Howrse gra :)

malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
11 października 2012 13:59
Fajne nagrody, ale jakie zadania...  😵
Ja tu o Ziemi marzę, a tu za 8 dni koniec piniaty, a ja dopiero przy 9 zadaniu jestem... Ekstra.  😵
teraz nie mogę zrobić zadania z 1eq na pl :/ masakra
ciekawe jak mam to zrobić jak najmniejsza suma za zawody to 120eq :/
nie ma takich za 15eq
Cierp1enie, wystawiłam ci konia na pl, spróbuj nim
o dzięki wielkie  :kwiatek:
wysłałam ci ją w zawody za 9, 12 i 14 eq 😉
i zrobione 🙂
nom ja też wysłałam mojego osiołka co ma 3,67um i 18% zdrowia i też zajęłam w końcu ostatnie miejsce uf uf
Chyba najbardziej wkurza mnie w tych zadaniach dawanie kasy Ow. bo niby z jakiej racji?  🤔 I mam problem z zaliczeniem 100 zadania na com. kopiuję ten link, wpisuję zamiast tych krzyżyków,  nick osoby  która wygrała wczoraj najwięcej zawodów i jak klikam, pisze że taka strona nie istnieje. co robię źle? na pl, nie miałam problemów. Może mi ktoś pomóc?  :kwiatek:
Musisz skopiować cyfry z linku do jej strony i wkleić je w link, nie wpisywać nicku 😉
kurcze, zrobiłam tak, i dalej wychodzi że nie ma takiej strony  🤔
chyba tak 😀 o mi zaliczyło dzięki  :kwiatek:
teraz nie mogę zrobić zadania z 1eq na pl :/ masakra

Ja też, chyba nigdy tego nie zrobię 👿 Na codzień zawsze moje konie przegrywają, a jak nagle potrzeba, żeby były na końcu, to im się na wygrywanie zebrało 🤔
a mi się cudem na com udało 😀

potem na pl się będę męczyć ..
fin, niech ci cierp1enie sprzeda mojego konia 😉 (a potem może iść do wabankowej i komu tak jeszcze trzeba 😉)
ja mogę pożyczyć konia na com., który wygrywa 1e, tyle że koniś  do zwrotu, bo mam do niego sentyment 😀
O, super. Cierp1enie, wystawisz mi to zwierżatko? 😉
fin masz już 🙂
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
11 października 2012 18:15
ja mogę pożyczyć konia na com., który wygrywa 1e, tyle że koniś  do zwrotu, bo mam do niego sentyment 😀

Mi możesz pożyczyć  :kwiatek: Nick avirra.r, jak tylko będzie możliwość ponownego sprzedania go to Ci go odeślę. 😉
a ja mam teraz złapać rzepę w ufo :/
Dziękuję.

Jak chcesz, mogę sobie ustawić, żeby u mnie rzepy latały, ale nie wiem czy to coś da...
podobno takie ufo ustawiane się nie liczą :/
malinowaa, za 10 dni, mi go oddasz, bo chyba wcześniej nie można, ja mam nick na com. Zapałka1 (wystawiony)
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
11 października 2012 18:40
poklikacie mi na com? dopiero teraz wysłałam prośby do znajomych...

i jeszcze jedna prośba: może ktoś kupić TEGO konia? 500eq, muszę sprzedać konia na aukcji - mam takie zadanie
olcik licytuję 🙂
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
11 października 2012 19:32
Cierp1enie, baaaardzo dziękuję! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ja też zalicytowałam wcześniej.

Watrusia, wystawiłam Ci tą kobyłkę do wygrywania 1EQ.
Czy ktoś nie chciałby mi poklikać. Dużo ostatnio pracuję więc niestety na Ziemie bez pomocy nie mam szans.
Oczywiście daję coś fajnego z CR 🙂
Zizi ja mogę w dzień
fin, dzięki  :kwiatek:, komu ją potem przekazać jak spełni już swoją rolę? czy mam przytrzymać 10 dni o komuś  oddać?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się