przedłużanie rzęs
Scottie, wszystkie są w takich kosmicznych cenach?
JARA, niestety tak- Xlash 6ml za 290 zł... Chociaż starcza na 10 miesięcy podobno.
Ja od czerwca do grudnia używałam RapidLash (teraz do niego wrocilam tydzien temu) i nie wywijaly mi sie rzesy w kazda strone. Efekty byly swietne, kazdy myslal, ze mam doklejone rzesy 😂 tylko byly tak dlugie (i przy tym niestety dosc rzadkie), ze tuszowanie zajmowalo mi 15 minut 😵
jestem mega zadowolona i zakochana w moich nowych rzęsach 😍
kisiel, poka, poka! W Poznaniu robiłaś?
Mogłabyś podać namiary? :kwiatek:
Ostatnio się czaję na takie czary mary z moimi oczami. Choć mam je dosyć głęboko osadzone i nie wiem, czy będzie to dobrze w moim przypadku wyglądać.
crazy, pokaż firanę rzęs!! Już prawie 2 miesiące minęły 😀
Kurcze, moje naturalne są takie mizerne... może i ja bym sobie przedłużyła 😎
Dziewczyny, a jak sztuczne rzęsy sprawdzają się w warunkach urlopowych- w sensie na plaży, podczas kąpieli w morzu, basenie itp? Dobrym pomysłem będzie zrobienie ich sobie na lato? Ja poza podkładem i tuszem raczej się nie maluję, więc miałabym makijaż w czasie wakacji z głowy 😉
wendetta, klej stosowany do rzęs nie lubi nic tłustego. Olejki i balsamy do oapalania powodują, że klej może puścić.
Ja na urlopie ( 3 tygodnie w temp. ok 40'C) zauważyłam, że wypada mi więcej rzęs niż standardowo.
To jak wygląda używanie kremu do twarzy, takiego codziennego? trzeba już zawsze omijać okolice oczu? używać jakichś specjalnych/? do demakijażu w takim razie rozumiem można używać tylko płynu micelarnego i jemu podobnych?
czyli jakby się uprzeć i nie fundować okolicom oczu smarowania kremem do opalania to sama woda (słona, chlorowana) nie robią tym rzęsom krzywdy?
wendetta, płyn milearny zdecydowanie, należy unikać też tarcia oczu wacikami.
Dostaje się specjalną szczoteczkę do rzęs, należy je codziennie układać i czesać.
Woda złona czy chlorowana nie robiuą krzywdy, ale ciepło, pot i resztki kremów do opalania działają źle :/
Zaraz pstrykne fotke 🙂
Zrobienie sobie fotki wytrzeszcza nie jest takie proste 🙂

crazy, ładnie! Pamiętaj o czesaniu i układaniu tych rzęs. Pilnuj, żeby nie robiła ci się przerwa w prawym oku.
Tak tak, to na szybko zdjecie, one nie sa doczepiane.
one nie sa doczepiane.
o kurde! Przepraszam! To TWOJE własne????? ALE SZAŁ!!!!!Jak to zrobiłaś?
No wlasnie moje 🙂
Zawsze byly dlugie, i zakrecone, ale dosc rzadkie wiec uzywalam odzywki revitalasch ( tak to sie pisze?)
crazy, no bosko! ale ci zazdroszczę!
Już 2 razy miałam kupić revitalash'a i 2 razy mi koń weta potrzebował...i kasa jak zawsze na konia poszła! ble!
Ja zrobilam szybka akcje, nie myslalam tylko kliknelam, dostalam z kosmetyczka i tuszem.. wiec cena mysle atrakcyjna, ajk sie to rozlozy na kilka miesiecy nie wychodzi tak zle.
Wqrzaja mnie jak rosna, bo sie tak kreca, ze ciagle z oka wyciagam, ale sa wreszcie geste🙂
Długo stosowałaś? Efekt mega! Ten tusz który dostałaś to też Revitalash? Ponoć też ma jakieś tam właściwości odżywcze 👀
też bym się skusiła gdyby nie to, że przy moich małych oczach taka firana rzęs wyglądałaby po prostu śmiesznie 😉 na moje potrzeby w zupełności wystarcza mi krem L'biotica albo odżywka-rybki keratynowe (które tak naprawdę nie mają keratyny) z Gal 🙂
Ja tez mam bardzo male oczy, niestety, ale nie wyglada to jakos zle, smiesznie, bo trzepocze i laskocze sie po powiekach 🙂
Stosowalam nieregularnie, wiec to trudno powiedziec, Scottie wyliczyla ze 2 miesiace🙂
A tusz mi srednio podpadl do gustu akurat, taki mokry jest, plynny jakis, ale moze sie do niego rpzekonam.
crazy, 🤔 🤔
Nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć. ZAZDROŚĆ NA MAXA!!!!!!!!!!!
wendetta, płyn milearny zdecydowanie, należy unikać też tarcia oczu wacikami.
Dostaje się specjalną szczoteczkę do rzęs, należy je codziennie układać i czesać.
Woda złona czy chlorowana nie robiuą krzywdy, ale ciepło, pot i resztki kremów do opalania działają źle :/
a co z kremem pod oczy?
Krem pod oczy nie powinien byc tlusty tylko nawilzajacy, i mozna ominac rzesy.
Powiem Wam, jeszcze jedno tylko, ze mi te rzesiska w kacikach oczu az zaczely rosnac mimo ze tam nie packam tym plynem...
A gdzie kupiłaś odżywkę? 🙂
Chyba dorzucę kasę do zabawy urodzinowej i sobie strzelę odżywkę 😉
edit:
Ale mam jeszcze pytanie. Jest sens kupować sobie tą odżywkę jeśli stosuje się ją na noc, a w dzień ma makijaż i tuszem pomalowane rzęsy?
Tak, nie ma znaczenia🙂 Stosuje sie na noc, a w dzien mozesz wszystko
Wcale mi nie pomagasz odejść od pomysłu zakupu tej odzywki 😁
Ciekawe po jakim czasie od zaprzestania 'odżywkowania' znów ma się ubogie rzęsy 😉
trudno mi odpowiedziec na to pytanie, i trudno mi sprawdzic ile mi zostalo jeszcze tego, a nie jestem regularna w stosowaniu🙂
Wiec niestety WARTO kupic🙂
crazy, absolutny szał! 😜
ja sie pocieszam tylko L'bioticą ostatnimi czasy, może też coś pomoże 😉