KOCHAM KINO :)

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
30 grudnia 2009 16:19
napisałam tylko swoje odczucia do filmu i wcale nie uważam żeby inni musieli myśleć tak jak ja...
Czytanie ze zrozumieniem było do Zorilli, a nie do Ciebie.
Tak, że czytaj ze zrozumieniem, a potem się awanturuj.  :kwiatek:
30 grudnia 2009 16:47
w takim razie przepraszam za całe zamieszanie  :kwiatek:
sorry pokemon przeoczylam twoje NIE     🙇 i zgadzam sie z Toba co do opini w sprawie:P
Musze się wygadać. Kurde tak się rozczarowałam filmem "Weronika postanawia umrzec", że aż mi sie agresor włączył. Oskubali książkę z tylu wątków, uszmacili i wygładzili. Dla mnie ta książka jest czymś do czego się wraca (swoją drogą dostałam ją w krytycznym okresie życia). Porównuje się to co napisane z wlasnymi rozważaniami i realnością. A film...ledwo wytrzymałam do końca.
cieciorka   kocioł bałkański
30 grudnia 2009 22:06
nie poszłabym na ten film, bo... nie wezmę do reki żadnej książki PC 😉
a ja dzis widzialam "Templariuszy" i tym oto pieknym akcent strzelil mi 100 film w kinie w roku 2009 😉  🏇 😅 💃 😅 🏇

czekam na rok 2010 z jeszcze wiekszymi ambicjami 😉 !
30 grudnia 2009 22:49
mery gratlacje ;] a jak z tymi Templariuszami?
Templariusz podobal mi sie 🙂 film trzymajacy w napieciu, z oczywistym watkiem milosnym i tylko jak na taki film malo krwi sie przelalo 😉 i jeszcze moglam posluchac sobie tego wspanialego szwedzkiego 💘 😍
mery, liczysz?????????
ciekawe ile ja widzialam 😉 ale pewnie mniej
30 grudnia 2009 23:22
Ja to w kinie nie byłam wieki... u nas niestety marne są seanse... lipa a nie kino... Muszę liczyć na wypożyczalnie dvd :P 😍
Filmy oglądam średnio 4-5 szt. w tygodniu wiec trochę się u mnie nazbierało..
Jednak to nie to samo co kino...  i ta atmosfera.. 🙄
mery, liczysz?????????

wiem, wiem, to nienormalne, ale tak, licze  😡 😡 sprawia mi to wielka radosc to czemu sobie nie umilac zycia 😉
zrobie pełne podsumowanie, to sie z wami podziele 😉
30 grudnia 2009 23:33
własnie  mery może jakas lista? ;]  😉

Własnie obejrzałam Wrota do piekieł. Od zawsze  boję się  horrorów, thrilerów ( nie rozróżniam)  ale  zdecydowałam się zakończyć ten rok miłym akcentem...
Jednak na  seansiku myślałam że padnę tyle, że ze smiechu 🙂
Na koniec dodam, że   jest jeden plus dla tego filmu - koncówka. Dopracowana w każdym szczególe i dość powalająca. Taki głupi filmik, a zaskoczył mnie starą wygę, jesli chodzi o end of story 🙂  zaskoczyło mnie i to dośc pozytywnie 🙂  jednak nie na tyle abym przekonała się do tego typu produkcji 🙂 
heheh    podziwiam tych co łykają horroy jak chleb powszedni 🙂
asds   Life goes on...
31 grudnia 2009 08:31
Ja wczoraj obejrzałam Avatar' a w wersji 3D i powiem krótko......wow.

Film naprawdę super rozrywka, "lekka" treść, ale efekty specjalne (czyli 90%filmu) i tła po prostu ....wow!!!

Polecam! Koniecznie ten film trzeba w 3D oglądac!!!
nie wezmę do reki żadnej książki PC 😉

ja nie wzielam zadnej innej i nie spieszy mi się.
Ja przeczytałam jedną i myślałam, że rzygnę. Jeszcze chyba wybrałam najgorszą, bo Alchemika.
Templariusz podobal mi sie 🙂 film trzymajacy w napieciu, z oczywistym watkiem milosnym i tylko jak na taki film malo krwi sie przelalo 😉 i jeszcze moglam posluchac sobie tego wspanialego szwedzkiego 💘 😍

i te oczy Saladyna...
Ja przeczytałam jedną i myślałam, że rzygnę. Jeszcze chyba wybrałam najgorszą, bo Alchemika.

