Howrse gra :)

Mam na sprzedaż 2x Upominek Hestii po 2 kupony za sztukę (:
konirka pisz do Lagunabox 😉 ona zawsze chętnie kupuje 🙂
Mam na sprzedaż 2x Upominek Hestii po 2 kupony za sztukę (:

ja też chętnie kupuje 😉
A szukasz jednego czy dwóch?
Mógłby ktoś pożyczyć mi konia powyżej 30 lat do pierwszego zadania. Trochę mogę go postarzyć, nie musi mieć od razu tych 32 lat. Na postarzenie moich nie starczy mi pd a wszystkie z objęciami mają wodę młodości. Jeśli koń ten będzie na kupon, żeby właściciel nie czekał 10 dni na odkupienie go, postarzę, uśmiercę i odkupię od niego konika za ten kupon.
Ja mam na com 32 latka, ale nie wiem czy im można dawać chmurki? Jeśli tak, to mogę pożyczyć, to koń na kupon
/no i mam oby dwa, a po co to nie wiem  😁
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
09 grudnia 2012 09:00
[s]sprzedam SLH za 3 kupony ^^[/s]
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
09 grudnia 2012 09:06
Czy ktoś może pożyczyć mi konia pow. 30 lat na .com? Co za beznadziejne zadanie...  😵
Bay ja potrzebuję na pl niestety
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
09 grudnia 2012 11:54
Ha,  ja dopiero wstałam ( 😍 ) i nie zdążyłam z zadaniami. Jakie były? 👀
Nawet fajnie oceniam tę promocję- żałuję tylko, że nie pomyślałam, żeby więcej różowych nasionek kupować. Z fajniejszych rzeczy wpadły mi 2x SHL, Upominek Hestii, OM, RO i jeszcze jakieś tam pierdółki. Normalnie jak nigdy! 😀
09 grudnia 2012 13:00
Czy ktoś może pożyczyć mi konia pow. 30 lat na .com? Co za beznadziejne zadanie...  😵

Nie potrzebuję już, zapomniałam, że promocja trwa do 12, a nie do 24.  😵
A ja nic fajnego nie wygrałam, bo w ostatnim momencie zasadziłam 3 zdobyte różowe nasionka i we wszystkich zostało mi chyba 8%. do 100%...
Ituch   Co pies ma z twarzą ?
09 grudnia 2012 13:15
"Kup konia powyżej 25 lat z umiejętnościami równymi 0." Pomoże ktoś w wykonaniu zadania? Będę hiper wdzięczna! Nick- Ituch. :kwiatek:

Cieszę się, że koniec tej promocji, jutro zaczyna się nowa? 😜
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
09 grudnia 2012 14:28
Do promocji zużyłam tylko 11 RO XD
prawie się zwrócą, po dłuugim czasie :P
Znając ich to pewnie tak będzie, chyba że jakimś cudem dadzą nam odetchnąć :P
wątpię, na zagrodzie twierdzą, że jutro rusza ta planszowa promocja 😁
no niestety nie dadzą nam odpocząć i pozbierać kuponów, a do planszówki będą potrzebne kolejne
09 grudnia 2012 15:33
Ja do tej podeszłam na luzie i mam 8 kuponów + kilka koni na ubój. Dodatkowo jak mi maści nie przejdą to wpadną jeszcze 4.
ja na razie uzbieranych mam 20 diamentów i 8 koni na śmierć, ale nie chce mi się postarzać 🙂
09 grudnia 2012 21:25
Czy ktoś mógłby mnie wprowadzić nieco w przestrzeń twórczą? Powiedzieć mi jak wielki powinien być koń przy robieniu maści? Kompletnie nie wiem na czym to polega, a chciałabym spróbować. 🙂
09 grudnia 2012 22:08
WYMIENIĘ z com na pl!

Chronos' Timer
x 1
Water of Youth
x 1
Bonus Pack
x 1
Piece of Cloud
x 2
Achilles' Heel
x 2
Medusa's Blood
x 2
Harmony Pack
x 1

Oraz dwa passy na dwa kupony lub coś z CR o tej samej wartości( 2xRO, 2x Woda młodości, 2x Łzy Afrodyty, 2x Złote jabłko bądź Łzy i Krew, RO i Woda itd.)

O rany, obydwie moje prace przeszły i są w trakcie głosowania! 😀
Zamienię objęcia morfeusza i trzy promienie heliosa z com na to samo na pl :kwiatek:
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
10 grudnia 2012 12:14
ojej nie ma nowej promocji  😁
haaa jestem w szoku, że nie dali 😀
ale to dobrze, im dłużej nie ma, tym więcej mam diamentów 🙂
10 grudnia 2012 12:59
Nie cieszcie się za wcześnie, może się o 14 zacząć 😉
A ja szczerze mówiąc bez promocji nie mam ostatnio co na howrse robić 🤣 Zbieram przedmioty na zrobienie jakiegoś fajnego konia... i kupony na kupienie dobrego źrebaka na ten cel 🙄

edit: cóż... 😎
Ej, mi się ta plansza podoba. 😀
10 grudnia 2012 13:35
Mi też!  😀 I jak na razie ani słowa o kuponach 👀
mi nie, nic z tego nie rozumiem, nie wiem w którą stronę mam iść, zmarnowałam 3 rzuty i ruszyłam wajchą jak miałam zadanie do zrobienia więc nie zrobiłam
wycofuję się, bo i boski nie jest za fajny
Na pierwszy rzut oka, podoba mi sie nowa promocja. przynamniej cos nowego🙂 Ja moge juz rzucac kostka co 8h i mam 2 srednie prezenty 🙂

ja tez miałam to zadanie a przeszłam dalej..
mi nie, nic z tego nie rozumiem, nie wiem w którą stronę mam iść, zmarnowałam 3 rzuty i ruszyłam wajchą jak miałam zadanie do zrobienia więc nie zrobiłam
wycofuję się, bo i boski nie jest za fajny

mam to samo, totalnie tego nie rozumiem :/ Boski jest brzydki 🙄
lepiej mi poszło u Myszy u której mam autoryzację od roku 🙂 mam u niej 3 upominki pod choinką już i zrobione zadanie

u siebie nie mam nic, ani zrobionego zadania, ani ruszyłam się do przodu, ani nie mam upominku  😤
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się