.
Nazaklinalam sie wczoraj moje konie ze hej 🙂😉Tym samym stalam sie oficjalna zaklinaczka koni. Bardzo sie ciesze ze mam talent w tym kierunku 🙂
Mozecie polecic mi literature i filmy rozwijajace te umiejetnosc?
omg cudotwórczyni ! 😂 skoro taka zaklinaczka koni to po co jej darmowy-trenerojeździec ? 😁
Troll, nie cudotwórczyni 🙂
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
25 września 2014 07:20
desire, jako zlota rączka do remontów 😁
Kurde, rozpieprza nasz gizycki wątek. Jak z farmą nie wyskoczy to z zaklinaniem koni. A jednego nie rozumie, że przez pisanie takich pierdół odstrasza sobie potencjalnych klientów.
dragonnia, spróbujcie ją zignorować, moze przestanie Wam śmiecić w wątku lokalnym 🙂
Co prawda mnie przestanie bawić, ale jakoś to przeżyję 😁
ostatni wpis o oficjalnym zaklinaniu koni jest bezbłędny 😁 😁
safie Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin
25 września 2014 07:49
Gaga, może się przeniesie do wątku o naturalu
desire, jako zlota rączka do remontów 😁
przecież farma jest PIĘKNA (jak użytkowniczka IRA wspomniałam w giżyckim wątku) - po co więc remont? 🤣
Gaga, może się przeniesie do wątku o naturalu
Oby - to na prawdę wspaniały poprawiacz humoru na codzień
Nie wyganiajcie jej całkiem z forum 😁 😜
fakt, dziewczyna fajna, nie agresywna "jak się nie znasz to się nie odzywaj! 😀iabeł:" tylko taka równa babka 🤣
strzemionko, chyba nei czytałaś jej postów ubliżających forumowiczom 🤔
przepraszam za off
o gnijacej wątrobie? Bywały gorsze 😎 A ta zamiast naskakiwać na wszystkich długo uzasadnia swoją odpowiedź, może nieudolnie ale przynajmniej próbuje 🙂
A czy z nią napewno wszystko jest ok? 🤔wirek:
Poczytajcie sobie to:
http://kreatywnaromantyczka.blogspot.com/
już to kiedyś czytałam i oni od dawna kogoś do siebie "do roboty" szukają i chyba nikt tam na dłużej nie chce miejsca zagrzać 😉
famka no właśnie mi się wydaje, że to IRA 😀