Howrse gra :)

Watrusia - no nie powinno, ale najczęściej tak jest ;/
Uhhh chyba się wnerwiłam i z tej złości kupiłam 19 koni, do tych trofeów, na szczęście w cenach 1000-3000, tylko 3 były droższe, ale kupiłam fiordkę z maścią 1%   
a ja odbiłam się trochę  🏇

30 września 2012
Twój koń: Najlepsze UM został sprzedany dla gracza: agatkasachon8 za 500  oraz 1 kupon.
Twój koń: Patrz na rodziców!!! został sprzedany dla gracza: Gwiazdorka1 za 120 000 .
Twój koń: Miniek został sprzedany dla gracza: Siwa953 za 500  oraz 1 kupon.
Twój koń: Najlepsze UM!! został sprzedany dla gracza: Murillo za 50 000  oraz 1 kupon.
Twój koń: Najlepsze UM!!! został sprzedany dla gracza: KoniowataOleskaa za 50 000  oraz 1 kupon.
Twój koń: Patrz na rodziców został sprzedany dla gracza: zbyszek2916 za 500  oraz 1 kupon.
Twój koń: Patrz na rodziców został sprzedany dla gracza: okta5 za 500  oraz 1 kupon.
Twój koń: Patrz na rodziców został sprzedany dla gracza: agatkasachon8 za 90 000 .
u brawo 😉
widzę że klaczka się spisuje 😀
No spisuje, ale już nie mam sił jej zaźrebiać  😁

Najlepsze z nią jest to, że dziś mi wygrała 85rozet 🙂
jeszcze 15 i będę miała wszystkie zadania z trofeów z rozetami 🙂
wystawiłam, to co miałam wystawić. na com jest nowa promocja, do wygrania... Ziemia, boski koń, można ją pokryć Słońcem i wyjdzie Księżyc ;p Kopernik by się za głowę złapał 😁 zaraz obczaję tę promocję i napiszę coś więcej 🙂

a dobra, obczaiła, to tak samo jak z piniatą, tylko trzeba klikać w obrazek, żeby go "wyczyścić". są zadania ułatwiające klikanie. to kto klika w nocy?  👀
Własnie, co ja mam dać koniom w  pierwszym zadaniu tej promocji  na com? . bo mi pisze żebym zrobiła drinka koniom 🏇 😁, ( ale tłumaczenie)
pić daj 😁
😁ok. dzieki
Hermes   Może i mam podły charakter, ale za to dobre serce.
01 października 2012 15:13
Chyba założę na nowo konto, kogo wpisać? 🙂
malinowaa   Życie zaplątane w końską grzywę...
01 października 2012 15:17
Jeśli na .com to mnie! 😀 avirra.r jestem. 😀
01 października 2012 15:19
malinowaa, na .pl zakładam 🙂
to pisz calore 😉
01 października 2012 15:26
Ja się chyba załamię... Przeczytałam na angielskim howrse, na stronie gdzie można kupic passy 'wymień 10 diamentów na passa'... I co? Mam teraz 30 diamentów, zupełnie nie potrzebnych- za passy zazwyczaj kupuję konie, nie rzeczy z cr.  😵

Tak w ogóle to nie mogę na angielskim howrse znaleźc tego 'titans challange' czy jakoś tak. Ktoś pomoże?  😡
01 października 2012 15:28
calore, wpisałam 🙂

Może mnie ktoś na nowo wtajemniczyć w tą grę? Zapomniałam co i jak się tu robi, te programy do źebaków itp :kwiatek:
Viva piniata  😁
to kto poklika mi na com?? w razie wolnej chwili?

na pl ciekawe kiedy wejdzie..
muszę mieć ziemię, więc już zbieram kupony i ro  😵 wtedy by zdobyć boskiego otworzyłam z 30ro  😵
szkoda że słońce ma tylko Ow 🙁
Jak znaleźć zawody w których są do wygrania rozety ? Czy to są tylko dla określonych koni ?  👀
01 października 2012 17:20
Ja się chyba załamię... Przeczytałam na angielskim howrse, na stronie gdzie można kupic passy 'wymień 10 diamentów na passa'... I co? Mam teraz 30 diamentów, zupełnie nie potrzebnych- za passy zazwyczaj kupuję konie, nie rzeczy z cr.  😵

Tak w ogóle to nie mogę na angielskim howrse znaleźc tego 'titans challange' czy jakoś tak. Ktoś pomoże?  😡

Proszę o pomoc.  :kwiatek:
bo to się już skończyło.
Facella   Dawna re-volto wróć!
01 października 2012 17:25
kto będzie klikał na com? chętnie bym oddała do klikania, baaardzo mi się ta Ziemia podoba
fin, potrzebujesz jeszcze tych 2 promieni? znowu mam 2, mogę się wymienić w poniedziałek albo teraz przez kogoś i możesz mi oddać coś innego na com potem 🙂
kliknie mi ktoś na com? w sensie że jako przyjaciel, wysłałam prośbę. nick Jekaterina
jekaterina00 i Cierp1enie kliknięte 😉
gdyby ktoś klikał w nocy to ja jestem chętna 🙂
potem na pl się poświęcę i będę wstawać 😉
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
01 października 2012 21:08
Mam prośbę- przyjechała dziś moja mama z Irlandii, więc do następnego piątku raczej nie będę często wchodzić na howrse. Czy jakiejś dobrej duszy chciałoby się klika mi na profilu? :kwiatek: Nie musi być klikane za każdym razem, ot- jak się da 🙂 W zamian mogę dać coś z CR :kwiatek:
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
01 października 2012 21:48
może mi ktoś po krótce wyjaśnić o co chodzi z tym klikaniem? chętnie bym poklikała, ale nie wiem co, gdzie jak i nie mam żadnych znajomych na com. jeśli ktoś chce, to zapraszajcie olciiik
Facella   Dawna re-volto wróć!
01 października 2012 21:52
olciiik, zaprosiłam Cię (HurricaneMars)
chodzi o to, że jest teraz akcja, klika się na przeszkody, każda przeszkoda wymaga coraz więcej pkt, są zadania, które dodają te punkty/pozwalają na więcej kliknięć od przyjaciół/w ciągu doby itp., jak się wyklika 20 takich przeszkód to się dostaje boskiego. żeby tego dokonać to trzeba klikać w nocy, nie omijać żadnego kliknięcia, albo otwierać RO  🙄
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
01 października 2012 22:32
ma ktoś wodę młodości na PL? baaaardzo mi potrzebna! i przydałby się też zestaw chmurek, bardzo chętnie za coś wymienię :kwiatek:
olciiik, wysłałam ci zaproszenie na com. 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się