Howrse gra :)

calore, potrzebuję 🙂 i chyba zostały mi jakieś na com, a jak nie to ostatnio wrzuciłam tu gdzieś listę rzeczy z cr jakie mam na com.

Piniaty będą? Super, nareszcie! Moja ulubiona zabawa, znowu będę klikać po nocach 🙂
fin, lepiej tak nie pisz, bo cię zaciągniemy wszystkie do klikania 😁 to odezwij się w poniedziałek, co tam masz, a ja wystawię te promienie.
ale paskudne te pająki  🍴
kto jest teraz na com niech mi kliknie jako przyjaciel :kwiatek:
jaki jest zadanie przy nr 3??  :kwiatek:

fin - jak będziesz klikać po nocach, to może mi będziesz wchodzić i też klikać??
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
02 października 2012 12:30
Podałby mi ktoś ten plan na 1,20 PG, bo nie pamiętam. :kwiatek:
teraz PG się samo robi 😉
plan zabaw umożliwia dodanie 60 pkt umiejętności
02 października 2012 13:52
wabankowa, aaa, ok dzięki 🙂
Kurde nie umiem już w to grać 😡

edit: ma któraś z was pożyczyć konia 25 letniego z 0 umiejętnościami?  🙇
jaki jest zadanie przy nr 3 w piniacie? ??  :kwiatek:

jeszcze raz proszę  :kwiatek:
mi strasznie wolno to idzie, kliknięcia co 8 godzin :/
Oczywiście, mogę klikać po nocach (tylko nie codziennie, raz na jakiś czas muszę spać), w zamian za klikanie w dzień, bo nie mam WiFi na uczelni 👿
Cierp1enie, nie wiem, czy to to, ale ja widzę tylko "kliknij w obrazek", co jest mega głupie, bo czekam na to od rana 🤔wirek:
Oczywiście, mogę klikać po nocach (tylko nie codziennie, raz na jakiś czas muszę spać), w zamian za klikanie w dzień, bo nie mam WiFi na uczelni 👿

Ja w dzień mogę, bo jako że jestem na podtrzymaniu to większość dni muszę leżeć.

Calore
- ahaaaa, bo ja mam w tłumaczeniu "kliknij w przeszkodę"  😁 i myślałam, że to o zawody chodzi  😁
Cierp1enie, to dam ci dzielenie konta potem, jak będą częstsze kliknięcia, dobra? akurat mi się zajęcia zaczynają, jak trzeba klikać, buuu ;p a z tą przeszkodą to chyba chodzi o to, że ta pajęczyna jest nią ;p
02 października 2012 19:44
[s]Ma któraś z was na sprzedaż jakieś obojętnie jakie konie do 1500 equus? Potrzebuję kupić konie do zadania :kwiatek:
jak coś wystawiajcie na hermesia, z góry dziękuję [/s]😉

edit: już nie trzeba 🙂
kliknie mi ktoś o 3 i o 12 i może o 18? :kwiatek: :kwiatek:
calore - ok będę klikać, a jak Ty będziesz u siebie to będziesz do mnie wchodzić i klikać, jakby mnie nie było. Razem damy radę  😅
daj auto na com, ja też zaraz dam 🙂 ma ktoś w znajomych musti121? niech jej ten ktoś kliknie jako przyjaciel, bo brakuje jej jednego kliknięcia do rozbicia piniaty 😉
(hehe, gadamy o piniatach, a te obrazki to nawet podobne nie są ;p)
jaki masz nick na com?
xofkate ;p jest zresztą w podpisie 😉
a no tak, gapa ze mnie 😀
wybacz kobiecie w ciąży  😁
ok, to na razie klikamy jak akurat będziemy na koncie, co? jak będzie częściej, to będziemy kombinować. o 3 chyba nie dasz rady, ale o 12 bardzo bym prosiła i o 18 też, jeśli akurat będziesz 😀
nie ma sprawy, o 12😲0 jestem na pewno i o 18😲0 też, bo pierwsza miłość 😀
Z nocą u mnie problem, bo padam na twarz szybko i przesypiam całą.

Mi i tak zależy bardziej na pl, a wiem, że Tobie na com. Więc będę się starać jak najwięcej Ci klikać.
02 października 2012 20:31
Ma ktoś na pl puszkę pandory, bo mam ją zdobyć przez wymiany, więc mogę się wymienić puszka za puszkę, byleby mi zadanie zaliczyli 😁
potrzebuje po 2 kliknięcia na com, kueimu, Lai, Roulett, iguhh :kwiatek:
Jutro już będzie na PL? Czy pojutrze dopiero?
Cierp1enie, wiem, że będziesz się skupiać na pl, ale na com też będę klikać, bo to zawsze jakieś dodatkowe fanty wpadną 🙂 aaa, i nie o 12 tylko chyba o 15 to kliknięcie wypadnie 😉
dziewczyny pilnie kupię konia z owcą i konia z biedronką 🙂
tylko tych mi brakuje 🙁

i gdyby ktoś miał z niebieskim smokiem to też chętnie wezmę 😉
niech ktoś z przyjaciół mi kliknie w piniatę, 1 kliknięcie - rosolowa
Mogłabym prosić PD na com. na nick Zapałka1  :kwiatek:
proszę o 5 kliknięć w piniatę przez znajomych
nick rosolowa
no i sa na polskim😉 w sumie fajna zabawa😉
No fajna, tylko długo trzeba czekać na kolejne kliknięcia  😁 choć w sumie to dobrze, bo nie będę w domu siedzieć całymi dniami, by zdobyć Ziemię haha
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się