KOCHAM KINO :)
Notarialna :kwiatek: Znalazłam 🙂
edit: skąd wytrzasnąć film Dolina Kwiatów?
500 dni do miłości dla mnie porazka :/ usnełam na tym
Za to Księżna przydługawa, ale na końcu ryczałam jak bóbr... nie wiem czemu ale podobała mi się. Może dlatego, że mam słabość do takich filmów retro? 🙂
Maria Antonina - bardzo przyjemny film historyczno-kostiumowy. jak ktoś lubi takie to na pewno obejrzy
Duma i uprzedzenie - najnowsza wersja też całkiem przyjemna
Vampire Diares - masakra! 😵 Takiego chłamu fantastycznego nie oglądałam bardzo dawno. Po 1 odcinku odechciało mi się.
A w poniedziałek może na Avatar pójdę 🙂
Za chwile zacznie się "frantic" polanskiego na TVN! Fajne kino sensacyjne 😉!
Vampire Diares - masakra! 😵 Takiego chłamu fantastycznego nie oglądałam bardzo dawno. Po 1 odcinku odechciało mi się.
miałam takie same odczucia 😉
ja właśnie wróciłam z Avatara i jestem po dużym wrażeniem! oczarował mnie ten film. 🙂 na prawdę gorąco polecam! oczywiście efekty są niesamowite, ale sama fabuła filmu też b. przyjemna. super wykonanie, zero sztuczności, jak to czasem bywa w filmach napakowanych efektami specjalnymi. byłam w wersji 2D, więc wyobrażam sobie jakie wrażenie musi robić w wersji 3D! 😵
Ja na Avatar jutro 😅
Ide na 3 D xD
A zapomniałam powiedzieć, że byłam na "Opowieść Wigilijna" w 3 D
I bardzo się cieszę, ze coraz więcej filmów robia w trójwymiarze.
Aczkolwiek uwazam ze to nie film dla małych dzieci.
Miejscami był przerażający nawet dla mnie 😡 😵 😁
ktos pomoze (poprzednia strona)?
Querido Wywiad i Królową już wielokrotnie widziałam... a True Blood na czym leci? Bo to serial, tak? 😉
pokemon thx za spis... kilka rzeczy już widziałam ale muszę jeszcze nadrobić zaległości. Shutter to jedyny jak na razie horror na którym na prawdę się bałam.
Ranczo Wilkowyje - 😂 juz tak dawno się nie uśmiałam 😂
Film jest super! Serial 'Rancho' zresztą też 😉 Cała rodzinką usiedliśmy i się zaśmiewaliśmy do łez. Teksty przednie 😁
A słyszeliście o filmach w 5 D 😁
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=29189&strona=telegramcieciorka wiem o jakim filmie mówisz ale za nic sobie tytułu przypomnieć nie mogę
Kasija, tak, ja byłam juz na 4 filmach w 5 D 🙂
W Warszawie jest i w Poznaniu to na 100% nie wiem jak gdzie indziej.
Jak dla mnie bomba 🙂 Świetna rozrywka
Obejrzałam Bez mojej zgody, bardzo wzruszający film aż mi się łza zakręciła nie raz w oku... 😡
mało chyba ostatnio dobrych filmów w kinie, z ciekawą fabułą 🤔wirek:
Ramires, serial leci na HBO chyba ale jako, że ja tego programu nie mam to z neta oglądałam..
Wczoraj skusilam sie w koncu na V for Vendetta i bylo cudowne... tz moze sama wasrtwa ideologiczna to takie troszke naiwne popluczyny po roku 1984, za dobrze sie tym ludziom zylo zdecydowanie, ale sam V, cudowna postac i jego milosc do Evey, och jej, wzruszylam sie 💘
obejrzałam mrocznego rycerza i nie podobał mi się! 🙂
nie kumam takich filmów, joker też nie wiem, czym zachwycał 🏇
Ja także byłam zniesmaczona po Mrocznym Rycerzu... nic tylko pościgi, strzelanki, pościgi, strzelanki i pomalowany psychodeliczny świr gdzie chyba jako jedyny ratuje ten film od totalnej kleski.
Obejrzałam Prawo ciążenia z Lindsay L. - tragedia do potęgi.
