Howrse gra :)

jekaterina - lepiej, weźmiesz rożkę, pokryjesz ogierem z dobrym pg 7500eq, wet 2500 masz 10000 tys i urodzi się bezrożek.

watrusia - no, nie mogłam się powstrzymać po komentarzu jakiegoś dzieciaka "ow, kowelan jesteście super  😍 😍"
😁 😁
dziewczyny ma któraś pożyczyć konia który wygrywa zawody ?
zostałam z jednym kontem do grania i nie mam tam takiego a kart szkoda 🙁
dostałam zestaw hery w kartach, do wymiany na to samo na com oczywiście 😉
też dostałam 🙂
widziałam, że kilka osób na pl dostało diamentowe karty za logowanie a w nich dzikusa

Wrrr pokryłam właśnie źrebaka, kosztowało mnie to 10tys... do tego zestaw hery. Koń pg 902, a nie chce zejść za 55tys :/ masakra
nie opłaca się hodować konie
wabankowa, masz jeszcze ten kamień na com?
xxKooniexx   Wprowadzam do doliny łez, teorie sensu życia.
30 października 2012 15:25
Witam Was 🙂  pewnie będziecie mnie chcieli za to zabić, ale potrzebuję Waszej pomocy!
To trochę z innej beczki niestety xd
Jeśli możecie to zagłosujcie na mojego konia na fejsie:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=480854105269562&set=a.477382365616736.105638.178197978868511&type=1&ref=nf

Z góry wszystkim serdecznie dziękuję!  😉  :kwiatek:

Apropo howrse:
Mam na wymianę sporo rzeczy z Czarnego Rynku, jeśli kogoś coś interesuje to możemy się dogadać. 😉
Pisać na: Horsesska
A ja ponawiam, ma ktoś może do sprzedania konia (nie wałacha) z um. powyżej 1400? za rozsądną ilość kuponów, dysponuję  też eq. i przedmiotami.
wabankowa, masz jeszcze ten kamień na com?

mam 😉

a ja proszę o pomoc z wygrywaniem zawodów 🙂
to wystawiłam na pl 😉
szkoda, że ten koń to nie na com, mam takiego, co wszystko wygrywa.
Ale mnie wkurzają te zmiany w Howrse. Nie dość, że zapłaciłam wielkie pieniądze za 3 pokrycia klaczy, to jeszcze nie mogę wystawiać ogierów do stanówki za 4300, 3200, 2900, itp. Są do wyboru tylko 2000, 2500, 3000, 3500, itd. To już przegięcie. Konie z PG 804,29 i 804,16, które zwykle wystawiałam z różnicą 200eq, teraz muszę wystawiać albo za tą samą kwotę, albo z różnicą 500 🤔wirek:
Watrusia, jeśli satysfakcjonuje cię klacz z 1398 um, to mogę opchnąć 🙂
Czy znajdzie się tu dobra dusza która podaruje mi rzepę na pl. Nick: St. Hippo
A ja ponawiam, ma ktoś może do sprzedania konia (nie wałacha) z um. powyżej 1400? za rozsądną ilość kuponów, dysponuję  też eq. i przedmiotami.

ja mam klacz um 1405 jej źrebaki schodzą mi po 60tys lub 1 kupon.
wygrała mi w 2 dni ponad 100 rozet
nazywa się Jekaterina.

ile kuponów możesz dać jeśli Cię interesuje

http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12228872

tu masz dla przykładu

30 października 2012
Twój koń: Patrz na rodziców 1% został sprzedany dla gracza: Emi04 za 55 000 .
Twój koń: Patrz na rodziców 1% został sprzedany dla gracza: olusss98 za 55 000 .
Twój koń: NajlepszeUM wrodzone został sprzedany dla gracza: kingulinaa za 2 500  oraz 1 kupon.
Twój koń: Patrz na rodziców 1% został sprzedany dla gracza: ilusiek za 60 000 .

