skarżę się na spam autorstwa aien. wszystkich uczciwych i nieuczciwych proszę o niespamowanie.
Do mnie też wysyła spam 😤
Ale jak to Wam spam wysyła??
z buu się wszystko wyjaśniło moja przesyłka jest już w drodze 💃 w końcu 😅
Ostrzegam re-voltowiczów kupujących u Dramki.Kupiłam siodło uprzedzając,że biorę na przymiarkę,niestety za małe,więc poinformowałam,że odsylam z powrotem i powstał problem,bo Dramka kombinuje i tak od półtora tygodnia dostaję wiadomości,że nie mogę siodła odesłać.Czy ktoś z Was drodzy re-voltowicze próbował coś jej zwrócić?
hm ja z tego co pamiętam nigdy transakcji z Dramką nie miałam, ale mnóstwo osób tak i chyba jeszcze nikt się nie skarżył.
edit - wystarczy sprawdzić ile razy byłą wpisana w uczciwych revoltowiczach . 🙂
ale ustaliłyście że możesz oddać czy tylko ty ją poinformowałaś, że jak będzie złe to oddajesz (bez jej potwerdzenia)?
akzzi- pytała się czy nie sprzedaję siodła? nie wiedzieć czemu 🙄
Jestem bardzo zadowolona z forumowej akzzi! Teraz wiem, że brak kontaktu nie był jej winą więc polecam użytkownika :kwiatek:
To sprostowanie do moich poprzednich pytań tutaj aczkolwiek uważam, że kto pyta nie błądzi.
ja kupowałam od Dramki kilka razy i nie miałam problemów. Fakt też co prawda ze to co od niej zamawiałam zawsze zostawało u mnie bo nie miałam chęci tego zwracac ....
Sądzę że sprawa tylko do dogadania jest z Dramką
Oczywiście,że zaznaczyłam Dramce,że biorę siodło na próbę,mam świadków,którzy słyszeli moją rozmowę,ponieważ kupno załatwiałam telefonicznie,gdyż nie byłam zarejestrowana. Stwierdziła ona,że oczywiście nie ma problemu,więc wysłałam kasę,załatwiłam kuriera i było w porządku,siodło przyszło w czwartek,przed Swiętem Zmarłych,w sobotę przymierzyłam i kicha,za małe,więc od razu zadzwoniłam,że niestety muszę zwrócić i że wyślę we wtorek 2 listopada,Dramka na to,że ok,a w poniedziałek wieczorem dostaję sms-a,żebym się wstrzymała z wysyłką,bo ona ma jakis problem rodzinny i nie ma jej w domu i do końca tygodnia poda adres na który siodło odesłać.W piątek znów napisała,że poda we wtorek,a we wtorek,że w środę,a od wtorku nie odbiera ode mnie tel.
Dziwne jest to zachowanie,ponieważ moi znajomi też u niej kupowali i nie było problemu,tylko,że nikt nie próbował nic zwrócić,dlatego byłam pewna,że Dramka jest ok,ale jednak tak nie jest.Poinformowałam ją,że dłużej czekać nie będę i odsyłam siodło pod adres z którego zostało wysłane.
a nastepnym razem za brak edycji bedzie ostrzezenie 🤬
[quote author=cieciorka link=topic=5367.msg764607#msg764607 date=1289343045]
skarżę się na spam autorstwa aien. wszystkich uczciwych i nieuczciwych proszę o niespamowanie.
Do mnie też wysyła spam 😤
[/quote]
do mnie też. Zadała pytanie czy nie mam na sprzedaż siodła bezterlicowego. Dealerem siodłem nie jestem, nie ogłaszam się, że chcę coś sprzedać, to skąd taki pomysł..
jaksa no to rzeczywiscie dziwne.....A próbowałaś maile wysyłac jeszcze?
Nie próbowałam,bo jeśli tel.nie odbiera,to na maila,też na odp.nie liczę,baba jest bezczelna i tyle,ale ja tak tego nie zostawię,bo ja ze swojej strony byłam ok.
jaksa spróbuj jeszcze napisać może do niej na PW
Ona loguje się codziennie na re-voltę. Zresztą będziesz mogła nawet sprawdzić kiedy ostatnio była. Jeśli nie odpisze, a była na forum, to bym się zaczęła zastanawiać czy Cię naprawdę nie unika 😉
Jaksa Przed wszystkim dzisiaj rozmawiałyśmy, dostałaś na każde swoje pw odpowiedz, odpisuje także na twoje smsy i potwierdzałam Ci już nie raz że kase ci oddam.
Siodło otrzymałaś w czwartek lecz do niedzieli nie dostałam żadnej informacji więc w niedziele kupiłam sobie siodło. Ale ponieważ jestem uczciwa i umówiłam się z toba na zwrot siodło sprzedałam ponownie i pieniądze odzyskasz, czekam tylko na wpłate od kupującej.
Ja tam u Dramki robię dość często zakupy. I jeśli się umawia wcześniej, że w razie czego zwrot przyjmie, to zawsze przyjmie.
Mi tak przyjęła bryczesy. 🙂
A ja wróce jeszcze do tematu Alicji W, zauważyłam, ze na facebooku ma zdjecie w moim cylindrze i fraku (mialam sie z nia wymienic na mniejszy komplet) ale twierzdzila ze jej go ukradli, moge go jeszcze odzyskac a dokladniej zeby oddala mi za niego pieniadze...?
pianissima2003, nieźle. Z tego co widziałam to teraz oferuje sporo sprzętu na ŚK.
Dzięki, ona twierdzi, że to wszystko dostała od mamy na urodziny...
edit: usuneła facebooka chyba sie przestraszyła...
pianissima2003, myślę że o własnych rzeczach możesz zapomnieć - Były już przeboje z nią nie raz, z tego co pamiętam ktoś interweniował do jej rodziców - niestety, okazali się tak samo mało dojrzali jak i córka, więc chyba ogólnie kanał.
Najbardziej rozkłada mnie jej ogłoszenie o pracy... Bujną wyobraźnię ma dziewczyna.
http://www.swiatkoni.pl/forum/viewtopic.php?p=287480&highlight=#287480
Ma konto na face. Nic nie jest usunięte.
Na śk jakas dziewczyna chciala sie z nia wymieniac... chcialam jej napisac ale nie mam tam konta
nieee, usunęła nawet nie moge do niej napisac w wyszukiwarce tez juz jej nie ma
pianissima2003, nie usunęła... właśnie przeglądam sobie jej profil.
podlinkujesz?? bo ja nie moge znalesc 😡
pianissima2003, załóż sobie drugie konto, bo może Cię zablokowała.
hmm chyba trzeba forum ŚK poinformować o "uczciwości: panny A. 😉
o rany, ze mną chciała się wymienić ale nie miała nic co bym chciała, całe szczęście nie widziałam że ona to ona
Dzięki Dziewczyny!
o rany, ze mną chciała się wymienić ale nie miała nic co bym chciała, całe szczęście nie widziałam że ona to ona
Dzięki Dziewczyny!
heh żebyś się nie zdziwiła jak zaraz się okaże że jednak ma coś co byś chciała '_