Od jakiegoś czasu nadrabiam Ally McBeal.... fakt no serial ale jaki czadowy. I ta muzyka 🙂 Lubię takie inteligentne papki ;]
zabeczka17, Od kiedy to z Lindsay są produkowane dobre filmy? 😁 Albo chociaż z Albą? 😉
nie znacie sie 😎
mroczny to MISZCZU w kazdym calu 😀 ten Joker, to wysadzenie szpitala czy chociazby wywrocenie ciezarowki... wow! efektowny film na potege !! 🙂
a ja dzis bylam na "mikolajku"- takie lekkie to i przyjemne, ale bez wiekszego zachwytu... niestety dubbing nie pomaga... 😉
Mikołajka kocham w każdym calu mam wszytskie książki 😀 Z niecierpliwością czekam az wejdzie na ekran kina w moim miescie 🙂 To tak jakbym spotykała sie z dzieciństwem 😀 mrauuu
😁 Albo chociaż z Albą? 😉
Oczywiście, że są - Sin City.
Nigdy nie mam czasu isc do kina, wiec dopiero teraz obejrzalam "The curious case of Benjamin Button". Poryczalam sie na koniec, caly film siedzialam bez ruchu. Stal sie jednym z moich naj! 😵
to fakt film jest przepiekny...
A ja dorwałam cos dla koneserów "tego smutnego" okresu historii: Kornblumenblau
Nie wiem jakim prawem ale kręcą mnie takie filmy. W domu mam chyba z 60 pozycji książkowych tego typu a nie wspomne o filmach. W domu uważaja mnie za dziwiadło. Ale ja nie potrafie bezosobowo traktowac ten temat. Najbardziej nakręcam sie przed kolejną rocznicą wyzwolenia obozu... ehhh 🤔wirek:
A film polecam tym którzy tak jak ja nie chcą zapomniec.....
zabeczko, nie jestes sama 😉 choc ja mniej zainteresowana, ale tez nieprzechodze obojetnie obok tego tematu..
asior, film ladny, ale bez przesady 😉
ja dotarlam w koncu do krolika po berlinsku. dokument super. nietypowe podejscie do tematu. obraz dopracowany, nie za dlugi, nei za krotki. jednoczesnie wyczerpujacy i niedopowiedziny 😉 polecam bardzo, bo to cos wyrozniajacego sie i naprawde ciekawego 🙂
pozatym - kinomani! 😉 czy bywacie na festiwalach filmowych? pojechalabym gdzies np latem.. w polsce albo do berlina 😉
zniesmaczona to nie wlaściwe słowo. po prostu nie mój typ. ale zniesmaczona zdecydowanie nie byłam.
magda, wg mnie wlasnie jest przepiekny 🙂 A co do festiwali, to latem u mnie w Koszalinie jest co roku "Mlodzi i film"
http://www.mlodziifilm.pl/
pozatym - kinomani! 😉 czy bywacie na festiwalach filmowych? pojechalabym gdzies np latem.. w polsce albo do berlina 😉
zaliczylam dwa festiwale w tym roku... w przyszlym roku tez jade !! 🙂
Niedawno był festiwal w Łodzi Plus Cameraimage, ale niestety nie mogłam pojechać.
a ja planuje w tym roku zachaczyć ŁaGów niedaleko Zielonej Góry 😀😀😀 tam to dopiero festiwal na zameczku D😀😀😀 urocza miejsówka 🙂 😍
co do festiwali, niedanow był Etiuda&Anima w Krakowie, ale byłam tylko na 1 pokazie animacji, notabene baaardzo przyjemnych🙂
W tym roku tez braalm udzial w KKFie, z karnetem wiec w duzych dawkach, i polecam zwłaszcza Gale kończąca i Noc Wiedoklipów 💘, warto 🙂 Krótkometrażówki zdeeecydowanie do mnei nie przemawiają, ale niektóre dokumenty były interesujace
aaaaaa bylam wczoraj na ost wieczornym seansie w IMAX'ie....pełno ludzi, sala zapchana mimo, ze było już dobrze po 22.
a film BOSKI! Chociaz nigdy tego typu filmów nie lubiłam to ten jest zdecydowanie na tak. 😍