łączę się z Tobą w bólu, zrobiłam tak samo  😎

Było słuchać mądrej koleżanki  :emota2006092:

Słuchajcie: Oglądałam jakiś czas temu film na HBO/Cinemax/TV1000 - była to komedia o tym jak kilkoro ludzi traci pracę, m.in. główny bohater kucharz traci swoją restaurację i spotykają się oni stale na różnych rozmowach kwalifikacyjnych, w końcu zakładają wszyscy razem firmę dostarczającą kanapki do biur. Z tego co pamiętam był tam ten kucharz, inżynier, gość z biura pośrednictwa pracy, była podróżniczka/wolontariuszka.. Film był rewelacyjny a nie mogę go odnaleźć.
Może komuś się kojarzy?  :kwiatek:
i te oczy Saladyna...

aaaa, prawda !! fenomenalnie pomalowane 😉
od nowego roku tez bede liczyc 😉 a co! chodzi za mna w ogole lista filmow ktore widzialam z krotkimi notami co to i czy mi sie podobal.. bo tyle tego ze nie pamietam nigdy 😉
Ja też byłam wczoraj /wieczorem/ na Avatarze i powiem, że rewelacja! (mimo, że nie lubię tego typów filmów).
od nowego roku tez bede liczyc 😉 a co! chodzi za mna w ogole lista filmow ktore widzialam z krotkimi notami co to i czy mi sie podobal.. bo tyle tego ze nie pamietam nigdy 😉

to liczymy i zapisujemy razem 😉
Ja jutro w ramach relaxu wybieram sie na Kac Vegas (calkiem adekwatny tytuł:P) do arsu.

A dzis polecam przegladnac program bo calkiem niezle sa niektre propozycje 🙂 Jak ktos nic nie robi to mysle ze znajdzie cos dla siebie w TV.
Vinvi, Porozmawaj z nia, Goraczka sobotniej nocy, Chicago, Hair czy Jackie Chan i Flinstonowie  😀iabeł: 😀iabeł:
oti   Everybody lies...
31 grudnia 2009 18:13
Zorilla,
myślę, że będziesz bardzo zadowolona z "Kac Vegas". ja oglądałam dwa razy i się uśmiałam niesamowicie. uwielbiam tego typu humor w komediach. 😉
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
01 stycznia 2010 16:34
ja bylam na przedpremierze [1] avataru tzn w zeszla niedziele i dla mnie tez bomba! bilety rezerwowalam o 16 (Seans na 20.30) i zostalo raptem 8 skrajnych miejsc w 3 pierwszych rzedach, ale i tak bylo super!
a dzis ide na sherloka hlomesa- juz sie nie moge doczekac!
01 stycznia 2010 22:15
gorąco polecam - Polowanie na króliki.
piękny film o odwadze dzieci ....ucieczce z domu opieki a wszystko to w ciepłym klimacie Australii lat 30 ubiegłego wieku .... coś niesamowitego
cieciorka   kocioł bałkański
01 stycznia 2010 22:57
margaritka, to sherlok juz w kinach? tez musze leciec 😉

zabeczka17, to prawda, niesamowity film. ale największe wrażenie robią siostry pokazane na koniec- wciąż żywe, realne, pamiętające co się działo.

obejrzałam uprowadzoną. słuchajcie, polećcie jakiś fajny film sensacyjny, bo to się nawet przyjemnie ogląda ale skręca mnie przy tych wszystkich strzelaninach, z których bohater wychodzi cało, i opresjach z których się wywija dzięki swoim niezwykłym umiejętnościom 🙇
jej uprowadzona była naprawde słaba - spodziewalam sie siweetnego filmu i tak tez slyszlam. a to takie naciagane strasnie......
hmm no to moze szybcy i wsciekli?! nie no naprawde to nie wiem.

a moze i wiem.
a Dystrykt, Czlowiek w ogniu, Na  żywo? Nie wiem czy pasuja do twoich wytycznych ale sa calkiem niezle.
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
01 stycznia 2010 23:07
Ja jutro idę na AVATAR 3d!
I chyba już teraz zrobię rezerwację biletu 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się