Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

dea   primum non nocere
13 sierpnia 2014 09:43
Murat-Gazon - życia szkoda, uwierz 🙂 Spędź ten czas konstruktywnie ze swoim koniem - mówi Ci to weteran tego wątku 😉
Dea mówisz, że ciśnienie by mi się podniosło?  😉 To może faktycznie sobie daruję.  😎
dea   primum non nocere
13 sierpnia 2014 09:50
Zapewne nie raz i zupełnie na darmo 🙂
Ja kiedyś jakoś trafiłam na środek tego wątku to był "odwrotny rozkład sił" to raczej naturalni mieli przewagę, a głowny przeciwnik był jeden czy dwóch. A teraz tak stwierdziłyśmy z Murat, że wątek może zacząć cichnąć, bo my już przechodzimy powoli na obserwatorów. A sądzę, że sami się nie będą tam drzeć  🤣
Retna   nic nie zmieniać
13 sierpnia 2014 10:23
Bo Ty nie rozumiesz, że oni tego nie robią, bo są frustratami, nie? 😵

Już raz przyznałaś klasykom rację, ale kobieta faktycznie zmienną jest 😉
Retna a nie, nie, to nie ma nic wspólnego z przyznawaniem racji albo nie. Obie mamy teraz klasycznych trenerów i będziemy pracować nad "usprawnieniem biomechaniki", wcale się z tego nie wycofujemy.
Tyle że regularnie co jakiś czas, obojętnie jak wysoki poziom merytoryczny rozmowy by w danej chwili był, ktoś wpadnie z podsumowaniem typu "a bo wy to nic nie wiecie i nie znacie się, a wasze konie to na pewno są niewychowane, o!". Takie kopanie w kostkę zamiast rzeczowych argumentów. Ja sobie w wątku zostaję, poczytam sobie, jak ktoś będzie chciał ze mną porozmawiać na PW, to jak najbardziej zapraszam, jak będę miała jakieś pytanie do klasyków, to je zadam, jak mój koń wyleczy się z kontuzji i wrócimy do jazd, to kiedyś będzie obiecany filmik na kontakcie, ale takie wycieczki personalne już mnie zaczęły irytować.
Ot co.
Retna   nic nie zmieniać
13 sierpnia 2014 10:42
Murat, wiem, że macie i to jest super 🙂 Osobiście nic do Was nie mam, tylko ten ton TheWuni mnie zirytował. Wiadomo, zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie pluł jadem, ale nie zaprzeczysz chyba, że w wątku padają bardzo ważne i mądre wypowiedzi, porady i uwagi 😉
Retna bo TheWunia jest sporo młodsza ode mnie i jeszcze ma prawo się zagotować w takich chwilach  😉
A wątek owszem, przez ostatnie kilkadziesiąt stron, jak nie więcej, zrobił się naprawdę bardzo przyjemny i dużo wniósł, pomijając właśnie te "wahnięcia" personalne i umniejszanie wszystkiego z zasady, "bo to natural".
Retna nie chciałam nikogo tu irytować, przepraszam  😡 ale już przez długi czas wątek naprawdę się rozwijał, a teraz to było w kółko jedno i to samo : jak to koń jednego jeźdźca, no chciałabym zobaczyć, ciekawe ile byłby koniem jednego jeźdźca jakby mu... " nosz kurde, pracuje nad jego strachem ale napewno nie będę go zmuszać siłą do zaufania wszystkim ludziom jak leci. Uff,wyzalilam się
Ja tylko chciałam pokazać śmieszne, zawiłe zdanie a nie wywołać OT.  🤔
Przepraszam, już będzie spokój  😡
To ja powrócę do wątku przewodniego 😉

[quote author=Wizja link=topic=74.msg2159951#msg2159951 date=1407929758]
Dziewczyny, jaki rozmiar brac dla dzieciaczka, który ma sie urodzić w pierwszych dniach stycznia? 62 ? czy bezpieczniej 68?

Większość dzieci rodzi się w rozmiarze 56, o każdej porze roku. 😉
[/quote]

Julie, dziękuję za poprawienie humoru podczas koszmarnego dnia w pracy! 😀
madmaddie   Życie to jednak strata jest
16 sierpnia 2014 21:12
JARA!
Atea, maz jak maz, ale ten kasztan!! 😍
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
16 sierpnia 2014 21:15
No co.. :P ten kasztan moglby zostac moja polowka 😀
Wiecie co, dwie kury usiadły mi na jajkach.

Sory, musiałem 😜 Z kurzego kącika.
-bibi22-   Czasy się zmieniają i my też się zmieniamy.
18 sierpnia 2014 15:18
😂 grzesiek.1993 ryknęłam śmiechem
Dziwi i śmieszy mnie Smok10. Facet, który ok. godziny 2 nad ranem udowadnia jakie to baby przystępujące do kursu IRR albo ISP są durne, łamią prawo i w ogóle w piekle stworzonym przez Min. Gowina (świętego od deregulacji) będą się smażyć. A teraz ja muszę, bo uschnę: to 10 w nicku to długosć czego?( od razu piszę, że taka czepialska stworzenia jak Smok10 wygląda bardziej na sadystycznego męża rodem z książek S.Kinga niż na ewentualnego partnera).
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
20 sierpnia 2014 16:28
Livia 😉

ilość piw jednostką pojemności kieszeni w czapraku
mÓj znajomy  ręcznie robi min skórzane sakwy i właśnie ilość piw jest jednostką pojemności  😁
wyedytowano link
Ptaki drapieżne bez ogłowia- chciałabym zobaczyć

Tania jak zwykle w formie. Mistrzostwa w jeździe bez ogłowia.
A jak pisze Vollblut jak pod spodem bo nie we wszystkich jest w tytule cob, full itp to pod spodem co ma pisać żeby to COB? był xD no i fakt ogłowia ma ten ktoś cudne bo do tej pory żadne aż tak bardzo mi się nie podobało a te to jakbym normalniej a je projektowała a nawet lepsze! duży uśmiech

Ktoś chętny na genialną projektantkę rzędu?  🤣
też ci życzę wszystkiego najlepszego, mimo że uważam cię za kretynkę :kwiatek:

[s]Strzyga! To wpis roku. Daj sobie do podpisu! [/s]
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
21 sierpnia 2014 13:02
Tania, żeby go jeszcze promować?  Proszę Cię...
Może, gdyby jego ocena w jakikolwiek sposób mnie obchodziła, niestety jest mi głęboko indyferentny, po tylu latach już naprawdę nie może mnie sprowokować w żaden sposób 😀
Ja trochę nie rozumiem ile jeszcze można go tolerować... Tania , serio, nie wiem co w tym śmiesznego.
Ja trochę nie rozumiem ile jeszcze można go tolerować... Tania , serio, nie wiem co w tym śmiesznego.

Dlatego skreśliłam. Ja zrozumiałam, że obie strony się lubią i przekomarzają. Przeprosiłam na priv za nieporozumienie.
Jednak całkowicie nie mogę wyedytować bo Strzyga odpowiedziała pod moim postem.
aha, rozumiem  :kwiatek:
Isabelle  Wiem, że sprawa poważna, sam się z natarczywością sąsiadów borykam, ale swoją opowieścią sprawiłaś, że ranek stał się bardziej kolorowy  😀

Zaproszenie Jackowego na jakąkolwiek imprezę kończy się fiaskiem. Kawaler. Stary. Przez matulę rozpieszczony. Dziewek tu ni mo. No to zaprosili go kiedyś, żeby poznał. Jacek siedzi cały wieczór i tylko popija z nosem na kwintę bez słowa żadnego. W końcu już nieźle napruty wstaje. Śmiało zmierzając do dziewoi najbliższej, podrywem zarzucił "Ruchasz się?!" wyraźnie oczekując odpowiedzi...
[quote author=Liściu link=topic=10441.msg2177427#msg2177427 date=1410252388]
Nauczył ktoś konia rżeć na zawołanie ?  👍
Jeden z moich na zawołanie umie stękać i teraz nie wiem czy da się z tego do rżenia jakoś przejść  😜

[/quote]

Śmiechłam! 😀
Hehe da się  🤣 moje rżą na komendę, ale cholibka, stękać jeszcze nie umieją  😁 😜
A mnie dzisiaj rozśmieszyła Katija 😉
"Założycielka wątku otrzymuje bana za podwójne konto. A dodatkowo za problemy z identyfikacją własnej płci."  🤣 Biedna za takie coś bana, toż to brak tolerancji seksualnej  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się