Otworzyłam 11 ro, po prostu nie chce mi się tyle czekać, ale kliki mam systematycznie w dzień i w nocy, tylko 2 razy mam nie kliknięte w nocy, a tak to nic nie pomijam.
Dziękuję też moim pomocnikom nocnym :kwiatek:
a Ziemię muszę zdobyć. Jutro będę na 16przeszkodzie i będzie coraz trudniej, a dni pozostało do zakończenia 6, w sumie 5, bo do 12😲0 20.10.
A zauważyłam, że jedna przeszkoda na dzień z pomocą ro mi schodzi, więc bez RO pewnie będzie ciężko ze zdobyciem Ziemi.
kur... !!!!!!!!
latała mi rzepa a ja zamknęłam kartę .... 😵
Cierp1enie podzielisz się wspólnikami? 👀 😁
Mi co najmniej dwie noce i kilka razy w dzień przepadło... więc ciężko będzie :/ Ale dalej mam nadzieję, że się uda...
11? Ups, to ja już straciłam nadzieję. Ale poklikam tyle, żeby chociaż fajne rzeczy z CR zdobyć 😉
jekaterina00, mogłabyś wstawić skriny albo coś tej rozpiski? ja potrzebuję od 16 piniaty, dziewczyny może od wcześniejszej też. zalogowałabym się tam nawet, ale cały czas wyświetla mi się problem z połączeniem :/
#16 Skorpiony 300 punktów
Zadania:
[You must be registered and logged in to see this image.] Kup konia za wyznaczoną ilość Equus (nagroda: bonusowe 130 punktów)
[You must be registered and logged in to see this image.] Przekaż Equus Ow (nagroda: Każde twoje kliknięcie będzie dawało 3 punkty)
[You must be registered and logged in to see this image.] Zaakceptuj ofertę wymiany (nagroda: 10 bonusowych kliknięć)
Nagrody:
[You must be registered and logged in to see this image.] 10 000 Equus
[You must be registered and logged in to see this image.] Róg Obfitości do wykorzystania w terminie 7-miu dni
[You must be registered and logged in to see this image.] Zestaw Posejdona
A tak w ogóle to dyżuruje dziś w nocy ktoś na PL? 👀
ten Piorun Zeusa za #12 miał być darmowy przez 30 dni czy mi się przywidziało? Użyłam jednego darmowego i dalej już pobiera z zapasów... mają straszny bajzel, jak było Muśnięcie darmowe w poprzedniej promocji to też mi przez kilka dni pobierało z zapasów zanim naprawili bubel...
1 x Piorun Zeusa do użycia przez 30 dni
Ja mam konia na 15% w galopie i mogę użyczyć 🙂
sprzeda mi ktoś konia za 5435eq? proszę na zarezerwowane :kwiatek:
Czarownica - muszę anulować, bo już kupiłam :kwiatek: ale dzięki
u mnie 256/300 z 16 przeszkody
Zizi mogłabyś wystawić go na boniowata? Mam to zadanie a wszystkie konie mają galopy ponad 22% energi
Ja utkwiłam na 10,a propo do tego zadania ze zużyciem 15% energii na zawodach w galopie może być 15,3 albo 15,6 przykładowo czy musi być równe 15?
Od 15 do 15.9 zaliczy. Równo 15 chyba nawet się nie da znaleźć 😉
[s]mógłby mi ktoś wystawić konia na com za 5315 Equus?[/s] :kwiatek:
calore wystawiłam
poszalałam ostatnio 😀 :
14 października 2012
Twój koń: ogier 862.32 został sprzedany dla gracza: Paulix za 15 999 Equus.
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Objęcia Morfeusza!
Twój koń: klacz 862.31 został sprzedany dla gracza: Paulix za 18 999 Equus.
Twój koń klacz 849.83 otrzymuje przedmiot:1 x Zestaw Bonusowy dzięki poszukiwaniu skarbu.
Zapłacono ci 195 Equus za pracę jako kowal.
13 października 2012
Kupujesz konia: K na O PG:854.26 od gracza identy za 500 Equus.
Twój koń: HANOWERKA został sprzedany dla gracza: łukasz151336830 za 19 999 Equus.
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Zestaw Nyks!
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Zestaw Nyks!
Twój koń: klacz 888.20 został sprzedany dla gracza: agmyszka za 18 999 Equus.
Twój koń: iazbelowata tobiano został sprzedany dla gracza: melman505 za 40 000 Equus.
Twój koń: izabelowata tobiano został sprzedany dla gracza: konik199915 za 30 000 Equus.
Twój koń: ♞885,97♞♀ został sprzedany dla gracza: Amazonka2004 za 45 000 Equus.
Kupujesz konia: wyprzedaż Arabów.!!! od gracza izydor11 za 500 Equus oraz 1 kupon.
Kupujesz konia: Amelia od gracza szyszak za 500 Equus.
Kupujesz konia: Dirty Dancer od gracza nadiachan za 500 Equus.
Twój koń: bibi został sprzedany dla gracza: calore za 500 Equus oraz 1 kupon.
Kupujesz konia: Bona 859.90 od gracza Morisowa za 60 000 Equus oraz 1 kupon.
Zapłacono ci 195 Equus za pracę jako kowal.
zaliczy no to świetnie mam kilka koni które mają 15, coś tam także luzik,a ja się jak wariatka napinałam na to 15 😵 osła kupiłam na szczęście wcześniej także mnie nie doprowadził do bankructwa chociaż,a że mam młodzika z 3 pokryciami wolnymi to może nawet na nim później zarobie,problem będę miała z zadaniami z kuponami bo jak na złość nie mam ani 1 kuponu a i z PD słabo żeby postarzyć coś na kupon ehh 👿
A mogłabyś pożyczyć mi konika do tego zadania? Mogę nawet dzisiaj oddać jakiejś osobie której ufasz i wolisz żeby te 10 dni był u niej, jeśli nie to oddam tobie jak już będziesz mogła go odkupić.
Nancy tego do 15,cos tam w galopie?
ok Cornero Ci pożyczę,co prawda miałam go w treningu ale jakoś to z nim nadrobie,podaj mi nick z howrse to Ci wystawie na zarezerwowanych.
boniowata. Jeśli chcesz to podaj mi co mam z nim robić bo i tak codziennie robię wszystkie konie, więc mogę się przez te 10 dni zająć jednym więcej.
ok wrzuciłam Ci go na zarezerwowane,odbierz sobie🙂 z nim trzeba tylko lekcje robić także jak będziesz miała czas i ochotę to go na lekcje wysyłać możesz jak nie to to olej a ja sobie nadrobię jak wróci do mnie
Dziękuję 😉 Jakbym zapomniała to za 10 dni upomnij się o niego.
ok puściłam Ci pw na howrse
jekaterina00, widziałam, kupiłam i dziękuję 😉
A u mnie wyszło, jak mówiłam... Wczoraj rzepy latały mi jak nigdy, a dziś, jak trzeba, to nie ma 🙄