A wiecie co mnie wkurza...
Słońce miał dawać codziennie 1 diament i nie zawsze daje :/
Mimo, że moje planetarne zdobywają diamenty, bo Jowisz codziennie zdobywa, a Mars co drugi dzień.
Dziewczyny od kogo pożyczyłam w tamtym tygodniu(?) chmurkę ? 🙄
Hehehe ale dostałam wiadomość
"dam Ci coś z Cr ale nie dawaj teraz swojego konia do zawodów z rozetami, bo mój jest zawsze 2"
hehe no fakt mój Mroczny Rycerz ma już 330 rozet 🙂
Sluchajcie, po ile dynie chodza?
teraz będą tanie bo każdy ma szanse zdobycia jej 😉
też muszę upolować dynie, bo do trofeów mi brakuje 🙂
Przetrzyma mi ktoś 103 tys do kupienia kuponu za eq ?
Dziewczyny od kogo pożyczyłam w tamtym tygodniu(?) chmurkę ? 🙄
Od Dementek
Mam na wymianę ,jak coś 2 Puszki Pandory...Najchętniej wymieniłabym się za nie na Klepsydrę Kronosa ale nie upieram się tak przy tym 😉
mam na wymianę 4 passy na kupony na pl 😉
A ja mam do sprzedania upominek hestii 🙂 I chętnie kupię chmurki za kupony, ale pewnie każdy dla siebie trzyma :P
budyń ja mam 2 chmurki gdybyś chciała 😉
a z upominkiem zgłoś się do Lagunabox i powiedz że ja Cię przysyłam 😉
Sprzedam 2xPiece of Cloud za 60tyś 😀
U mnie na PL też nic ciekawego, chociaż w zawodach wygrałam złotą do OM, zawsze coś 🙂
a ja wygrałam złotą z zestawem Hery dzisiaj 🙂
a ja właśnie ułożyłam wszystkie karty do kamienia filozoficznego 😉
wabankowa, ile byś za te chmurki chciała?
U mnie standardowo, lepsze karty dostaję na multikontach niż na głównym, ech.
Pilnie kupię OM na PL! Ładnie proszę :kwiatek:
budyń nie wiem xD a co proponujesz ? bo szczerze to by mi się kupon przydał żebym mogła pracę do CP wysłać 😉
Dementek oddałam już chmurkę 🙂 dziękuje i przepraszam,że tak długo,ale nie miałam jak oddać. :kwiatek:
wabankowa, no najchętniej to equus, kupony teraz chomikuję aż będą karty w rogach :P
to ile proponujesz ?
dziewczyny nie wymieni któraś kuponu na przedmiot z czarnego o tej samej wartości ?
karty weszły za kupony -.-
[s]czy rzadkie karty to złote i diamentowe czy też srebrne?[/s] mam nadzieję, że wejdzie to za kilka godzin na com. aha, widzę, że srebrne też 🤔wirek: w ogóle koniec świata, coś jest najpierw na pl 😉
A wiecie co mnie wkurza...
Słońce miał dawać codziennie 1 diament i nie zawsze daje :/
Mimo, że moje planetarne zdobywają diamenty, bo Jowisz codziennie zdobywa, a Mars co drugi dzień.
a patrzyłaś tylko na stronie konia, czy w historii przedmiotów?
w historii też, ale tylko 2 razy nie dał, więc może nie zdobyłam tego diamentu od innych koni, sama nie wiem.
Kupiłam 12 zestawów... tylko 1 diamentowa :/ i to dynia.
1 zestaw - sporo powtórek, diamentowa = dynia :/
Umnie pl i na com, sam shit,najlepiej mi idzie na kanadyjskim 😂
u mnie na 5 zestawów 2 diamentowe - do puzzli, 3 złote i chyba 7 powtórek. może jeszcze dokupię, chociaż trochę mi szkoda kuponów (które zbieram przecież na takie okazje :hihi🙂
Musiałam nadrobić parę dni nieobecności, to poświęciłam się i zużyłam zachomikowane 3 kupony. Dużo srebrnych trafiłam, do OM brakuje mi 2 brązowych 😀 Ale zależało mi na Dyni, a tu lipa :/ Za to mam Przywilej Zombie... na gwizdek mi to, skoro nie mam żadnego Graniego? :/ Cierp1enie, chyba będę Ci co tydzień przesyłać po dwie Puszki przez parę miesięcy 😁
Nie chce się komuś postarzyć mi 4 konie emerytów? bo już palce mnie bolą od klikania
Czarownica - oooo też wygrałam tą puszkę, ale jak to u mnie bywa, puszek nigdy dość 😀
26 powtórek 😤