12 zestawów, ani jednej diamentowej 😎
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 2 x Zestaw Nyks!
🏇
budyń - u mnie 19 zestawów otwartych i tylko 2 diamentowe
otworzyłam jak na razie tylko 3 zestawy, na więcej mnie nie stać 😂, ale już mam 5 żywioł i brakuje mi jednej karty do objęć 😅
dostałam dzisiaj diamentową za logowanie 😀 do kolekcji z 10 diamentami.
ja zestawy kupię dopiero w niedzielę wieczorem. mniejsza szansa na powtórkę. przynajmniej taką mam nadzieję 🤣 w ogóle to nie wydaje wam się, że puszczą jeszcze raz zestawy kart? dali je bardzo wcześnie...
Cierp1enie, za co ta wymiana?
Ja wywaliłam wszystkie 13 kuponów jakie miałam, żadnej diamentowej, a z kolekcji tylko objęcia. Nadzieja na boskiego pogrzebana, zobaczymy jak wymiany (aż 5 z racji braku diamentów), ale nie liczę już na nic sensownego :| Mam szansę na kf, ale mam już kilka, więc dla mnie żadna atrakcja.
Opchnę chętnie upominek hestii, ze dwa zestawy harmonii, klepsydry ze 3. Mam jeszcze 2 laski, ale chyyyba sobie zostawię na nyksy, no chyba, że ktoś ma hojną ofertę 😎
Cierp1enie, za co ta wymiana?
za dynię 🙂
jekaterina00 - nie wiem jak to jest, ale mi brakuje tylko 6 kart do pełnej kolekcji, a zestawy mają same powtarzające się karty 😵 także nie wiem czy im więcej kart tym mniej się powtarzają :/
ja bym powiedziała, że właśnie jak masz więcej kart, to większa szansa na powtórkę.
za dynię? 😲 która kosztuje 2 kupony teraz? wow!
Nom, bo wymieniłam zanim weszła do kupienia za 2 kupony 😀
teraz muszę wymienić się z kimś nyx za 4 kupony i będę szczęśliwa 😀
Ja zainwestowałam kupony w Zaczarowane Dynie. Rok temu straciłam 2 Dynie przez usunięcie Krwi Meduzy na eliksirach, to w tym roku kupiłam kilka Dyń. Kupię jeszcze jedną, bo mam 20 diamentów w zapasie 😀
no wiem jakie konie są z niej, ale myślałam, że może coś jeszcze.
Wymienię 2 passy na 2 kupony 😉
ładne to te konie z dyni są, ale nie robią nic super. jakbym miała dynię, to dałabym jakiemuś koniowi, ale tylko ze względu na kolekcje.
sprzedam 5żywioł ^^ cena 2 kupony.
Wygrałam dziś Konia z Namib 🙂
Cierp1enie, super 🙂
ja na razie ułożyłam 20k eq i to ostatnie z wampirem w nazwie, nie pamiętam po polsku 😉 jeszcze jakieś 3 karty mi dzisiaj wpadną, może coś sensownego. czy mi się tylko wydaje, czy w poprzednich kartach można było wymieniać karty częściej niż raz dziennie?
Ja się z niego nie cieszę🙁(
Cierp1enie jak go nie chcesz to ja chętnie przygarnę 😁
Można było chyba 2 karty dziennie wymienić.
O ja naiwna, myślałam, że może dorwę choć jedną diamentową na błyskawicznych, ale 5 minut do końca i już prawie milion za kartę 🤔wirek:
Cierp1enie jak go nie chcesz to ja chętnie przygarnę 😁
chodzi o to, że teraz brakuje mi 1 diamentowej karty do boskiego 🙁 tylko tej jednej
muszę uśmiercić 6 koni, by wykupić kupony i tak pewnie nie trafię 🙁 załamka
Wygrałam chodź jedną sensowną rzecz w kratach RO ;D Wymieniłam za zestaw Nyks 😉
Jakiego wziąć boskiego za ułożenie kart?? Mam całą kolekcję US, ale korci Jowisz, bo daje diament codziennie.
Jednak chciałam Szmaragdę, bo jej nie mam i pokryłabym ją Szafirem i miałabym dodatkowo Topaza.
Choć one prawie nic nie dają.
a Jadeit? Szmaragd fajna, ale faktycznie, nic nie daje. bierz Jowisza albo Jadeita. albo kolejnego Szafira 😉
zostały mi 4 kupony i nie wiem, czy je wydawać na karty czy nie. brakuje mi 2 złotych i 4 diamentowych 😵 srebrnych też, ale to łatwo pójdzie.
a Jadeita co daje?? Może jego wezmę, bo go nie mam. Myślałam jeszcze o Perle.
Rubin jest też ciekawy
Rubin jest drogocennym koniem, który ofiarowuje swojemu właścicielowi diamenty. Za każdym razem, gdy obchodzi urodziny, daje mu w prezencie 5 diamentów. Możesz użyć diamentu, aby zwiększyć umiejętności konia lub wykorzystać go do wielu innych rzeczy.
W dni, kiedy Rubin nie dodaje diamentów, jego wzrost troszkę się powiększa...
Jadeit jest koniem z rodziny Kamieni Szlachetnych.
Za każdym razem, gdy budzi się z jedną z umiejętności wyższą lub równą 0, ofiarowuje właścicielowi diament.
W przeciwieństwie do innych koni z tej kolekcji, jego umiejętności nie mogą być podniesione z użyciem diamentów.
ja bym brała Jowisza, ze względu na możliwość diamentów codziennie 😉
podskoczyłam w rankingu i zaczęły się wiadomości od dzieciaków. najlepiej żebym im sprzedała najlepszą klacz nokotę z hodowli za kupon lub 20 tys eq 🤣