KOCHAM KINO :)

Notarialna  :kwiatek: Znalazłam 🙂

edit: skąd wytrzasnąć film Dolina Kwiatów?
Monny   bez odbioru .
26 grudnia 2009 20:50
500 dni do miłości dla mnie porazka :/ usnełam na tym
Za to Księżna przydługawa, ale na końcu ryczałam jak bóbr... nie wiem czemu ale podobała mi się. Może dlatego, że mam słabość do takich filmów retro? 🙂
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
26 grudnia 2009 21:00
Maria Antonina - bardzo przyjemny film historyczno-kostiumowy. jak ktoś lubi takie to na pewno obejrzy
Duma i uprzedzenie - najnowsza wersja też całkiem przyjemna
Vampire Diares - masakra! 😵 Takiego chłamu fantastycznego nie oglądałam bardzo dawno. Po 1 odcinku odechciało mi się.

A w poniedziałek może na Avatar pójdę 🙂
Za chwile zacznie się "frantic" polanskiego na TVN! Fajne kino sensacyjne 😉!
oti   Everybody lies...
26 grudnia 2009 21:35
Vampire Diares - masakra! 😵 Takiego chłamu fantastycznego nie oglądałam bardzo dawno. Po 1 odcinku odechciało mi się.

miałam takie same odczucia 😉

ja właśnie wróciłam z Avatara i jestem po dużym wrażeniem! oczarował mnie ten film.  🙂 na prawdę gorąco polecam! oczywiście efekty są niesamowite, ale sama fabuła filmu też b. przyjemna. super wykonanie, zero sztuczności, jak to czasem bywa w filmach napakowanych efektami specjalnymi. byłam w wersji 2D, więc wyobrażam sobie jakie wrażenie musi robić w wersji 3D!  😵
Monny   bez odbioru .
26 grudnia 2009 21:37
Ja na Avatar jutro  😅
Ide na 3 D xD

A zapomniałam powiedzieć, że byłam na "Opowieść Wigilijna" w 3 D
I bardzo się cieszę, ze coraz więcej filmów robia w trójwymiarze.
Aczkolwiek uwazam ze to nie film dla małych dzieci.
Miejscami był przerażający nawet dla mnie  😡 😵 😁
cieciorka   kocioł bałkański
26 grudnia 2009 21:51
ktos pomoze (poprzednia strona)?
Querido Wywiad i Królową już wielokrotnie widziałam... a True Blood na czym leci? Bo to serial, tak? 😉
pokemon thx za spis... kilka rzeczy już widziałam ale muszę jeszcze nadrobić zaległości. Shutter to jedyny jak na razie horror na którym na prawdę się bałam.
26 grudnia 2009 23:41
Ranczo Wilkowyje - 😂 juz tak dawno się nie uśmiałam 😂
Film jest super! Serial  'Rancho' zresztą też 😉 Cała rodzinką usiedliśmy i się zaśmiewaliśmy do łez. Teksty przednie 😁
A słyszeliście o filmach w 5 D  😁
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=29189&strona=telegram

cieciorka wiem o jakim filmie mówisz ale za nic sobie tytułu przypomnieć nie mogę
Monny   bez odbioru .
26 grudnia 2009 23:54
Kasija, tak, ja byłam juz na 4 filmach w 5 D 🙂
W Warszawie jest i w Poznaniu to na 100% nie wiem jak gdzie indziej.
Jak dla mnie bomba 🙂 Świetna rozrywka
Obejrzałam Bez mojej zgody, bardzo wzruszający film aż mi się łza zakręciła nie raz w oku...  😡
mało chyba ostatnio dobrych filmów w kinie, z ciekawą fabułą  🤔wirek:
Ramires, serial leci na HBO chyba ale jako, że ja tego programu nie mam to z neta oglądałam..
Wczoraj skusilam sie w koncu na V for Vendetta i bylo cudowne... tz moze sama wasrtwa ideologiczna to takie troszke naiwne popluczyny po roku 1984, za dobrze sie tym ludziom zylo zdecydowanie, ale sam V, cudowna postac i jego milosc do Evey, och jej, wzruszylam sie  💘
27 grudnia 2009 23:40
obejrzałam mrocznego rycerza i nie podobał mi się! 🙂
nie kumam takich filmów, joker też nie wiem, czym zachwycał  🏇
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
27 grudnia 2009 23:50
Ja także byłam zniesmaczona po Mrocznym Rycerzu... nic tylko pościgi, strzelanki, pościgi, strzelanki i pomalowany psychodeliczny świr gdzie chyba jako jedyny ratuje ten film od totalnej kleski.

Obejrzałam Prawo ciążenia z Lindsay L. - tragedia do potęgi.

