Znowu nadrabiam dwie ostatnie strony na raz bo codziennie nie nadążam za Wami..
Kahlan Gratulacje!🙂
Virdila Cieszę się, że z D. już coraz lepiej.
Evson Nie żartuj nawet🙁 a ten terenowy wet był pewny swojej diagnozy czy to takie przypuszczenia tylko? Jak się sporawy mają, nadal chcesz diagnozować dalej w klinice czy póki co leczysz zapalenie stawu kopytowego?
ikarina Milo widzieć Paddy'ego w dobrej formie🙂
Sonkowa Kciuki za zaowdy jak zwykle są i czekamy na relację, jedziecie P?
A u nas dość fajnie jest😉 Było kilka dni luźniejszych bo oczywiście szanowny U. się podbił bo opisywanym przeze mnie wcześnej rajdzie. Lekko no ale ja znając go czułam, że nie jest jak być powinno więc dostał kilka dni wolnego i już jest ok. Ostatnio dużo czytam, rozmawiam i pilnuję się jeżdżąc ujeżdżeniowo i.. chyba jakiś kolejny mini kroczek pokonaliśmy w drodze do nieosiągalnego ideału 🏇 Jednoczesnie takie to proste, z drugiej strony takie skomplikowane. Jednak prostota wygrywa, walczę więc obecnie nie z Unisono a ze swoją ręką żeby nic nie kombinowała, U. ma lepsze i gorsze dni, ale tendencja jest wzrostowa.
Tak chodził kilka dni temu, baardzo zadowolona byłam wtedy z stabilnego konktaktu w końcu! następnego dnia już nie pozwoliłam mu się tak wlec (dopiero na filmie to zobaczyłam :icon_redface🙂, uruchomił zad i poszedł energiczniej do przodu - faajnie się jeździło. Do tego stopnia, ze 22.08 jak nic się nie zmieni to jedziemy na zawody... ujeżdżeniowe 🤔wirek: Świat się kończy normalnie, ale są konkursy towarzyskie to jedziemy szalone L, w których nic nie ma - i bardzo dobrze bo chcę zobacyzć czy po pierwsze uda mi się przenieść to co mam na treningu na czworobok (jadąc na spokojnie bez nerwów, że od tego zależy wynik całych wkkw) a po drugie ciekawa też jestem jak zostanie oceniony gdy pojedziemy tak jak potrafimy najlepiej. Zawsze to jakieś zawody a mi startów brakuje, z wkkw jeszcze zobaczę jak będzie bo jednak rejestrację w tym roku odpuszczę, szkoda mi zachodu na jeden start więc jeśli już to też pojedziemy treningowo/towarzysko.
A i przy okazji mam kilka zdjęć jakoś z ubiegłego tygodnia: