calore ja mam różdżkę, a jak masz łzy na zbyciu to mogą być 🙂
rób boskie, bo mi howrse muli i nic nie mogę zrobić :/
na pl mam tylko różdżkę. wystawić?
Ja w tym miesiącu przemyciłam 2 prace do złotego jabłka 😅 To będzie... 60 kuponów 👀
to będzie 80 kuponów 🙂
jak Ty to robisz ? moja żadna nie przeszła -.- na ten miesiąc mam jedną pracę dopiero ... w weekend muszę coś narysować 😀
60, bo jedną mam z limitem😉
Przecież masz jeszcze 4 z poprzedniego😉 Trzeba kombinować... Ja teraz wysłałam 4, a tylko 2 przeszły. Z tego co zauważyłam to takie zwykłe konie powoli się nudzą. Jak zrobisz coś oryginalnego i będzie ładnie wykonane to od razu masz większe szanse 🙂
Dziewczyny, a jakie narzędzie w ps jest najlepsze do cieniowania? I jakiego używacie do malowania na tablecie (w sensie takie, które reaguje na siłę nacisku)? Chciałabym narysować coś do przestrzeni twórczej pierwszy raz, ale nie znam się na tym dobrze 😡
Alice - zazdroszczę, co ja bym dała za tyle kuponów mmm 🙂 niestety beztalencie jestem w takich sprawach
fin, ja zawsze rysuję po prostu brushem😉
Cierp1enie, a ja nie wiem co zrobic z tymi kuponami, bo nie gram za bardzo w grę😉 Kupuję za nie tylko jakies maści, które mi się podobają.
Oj chciałabym tak, przynajmniej z hodowlą bym ruszyła, a tak to dupa, bo brakuje mi zestawów hery i niestety konie z takimi um już są niewarte i trzeba inwestować w kolejnego dobrego konia, a skąd tu wziąć na niego kupony eh
A w jakim programie to robicie? ja przymierzam się już od dawna do zrobienia jakiejś maści, ale nie mam bladego pojęcia jak?
Cierp1enie, chcesz Herę za 1 kupon? 😉
Kliknie mi ktoś o 24.40?
edit: A co do maści: ja próbowałam w Gimpie2 robić, ale nie ogarniam tego programu kompletnie. I niby jest po polsku, a i tak pełno angielskich napisów jest- fatalne tłumaczenie... Cierpię na niedostatek kuponów, za które bym kupowała Zestawy Hery, lub Łzy Afrodyty oraz Klepsydry Kronosa. Szukam okazji na wymianach...
No ja próbuję zrobić właśnie jedną maść, ale przy młodej ciężko... no i zdolności jeszcze brak 🙄
Ja robię w Photoshopie. Ale to raczej bez znaczenia. Wystarczy dowolny program, który ma pędzle i różnicuje nacisk tabletu.
Ja rysuję myszką, więc trochę to zajmuje 😁
tzn jakie to programy które mają pędzle i są w miarę łatwe i w języku polskim? :kwiatek:
GIMP 😉
A jak ustawić reagowanie na nacisk w PS6? Czy z faktu, że nie reaguje wynika, że mój tablet jest do niczego?
Hm... fin, mój na początku nie reagował jak nie zainstalowałam sterownikow do niego. Działał jedynie jak myszka.
A jesli masz sterowniki i nadal nie reaguje, to musisz sprawdzć ustawienia pędzli w PS. Trzeba zaznaczyc opcję "transfer" i "shape dynamics".
Wartusia, PS jest prosty jeżeli chcesz tylko rysować. GIMP pewnie tez chociaz nigdy nie używałam🙂 No i GIMP jest darmowy.
Cierp1enie, chcesz Herę za 1 kupon? 😉
Nie mam kuponów na tyle, by kupić herę. W moich zapasach tylko 3 kupony i muszę je zostawić.
Dziś ostatni dzień mojego konkursu, więc wchodźcie na "voltopiry pomóżcie wygrać konkurs" i proszę o 3 głosy :kwiatek:
Sprzedałam tę klacz za 500 i 3 kupony
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12688288 I teraz się zastanawiam, czy nie za małą cenę dałam 😁
Potrzebuję 4 kont do przerzucenia 4 rzeczy, pomoże ktoś? :kwiatek:
nie ogarniam tej nowej promocji . oO`
Potrzebuję 4 kont do przerzucenia 4 rzeczy, pomoże ktoś? :kwiatek:
Mogę pomóc i to 4- kontami
Dementek super! :kwiatek: Wszystkiego potrzebuję na konto Kermitek, na jakie mogę wystawić?
Dementek super! :kwiatek: Wszystkiego potrzebuję na konto Kermitek, na jakie mogę wystawić?
[s]Dementek[/s], nawiedzona, lukaszsz222, azuhexia
Mała zmiana: na swoim głównym mam limit. Wyślij na: wiooo
Wystawiłam. Co chcesz w zamian? :kwiatek:
To, co wysłałaś na Dementek, wyślij na wiooo bo mam limit na tamtym...
Nic w zamian nie musisz dawać 😉
Już 🙂 Dzięki wielkie :kwiatek:
edit: Nie dotarła jeszcze do mnie Krew Meduzy, wystawiłam na konto azuhexia :kwiatek:
Zapomniałam 🤣 Już wysyłam. Przepraszam za opóźnienie :kwiatek:
Nie szkodzi, już się bałam, że na złe konto wysłałam 😁
'Zadanie nr 2: Złóż gratulacje koniowi innego gracza ' jak to zrobić? przerasta mnie 🤔