Dzida zobaczyła widły i za trzecim razem do jej ujezdzenia wystarczyło jedynie złowrogie spojrzenie pokemon zza tychze skrwawionych wideł 😎
Ja wideł zaczynam używać już w 3 max w 4 tygodniu życia, więc kobyła, co 6 lat ma prawie aktualnie nie potrzebuje widzieć tych wideł. Wystarczy jej sama świadomość, że stoją w kącie. Krwi nie ma, psy moje wygłodzone wylizały 😅
A nie martwi Was to że ktoś bedacy np. pierwszy raz na re-volcie moze Was uznać za bandę idiotów? 😁
Do autorki wątku - znajdź kogoś kto zna się na młodych koniach i ci pomoże. Robota na własną rękę jest bez sensu jeśli nie ma się wystarczająco dużego doświadczenia. A szukanie pomocy w necie tym razem akurat nic Ci nie da.
A nie martwi Was to że ktoś bedacy np. pierwszy raz na re-volcie moze Was uznać za bandę idiotów? 😁
za pewne będzie dwa razy: pierwszy i ostatni 😉
Je je je! Jakie voltopiry wygłodniałe! Najpierw dbają o kulturę i poziom wypowiedzi, a gdy forum z tego powodu robi się nudne 😕, to rzucają się na osoby chętne dostarczyć rozrywki 🤔wirek:
A mnie bardzo ciekawi, dlaczego moderatorki są tak chętne, żeby "sprzątać" wątki o lotnych, zamykać wątek o Evereście itd, a gdzieś mają ten żałosny i do niczego nie potrzebny wątek. No chyba że tu fajna zabawa jest, to ja nie mam więcej pytań.
bo moderatorka wlasnie po kilku miesiacach natrafila na ten bajeczny wątek 😀
rewir, bo wątki z jazdami i praniem brudów nie dostarczają tyle radości co kuoniarki :}
I tak w końcu zamknięty wątek będzie, ale póki co... impreza trwa 😎 😁
Pokemon jak nie chce ze stajni wychodzić, to jeszcze można ustawić tyłem do drzwi i siatkę foliową na łeb- wycofa się w przeciągu jednej setnej sekundy 🏇 😁
dopóki wszyscy są grzeczni to show must go on 😉