Zima (2015-2016)

Ojacie, czyli media nie kłamią? Sypnęło?
Jaaaaa teeeeeeeż chccccęęęę!  😜
jagoda1966, jaki Szczyrk? Jaki Kasprowy? Zapraszam do Rzeszowa! 😀

Coś mnie wczoraj natchnęło i kupiłam skrobaczkę do szyb i rękawiczki - nie wiedziałam, że wykorzystam ten zestaw już dzisiaj! 😵
mundialowa dzięki za zaproszenie, ale właśnie zobaczyłam, że u mnie w Łodzi też zaczyna padać śnieg 🙂 Na razie taki tyci tyci, ale się rozkręca 🙂
Livia   ...z innego świata
12 października 2015 08:35
U nas wali już od rana 😵 A tydzień temu było 20 stopni...
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 października 2015 09:10
Ale pada u was taki śnieg-śnieg czy śnieg z deszczem co zaraz się roztapia?
Jara widok z balkonu 😉

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
12 października 2015 09:41
O ja! 😍 ja chce do Krakowa! 😍
W centrum jest pewnie szaro, buro i mokro :P ale u mnie jak widać zimaaaa...
😲 😲 😲
U mnie na szczęście sucho, liczę, że to tylko krótkie anomalie, a nie pełnoprawna zima. Jeszcze porządnej jesieni nie było :/ Choć termobuty już do stajni zabieram, bo ziiimnnnnooo.
kolebka przepięknie 🙂 w centrum już się topi ...
Gdzieś spod Krakowa. Na dachu Radia Kraków tez spokojnie można ulepić bałwana. Na szczęście kaloryfery zaczynają się rozgrzewać 😉
kolebka śnieg śniegiem... ale jaki Ty masz piękny widok na las 😍
Kielce też dzisiaj zasypene;-)
Julita ja w sumie to w lesie mieszkam... 😉 z ogrodu wchodzę do lasu, na lewo od domu las, na prawo las - dwie działki leśne obok  😁
Odgrzałam  kotleta, ale nie wiem w którym wątku się pytać, otóż gdzie można się dowiedzieć kto jest odpowiedzialny za odśnieżenie, posypanie chodnika, piaskiem/solą? Chodnik centralnie przed administracją, ale oni się przyznają. Gruba warstwa  zamarzniętego śniegu, na wierzchu świeży,  wywaliłam sie jak długa, wyrżnęłam głowa w ten zamarznięty śnieg, no szlag mnie po prostu trafił, i nie zamierzam tego tak zostawić, ale nie wiem kogo o to winić?
budyń,  dzięki :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się