Od jakiegoś czasu nadrabiam Ally McBeal....  fakt no serial ale jaki czadowy. I ta muzyka 🙂 Lubię takie inteligentne papki ;]
27 grudnia 2009 23:53
zabeczka17, Od kiedy to z Lindsay są produkowane dobre filmy? 😁 Albo chociaż z Albą? 😉
nie znacie sie  😎

mroczny to MISZCZU w kazdym calu 😀 ten Joker, to wysadzenie szpitala czy chociazby wywrocenie ciezarowki... wow! efektowny film na potege !! 🙂

a ja dzis bylam na "mikolajku"- takie lekkie to i przyjemne, ale bez wiekszego zachwytu... niestety dubbing nie pomaga... 😉
28 grudnia 2009 00:15
Mikołajka kocham w każdym calu mam wszytskie książki 😀  Z niecierpliwością czekam az wejdzie na ekran kina w moim miescie 🙂 To tak  jakbym spotykała sie z  dzieciństwem 😀 mrauuu
😁 Albo chociaż z Albą? 😉

Oczywiście, że są - Sin City.
asior   -nothing but eventing-
28 grudnia 2009 20:41
Nigdy nie mam czasu isc do kina, wiec dopiero teraz obejrzalam "The curious case of Benjamin Button". Poryczalam sie na koniec, caly film siedzialam bez ruchu. Stal sie jednym z moich naj!  😵
28 grudnia 2009 20:49
to fakt film jest przepiekny...

A ja dorwałam cos dla koneserów "tego smutnego" okresu historii: Kornblumenblau
Nie wiem jakim prawem ale kręcą mnie takie filmy. W domu mam chyba z 60 pozycji książkowych tego typu a nie wspomne o filmach. W domu uważaja mnie za dziwiadło. Ale ja nie potrafie bezosobowo  traktowac ten temat. Najbardziej nakręcam sie przed kolejną rocznicą wyzwolenia obozu... ehhh  🤔wirek:
A film polecam tym którzy  tak jak ja nie chcą zapomniec.....
zabeczko, nie jestes sama 😉 choc ja mniej zainteresowana, ale tez nieprzechodze obojetnie obok tego tematu..

asior, film ladny, ale bez przesady 😉

ja dotarlam w koncu do krolika po berlinsku. dokument super. nietypowe podejscie do tematu. obraz dopracowany, nie za dlugi, nei za krotki. jednoczesnie wyczerpujacy i niedopowiedziny 😉 polecam bardzo, bo to cos wyrozniajacego sie i naprawde ciekawego 🙂

pozatym - kinomani! 😉 czy bywacie na festiwalach filmowych? pojechalabym gdzies np latem.. w polsce albo do berlina 😉
28 grudnia 2009 21:12
zniesmaczona to nie wlaściwe słowo. po prostu nie mój typ. ale zniesmaczona zdecydowanie nie byłam.
asior   -nothing but eventing-
28 grudnia 2009 21:23
magda, wg mnie wlasnie jest przepiekny  🙂 A co do festiwali, to latem u mnie w Koszalinie jest co roku "Mlodzi i film" http://www.mlodziifilm.pl/
pozatym - kinomani! 😉 czy bywacie na festiwalach filmowych? pojechalabym gdzies np latem.. w polsce albo do berlina 😉

zaliczylam dwa festiwale w tym roku... w przyszlym roku tez jade !! 🙂
28 grudnia 2009 22:59
Niedawno był festiwal w Łodzi Plus Cameraimage, ale niestety nie mogłam pojechać.
28 grudnia 2009 23:14
a ja planuje w tym roku zachaczyć ŁaGów  niedaleko Zielonej Góry 😀😀😀  tam to dopiero festiwal na zameczku D😀😀😀 urocza miejsówka 🙂 😍
co do festiwali, niedanow był Etiuda&Anima w Krakowie, ale byłam tylko na 1 pokazie animacji, notabene baaardzo przyjemnych🙂
W tym roku tez braalm udzial w KKFie, z karnetem wiec w duzych dawkach, i polecam zwłaszcza Gale kończąca i Noc Wiedoklipów 💘, warto 🙂 Krótkometrażówki zdeeecydowanie do mnei nie przemawiają, ale niektóre dokumenty były interesujace
Seksta   brumby drover !
29 grudnia 2009 08:11
aaaaaa bylam wczoraj na ost wieczornym seansie w IMAX'ie....pełno ludzi, sala zapchana mimo, ze było już dobrze po 22.
a film BOSKI! Chociaz nigdy tego typu filmów nie lubiłam to ten jest zdecydowanie na tak.  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się