29 października 2012
Twój koń: Patrz na rodziców 1% został sprzedany dla gracza: press za 60 000 .
Twój koń: Patrz na rodziców! został sprzedany dla gracza: andzia24 za 60 000 .
Twój koń: Patrz na rodziców! został sprzedany dla gracza: GrayWeed za 60 000 .
Twój koń: Patrz na rodziców! został sprzedany dla gracza: lusia454 za 55 000 .
Dementek   ,,On zmienił mnie..."
30 października 2012 19:59
Na forum w Howrse burza. Niektórzy czarne wstążki do avatarów przyczepili  🤣
calore na madziara121 wystaw na wabankową mam bana i gram na innym teraz -.-
poprawiłam 😉

ja lepiej tam nie wchodzę, bo niedługo mnie całkiem zbanują 😀
30 października 2012 20:23
[quote author=Dementek link=topic=49169.msg1569656#msg1569656 date=1351627166]

ja lepiej tam nie wchodzę, bo niedługo mnie całkiem zbanują 😀
[/quote]
Też się tego obawiam. Ale te avatary ,,żałoba po dawny Howrse" mnie wręcz śmieszy  😁
Te avatary widziałam już wcześniej, tylko teraz się nasiliły.

Ja dziś straciłam 30 tys na samo pokrycie :/ 7500 +2500 :/ masakra
doczytałam dopiero o tych pokryciach
Zmniejszy to ilość pokryć i źrebiąt w grze, przekierowując hodowle koni z ilości, na jakość źrebiąt, poprawiając ich cenę rynkową w grze. 🤔wirek: niedługo trzeba będzie kasę przetrzymywać do pokrycia jak do kupienia kuponu 😵
macie może linka do tego jakiegoś tematu, gdzie się tak żalą?
30 października 2012 20:36
Masakra, na com kryłam 2 rożki i za weta zapłaciłam 2, 5 tyś od sztuki, do tego krycie dobrymi ogierami, żeby było ciekawie, urodziły się źrebole  bez rogów, i ok 20 tyś poszło się chlastać  😵
30 października 2012 22:00
Watrusia- normalnie  👿 Ja chyba przestanę hodować jednorożce... I tak są słabe... Chyba, że ogiera będę miała swojego i będę dalej byle jakie jednorożce mieć.
Zmniejszy to ilość pokryć i źrebiąt w grze, przekierowując hodowle koni z ilości, na jakość źrebiąt, poprawiając ich cenę rynkową w grze. 🤔wirek: niedługo

taaaa na pewno
właśnie teraz zacznie się krycie jak najtańszymi ogierami z najniższym pg i powstanie jeszcze więcej śmieciowych koni
30 października 2012 22:19
[quote author=calore link=topic=49169.msg1569713#msg1569713 date=1351629229]
Zmniejszy to ilość pokryć i źrebiąt w grze, przekierowując hodowle koni z ilości, na jakość źrebiąt, poprawiając ich cenę rynkową w grze. 🤔wirek: niedługo

taaaa na pewno
właśnie teraz zacznie się krycie jak najtańszymi ogierami z najniższym pg i powstanie jeszcze więcej śmieciowych koni
[/quote]
U mnie tak właśnie będzie z jednorożcami. Tym bardziej, że moja klacz z KF rodzi roga raz na kilkanaście pokryć...
Zobaczę, co mi się urodzi teraz, jak klacze zostały pokryte dłuuuugo przed wejściem ,,ułatwień".
edit: Mam już drugą kartę-powtórkę...
ja wczoraj miałam już powtórkę i dzisiaj też :/
ja wczoraj miałam powtórkę, ale wymieniłam, więc jest dobrze. w ogóle to licytowałam kartę i widziałam, że Ow licytuje 🤔 tak może być?
yyy nie wiem czy ow może licytować karty  🤔 przecież dostaje boskie bez grania, nie wiem po co licytowała

Ja wczoraj i dzisiaj też wymieniłam je. Na szczęście mam produkcję diamentów, ale chciałam pozbierać je na dodatkowe karty wrrr
kurde, zrobiłam screena i o nim zapomniałam :/
Czy któraś ma na sprzedaż OM?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się