Howrse gra :)

sei   . let's grow old together & die at the same time .
25 maja 2013 17:26
100!? no to dramat  😵 szczególnie, że z czasem coraz bardziej durnowate, jak np. znajdź beczułkę tłuszczu. znalazłam już z 5 razy, a teraz jak potrzeba to za szybko nie pójdzie  👿
ułożyłam muzyczną kolekcję, brakuje mi jednej karty (brązowej) w kolekcji malarskiej (którą szalenie bym chciała ułożyć) i po 2 w rzeźbiarskiej (2x srebrna), rysunkowej (srebrna, złota), teatralnej (srebrna, diamentowa), filmowej (2x diamentowa). nie mam żadnej karty z pisarskiej.
czy jak wymieniamy kartę za diamenty to jest pewność, że dostaniemy jakąś brakującą z kolekcji?
sei - nie martw sie - też tak miałam. Ale im miałam więcej koni tym więcej je wstawiałam do boksów i zaliczyłam takie durnowate zadania 🙂
sei, najgorsze są te zadania o staż, bo tego nie przeskoczysz.
teraz mam za zadania wysłać konia do nieba.. Musi mieć powyżej 30 lat? Czy mogę jakiegokolwiek uśmiercić?
xxagaxx, jakiegokolwiek, bo za to chyba dostajesz puszkę i będziesz mogła zwierzaka ożywić. No chyba że masz takiego 30 letniego, to masz kupon. Aha, jeżeli chcesz ożywić, to koń musi mieć mniej niż 25 lat.
25 maja 2013 20:22
na początku był 'fun' z tych dokonań, a teraz już mam powyżej uszu. mam nadzieję, że coś wartościowego chociaż się jeszcze z nich trafi  🙄

nie chce się ktoś wymienić punktami dorastania? oddam na angielskim ok.10-15 w zamian za taką samą ilość na polskim  :kwiatek:
sei - z tego co pamiętam za jakieś dokonanie dostaje się RO
Za wyhodowanie jednoroga...właśnie próbuję przebrnąć...
DeJotka, który numer?
90
poczekajcie jak bedziecie miay "znajdz RO w RO"  😵
ChemiK, nie ma takiego dokonania przecież. Chyba, ze coś w trofeach?
to jest chyba ostatnie dokonanie
25 maja 2013 23:45
nie straszcie nawet  😵
Witam. Nie ma ktoś może kuponów na sprzedaż?  :kwiatek:
Znajdź RO w RO nie ma już takiego dokonania 🙂 Dwa dni temu skończyłam dokonania i nic takiego nie było.
26 maja 2013 08:53
3x brązowa, 1x srebrna i tylko jedna kolekcyjna, w dodatku powtórka  👿
sei, ja mam 13! Kart i wszystko to samo. Toć ja nawet wymienić nie zdążę ;/;/
26 maja 2013 09:42
wkurzające. boskiego już wiem, że nie będę miała, ale tak niewiele brakuje, żeby dobić kilku pojedynczych 'bonusów' no  🤬

strasznie dużo kosztują wymiany tych kart. zupełnie się to nie opłaca. 5 diamentów... a za 10 można kupić nowy zestaw kart. także już wolę tę opcję...
sei, niby można nowy zestaw, kupiłam dziś dwa i miałam 1nową kartę. Wolę wymienić złote które mam, niż brać kolejne zestawy. Mam już 18 kart takich samych.
26 maja 2013 20:47
ale to przy wymianie dostaje sie karte tej samej 'wagi', ktorej sie nie ma? czy jakakolwiek i jest ryzyko kolejnej powtorki?
Zwariowałam i pokryłam 33 klacze... w efekcie narodziły sie tylko 4 rogacze🙁 żal ;(
sei- nie powtórzy się

a ja z racji, że zdobyłam boskiego, kupiłam sobie w prezencie konia metal-pegaza 🙂😉
brakuje mi metal-jednorożec

i konia z wielbłądem, brakuje mi biedronki i pszczoły
Dziewczyny, pomożecie mi w przerzuceniu kilku punktów dorastania (jako prezent) na AceOfSpades? Oddam dzisiaj wieczorem od siebie (balumal) :kwiatek:
poszło 🙂 i nie musisz oddawać
potrzebuje jednorożców i pegazów na pl , dam wzamian coś na com , albo coś na pl , piszcie na karla158 na pl
do eliksirów będzie potrzebne 5 rogów

tu macie wiosenne co były
http://howrseblogmakani.blogspot.com/2012/03/eliksiry-wiosenne.html
właśnie wiem , próbuje coś wytworzyć na com ,  ale mam rogi na com ,  a przydałyby się na pl  , mam chyba 2 jednorożce jeszcze
ależ lipne te eliksiry! połączyli je chyba z maszynami i roślinkami :/ gdzie tu w ogóle jest boski? a widzę, robię konto pegaza i dopiero mi się wyświetlił. oprócz rogów jeszcze 15 RO i 20 takich samych składników. no i trzeba zdobyć najpierw 30 fantów, a nie 15 jak zwykle :/ ooo, no teraz to przegięli, można robić tylko jeden przepis na raz, więc to strasznie długo potrwa :/
o masakra :/
a pegazów ile będzie potrzeba? też 5?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się