Targi Końskie w Pajęcznie 9 maja 2009 roku -kto się wybiera, sklepy jeździeckie

Witam wszystkich koniarzy !
Mieszkam można powiedzieć ,że w Pajęcznie i już niebawem będą u nas targi końskie , co roku na nich jestem i zawsze sobie coś kupuję markowego i bardzo dobrze mi służy np. w tamtym roku kupiłem ogłowie Stubben i inne firmowe końskie rzeczy. Myślę,że warto przyjechać na taki targ nawet z drugiego końca Polski. Czy ktoś może wie jakie sklepy jeździeckie na 100 % przyjadą na targ?
A tu zeskanowałem Wam informacje o targu :

W tym roku zamierzam troche zakupów zrobić dla konia tzn. do pielęgnacji.....
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] za nieregulaminowy rozmiar wstawianych zdjęć. wygasa 18 V 09

[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] za nieregulaminowy rozmiar wstawianych zdjęć. wygasa 18 V 09
Mam zamiar tam pojechać bo chcę kupić troche sprzetu ....
Jak mozna w ten sposób tak traktować konie, co za straszne barbarzynstwo i to na swięcie koni ,co to za obłuda nazywanie targów konskich swietem koni...biedne koniska.
Boże, jak te konie miały spokojnie wchodzić po prawie PIONOWYCH trapach? Słów mi brak, co za idioci...
i pomyslec ze to sie dzieje w moich odzinnych rejonach... ;/ tylko koni zal...
nie bylam w stanie obejrzec do konca
cieciorka   kocioł bałkański
14 maja 2009 10:10
o szit wybieralam sie w czerwcu, ale zmienilam zdanie...
jakie piekne te konie 🙁
Constantia   Adhibe rationem difficultatibus
15 maja 2009 09:20
Ciekawe gdzie tam był weterynarz, bo jakoś nie zauważyłam. Nie sądzę, żeby burmistrz coś zrobił. On się jakoś tym nie przejął. Jak dla mnie to tam powinna straż miejska chodzić bądź policja i wlepiać mandaty za złe traktowanie.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
trzynastka   In love with the ordinary
15 maja 2009 17:41
Masz więcej zdjęć konia z 3 zdjęcia?
Albo chociaż znasz płeć?
15 maja 2009 21:26
Niestety kucyka mam tylko to jedno. Właściwie to dwa, ale to samo ujęcie. Nie znam płci, bo nie podchodziłam do niego bliżej.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
15 maja 2009 21:52
Mnie zauroczył 7 kary... Śliczny!

A zachowania i ignorancji burmistrza nie rozumiem.
Przecież takie relacje odpychają ludzi do zwiedzania miasta i przyjeżdżania na takie 'imprezy'. No i dlatego na nie nie jeżdżę...
trzynastka   In love with the ordinary
16 maja 2009 02:06
złe odmierzylam zdjęcia :/ chodziło mi o 4  🙂
16 maja 2009 17:45
Koń z czwartego zdjęcia to jak dobrze pamiętam klacz. Tam akurat stały dwie kare, ale ta jedna była osiodłana i z "jeźdźcem". Nie każdemu można było zrobić zdjęcie w całości bo cześć koni była powciskana pomiędzy auta i nie było możliwości.
17 maja 2009 21:41
A na 83 zdjęciu jest super koń do sportu za 10 000 zł.
gracja03   "Kto dosiadł konia ten dosiadł wiatr"
18 maja 2009 13:43
http://ozhk-lodz.pl/new/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&catid=17&id=1076&limit=1&limitstart=80
mam nadzieję , że nikt na tym koniu tak nie jeździ ale dla ludzi nie ma rzeczy niemożliwych
Gracja, też mnie ta fotka zastanawiała...
Mi się strasznie ten koń spodobał
http://ozhk-lodz.pl/new/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&id=1032&catid=17&limitstart=15

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się