Allekonie ?

Jestem naprawdę w szoku, czyżby allegro zrobiło specjalny odrębny serwis dla miłośników koni?  😎

www.allekonie.pl
wątek zamknięty
Bardzo, bardzo, bardzo dobry pomysł 😀
wątek zamknięty
Hm, przecież ta strona nie ma nić wspólnego z Allegro  😀 Na pewno ma się tak kojarzyć, żeby dodać sobie wiarygodności, ale nie traktujcie automatycznie
serwisów z "alle" w nazwie jako stron firmowanych przez QXL Poland. 😉
wątek zamknięty
Ja jestem ciekawa jak długo się utrzymają  😎
wątek zamknięty
taggi   łajza się ujeżdża w końcu
01 czerwca 2009 23:22
szkoda tylko ze nie ma tam ogloszen o sprzedazy/kupnie sprzetow jezdzieckich:/
wątek zamknięty
Szkoda że są działy "Akcesoria dla konia" i "... jeździeckiego", bez dokładniejszego podziału.
No, ale właśnie, zobaczymy ile się utrzymają  😉
wątek zamknięty
taggi   łajza się ujeżdża w końcu
01 czerwca 2009 23:29
ups... to ja tego nawet nie widzialam. hehe. Ale wlasnie sobie ogladam 'dla koni' - w sumie jakby to rzeczywiscie zaczelo hulac to by bylo fajnie, bo by sie mialo wszystko w jednym miejscu. Tylko dam sobie prawie reke uciac ze tak naprawde wyjdzie z tego kolejny serwis konski - to co allegro tylko na skróty.
wątek zamknięty
Może najlepiej napisać, co koniarze tam widzą jeszcze, a czego nie?
Myślę, że dużo zależy od nas też 🙂
wątek zamknięty
szczurołapka   żółtodziób. od 10 lat...
02 czerwca 2009 14:10
Na allekonie trafiłam już jakiś czas temu. Czego mi brakuje? Przede wszystkim wyszukiwarki. Przydałyby się opcje: płeć, wiek, sposób użytkowania i cena.
wątek zamknięty
Wyszukiwarka jest w trakcie realizacji. Dopracowujemy ją pod kątem przeszukiwań nie tylko koni, ale również sprzętu jeździeckiego i usług "końskich".
wątek zamknięty
I jeszcze coś- możliwość wyświetlenia ofert tylko z danego województwa. Myślę, że to ważne.
wątek zamknięty
Użytkownicy często nie publikują takich danych. Na AlleKonie jest ta wygoda że nie ujawnia się swojego adresu e-mail dzięki systemowi poczty wewnętrznej. Nie obowiązkowe jest również publikowanie danych osobowych. Pozwala to zachować anonimowość i dyskrecje przed kimś kto może wykorzystać te dane do popełnienia przestępstwa. Nie wszyscy chcą pokazywać gdzie, ile i jak drogie konie posiadają.

Mamy w planach mapę Google. Będą na niej zaznaczone lokalizacje wszystkich ogłoszeń za pomocą markerów (takie znaczki). Klikając na markery na mapie będzie można przeglądać te ogłoszenia w dymkach przy markerze. Po kliknięciu przejdzie do strony ogłoszenia.
[center] Regulamin: pkt. 1 i 8

[/center]
wątek zamknięty
Wątek został posprzątany. Użytkownika Allekonie oficjalnie proszę o usunięcie linków reklamujących poszczególne strony www z podpisu.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.