Duże plusy (część zaległa ) dla sprzedających: Hajduczek , Minnieannie , Incantowa , jestemzlasu , quantanamera , Sareja , libra , BaŚ , Karolina999 , Subaru2009.
I duży plusik dla kupującej: brzezinka.
Bardzo wam dziękuje :kwiatek:
Plus dla sprzedających: Na_biegunach :kwiatek:, Dewizka, :kwiatek: Iskrzaczek :kwiatek:
Wielkie plusy dla Sprzedających: Hajduczek i jeralldiono :kwiatek:
"Plus specjalnej troski" dla korysindex - transakcja dobrze się zakończyła aczkolwiek musiałam się wykazac sporą cierpliwością 😀 Mimo wszystko Sprzedający uczciwy :kwiatek:
Po raz kolejny duży plus dla Malina2 jako sprzedającej .Dzękuję :kwiatek:
Plus za wymianę dla Mirinda94 😀 Wzorowo wszystko 😀
I ja również plus dla xxagaxx :kwiatek:
Angela to ja bardzo dziękuję za miłą współpracę po raz kolejny 🙂 🏇
jasminowa duży plus za zaufanie, gorąco polecam
Duży plus dla kolatki jako sprzedającej 🙂
Polecam Vanessa jako sprzedająca, dobry kontakt, szybka wysyłka 🙂 Towar zgodny z opisem i zdjęciami
Ogromny + dla majkaxxx
Bardzo szybka wysyłka, sprzęt zgodny z opisem, pancernie zapakowany 🙂
POLECAM!
Polecam voltowiczkę ej_anka od której miałam przyjemność zakupić siodło. Bardzo dobry kontakt, bezproblemowa osoba i transakcja zakonczona sukcesem 😉
plusik dla koniara0714 jako kupującej 🙂
B.B. jak najbardziej na plus😉
celsijs Duuuuży PLUS .Super transakcja 🙂. Szczerze polecam 🙂
Plus dla użytkowniczki gejbi za wymianę. Paczka troche spóźniona ale wszystko ok.
Ogromny plus dla sprzedających Livia :kwiatek: i dla Karusioowa :kwiatek:
ode mnie plus za sprzedaż siodła dla sonia1989 :kwiatek:
Duży plus dla mojsiwy jako kupującej. :kwiatek:
Plus dla holidaystreat jako sprzedającej, przesyłka dotarła dość szybko, przedmiot zgodny z opisem, polecam.
Z przyjemnością wpisuję tutaj kolejne osoby jako uczciwych sprzedających i gorąco polecam:
Nika91
Oliver5
Plusik dla Magda M jako sprzedającej. Konkretnie i bezproblemowo.
Ogromny PLUS dla westunia, polecam :kwiatek:
Ogromny plus dla Mirinda94 jako sprzedającej .Świetny kontakt , paczuszka super zapakowana - polecam . Takie transakcje to sama przyjemność :kwiatek:
Polecam też zalcia97 - mimo kłopotów z jej komputerem dotrzymała słowa i popręg dotarł taki jak w opisie -dziekuję :kwiatek:
Plus dla Lotoska 🙂 Bardzo dobry kontakt, towar wysłany migiem, zgodny ze zdjęciami i opisem.
Duży plus dla Angela jako kupującej 🙂 Bardzo cierpliwa osoba, dziękuję za zrozumienie, super kontakt 🙂
+ dla sprzedającej leonek , sprzęt zgodny ze zdjęciami i opisem 😅 , bardzo dobry kontakt :kwiatek: , szybka wysyłka. POLECAM. 😀