Ośrodek Żurawiejka w Bukowej - proszę o opinie

Podobnie jak na Volcie (dopiero teraz zorientowałam sie ze tutaj ciekawiej 😀) - bardzo proszę o opinie na temat tego ośrodka (bo informacje mam zadowalające). Chciałabym sie dowiedzieć jakie są tamtejsze konie, jacy ludzie, jaka atmosfera , słowem - czy warto wybrać sie tam na rajd (zdjęcia z takiego rajdu mile widziane jeśli ktoś z was uczestniczyli 😉 )
Wspaniali gospodarze , spokojne hucuły , super tereny, choc płaskie 😀
Zdecydowanie polecam.
Znam osobiście  przemilych gospodarzy 🙂
Byłam tam na rajdzie nad Bug- jak znajdę zdjęcia to wrzucę , ble nie za dużo 😉

Dziękuję bardzo guli  :kwiatek: . I oczywiście proszę o zdjęcia 🙂
Jeździ tam forumowa Szumka94.
Ja byłam tam zaledwie kilka razy i atmosfera moim zdaniem jest super. Gospodarze naprawdę bardzo mili. Imprezy jakie tam robią też solidnie przygotowane.  😉

edit: stronka stajni  http://huculs.eu/
o konkrety pytaj się voltowej Szumki94, ona tam jeździ wiec na pewno Ci wszystko dokładnie opowie🙂
Dzięki bardzo za rade 🙂 Jutro wyśle do niej PW, choć generalnie zdecydowałyśmy z przyjaciółka ze sie tam w sierpniu wybierzemy wiec będę miała okazje wszystko sprawdzić na wlane oczy 🙂
na pewno nie będziecie żałować 🙂
Ja też jeździłam tam dwa sezony, w tej chwili trzymam tam moją klaczkę w pensjonacie. Co do gospodarzy to sa to fenomenalni i przesympatyczni ludzie - pasjonaci. Kiedy tam trafiłam ogromne wrażenie zrobiły na mnie konie - nigdy nie spotkałam tak przyjaźnie nastawionych zwierząt. Pracę wykonują z ogromną przyjemnością i oddają się temu całkowicie. W stadninie są rewelacyjne warunki - ogromne pastwiska na których konie przebywają cały dzień. Co do terenów to wg. mnie są one jednymi z najpiękniejszych. Może jest płasko, ale takich widoków jak tam raczej nie spotka się nigdzie indziej. Również brałam udział w rajdzie nad Bug 😉 Rewelacyjne wspomnienia a jeszcze piękniejsze zdjęcia. Polecam serdecznie! i oczywiście zapraszam na Memoriał Jaśmina w połowie lipca 🙂
  Może jest płasko, ale takich widoków jak tam raczej nie spotka się nigdzie indziej. Również brałam udział w rajdzie nad Bug 😉 Rewelacyjne wspomnienia a jeszcze piękniejsze zdjęcia.

Nie mam zawodowych pięknych zdjęc, ale może odnajdziesz się 🙂

Tylko plaskato 😀    letnio i straszliwie gorąco- chyba było ok 50 st w słońcu 🤔 

dobrze, że miałam kapelusz   i Bug, do którego nie mozna było wejśc, żeby ochłodzic się

Dla mnie ten odcinek był najgorszy , bo  upalne południe, powietrze stało, tylko gzy wściekłe latały.

I do tego długie spodnie  🙄

w KP było kilka zdjec z tego rajdu- oczywiście dużo ładniejszych 🙂
Szumka94   This opportunity comes once in a lifetime yo ! ♥
06 lipca 2009 21:37
tak, ja tam jeżdżę. I cóż mogę powiedzieć , oprócz podpisania się pod wszystkimi postami?
Wspaniała atmosfera, świetne konie.  😍
Super przygotowane imprezy.
Jednym słowem ZAPRSZAMY.  💃
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
06 lipca 2009 21:55
Ja w ośrodku nie byłam, ale właścicieli znam i są to fantastyczni ludzie o bardzo dużej wiedzy.
na ostatnim zdjęciu zajęłyśmy z borówką całą lewą stronę 😀 pozdrawiam Panią Guli 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się