Howrse gra :)
calore, potrzebuję 🙂 i chyba zostały mi jakieś na com, a jak nie to ostatnio wrzuciłam tu gdzieś listę rzeczy z cr jakie mam na com.
Piniaty będą? Super, nareszcie! Moja ulubiona zabawa, znowu będę klikać po nocach 🙂
fin, lepiej tak nie pisz, bo cię zaciągniemy wszystkie do klikania 😁 to odezwij się w poniedziałek, co tam masz, a ja wystawię te promienie.
ale paskudne te pająki 🍴
kto jest teraz na com niech mi kliknie jako przyjaciel :kwiatek:
jaki jest zadanie przy nr 3?? :kwiatek:
fin - jak będziesz klikać po nocach, to może mi będziesz wchodzić i też klikać??
Podałby mi ktoś ten plan na 1,20 PG, bo nie pamiętam. :kwiatek:
teraz PG się samo robi 😉
plan zabaw umożliwia dodanie 60 pkt umiejętności
wabankowa, aaa, ok dzięki 🙂
Kurde nie umiem już w to grać 😡
edit: ma któraś z was pożyczyć konia 25 letniego z 0 umiejętnościami? 🙇
jaki jest zadanie przy nr 3 w piniacie? ?? :kwiatek:
jeszcze raz proszę :kwiatek:
mi strasznie wolno to idzie, kliknięcia co 8 godzin :/
Oczywiście, mogę klikać po nocach (tylko nie codziennie, raz na jakiś czas muszę spać), w zamian za klikanie w dzień, bo nie mam WiFi na uczelni 👿
Cierp1enie, nie wiem, czy to to, ale ja widzę tylko "kliknij w obrazek", co jest mega głupie, bo czekam na to od rana 🤔wirek:
Oczywiście, mogę klikać po nocach (tylko nie codziennie, raz na jakiś czas muszę spać), w zamian za klikanie w dzień, bo nie mam WiFi na uczelni 👿
Ja w dzień mogę, bo jako że jestem na podtrzymaniu to większość dni muszę leżeć.
Calore - ahaaaa, bo ja mam w tłumaczeniu "kliknij w przeszkodę" 😁 i myślałam, że to o zawody chodzi 😁
Cierp1enie, to dam ci dzielenie konta potem, jak będą częstsze kliknięcia, dobra? akurat mi się zajęcia zaczynają, jak trzeba klikać, buuu ;p a z tą przeszkodą to chyba chodzi o to, że ta pajęczyna jest nią ;p
[s]Ma któraś z was na sprzedaż jakieś obojętnie jakie konie do 1500 equus? Potrzebuję kupić konie do zadania :kwiatek:
jak coś wystawiajcie na hermesia, z góry dziękuję [/s]😉
edit: już nie trzeba 🙂
kliknie mi ktoś o 3 i o 12 i może o 18? :kwiatek: :kwiatek:
calore - ok będę klikać, a jak Ty będziesz u siebie to będziesz do mnie wchodzić i klikać, jakby mnie nie było. Razem damy radę 😅
daj auto na com, ja też zaraz dam 🙂 ma ktoś w znajomych musti121? niech jej ten ktoś kliknie jako przyjaciel, bo brakuje jej jednego kliknięcia do rozbicia piniaty 😉
(hehe, gadamy o piniatach, a te obrazki to nawet podobne nie są ;p)
xofkate ;p jest zresztą w podpisie 😉
a no tak, gapa ze mnie 😀
wybacz kobiecie w ciąży 😁
ok, to na razie klikamy jak akurat będziemy na koncie, co? jak będzie częściej, to będziemy kombinować. o 3 chyba nie dasz rady, ale o 12 bardzo bym prosiła i o 18 też, jeśli akurat będziesz 😀
nie ma sprawy, o 12😲0 jestem na pewno i o 18😲0 też, bo pierwsza miłość 😀
Z nocą u mnie problem, bo padam na twarz szybko i przesypiam całą.
Mi i tak zależy bardziej na pl, a wiem, że Tobie na com. Więc będę się starać jak najwięcej Ci klikać.
Ma ktoś na pl puszkę pandory, bo mam ją zdobyć przez wymiany, więc mogę się wymienić puszka za puszkę, byleby mi zadanie zaliczyli 😁
potrzebuje po 2 kliknięcia na com, kueimu, Lai, Roulett, iguhh :kwiatek:
Jutro już będzie na PL? Czy pojutrze dopiero?
Cierp1enie, wiem, że będziesz się skupiać na pl, ale na com też będę klikać, bo to zawsze jakieś dodatkowe fanty wpadną 🙂 aaa, i nie o 12 tylko chyba o 15 to kliknięcie wypadnie 😉
dziewczyny pilnie kupię konia z owcą i konia z biedronką 🙂
tylko tych mi brakuje 🙁
i gdyby ktoś miał z niebieskim smokiem to też chętnie wezmę 😉
niech ktoś z przyjaciół mi kliknie w piniatę, 1 kliknięcie - rosolowa
Mogłabym prosić PD na com. na nick Zapałka1 :kwiatek:
proszę o 5 kliknięć w piniatę przez znajomych
nick rosolowa
no i sa na polskim😉 w sumie fajna zabawa😉
No fajna, tylko długo trzeba czekać na kolejne kliknięcia 😁 choć w sumie to dobrze, bo nie będę w domu siedzieć całymi dniami, by zdobyć Ziemię haha