Watrusia a jaki w ogóle masz nick? 😁
CzarownicaSa, na pl. Deni, a na com Zapałka1, Miyako, dziękuję 😍 :kwiatek:, co chcesz w zamian?
Jest jakiś inny sposób na wytrenowanie prędkości niż jednogodzinne przejażdżki kłusem/galopem? Trening i zawody zrobiłam, ale tych przejażdżek chyba milion będę musiała zrobić żeby skończyć 🙄
O kurcze , czy na com jest też limit dostawania prezentów? bo nie mogę przyjąć 🤔, CzarownicaSa, mogę ci wystawić KF? , w razie czego odbiorę w poniedziałek prezenty.
to wystawiam, jaki nick masz na pl. ?, jestem zakręcona, juz wystawiam na Kermitek
sprzedam Upominek Hestii za 20 000 + 1 kupon
podbijam. najlepiej byłoby do dzisaj do ok 22 dać znać czy ktoś chce. Mogę zejść do 10 tys + 1 kupon! zalezy mi żeby się tego pozbyć bo jest limitowane do 24.09 a ja jutro wyjeżdżam a tak czy siak nie mam rogów do hodowlii 😉
Jekaterina ogólnie limitowanych rzeczy nie można sprzedawać, więc sprawdź czy możesz go komuś przekazać.
Watrusia, ja mam jeszcze Twoje rogi i też w poniedziałek Ci je wystawię, mam nadzieję, że nie ma lmitu 🙂
Zarobiłam prawie 50tyś eq na kryciach w godzinę 😲 Nie spodziewałam się, że tak szybko ludzie się zainteresują, toż nawet świeże bułki w moim osiedlowym sklepie dłużej leżą 🤣
nie można, ja wymieniałam sie jakimś przedmiotem , którego też miałam limitowanego, i poszedł ten zwykły nie limitowany. CzarownicaSa, , na Kermitek czeka na ciebie KF, a ZH na jaki nick wystawić? 🙂 fin, najwyżej będe sukcesywnie odbierać, i serdecznie dziękuje za prezenty :kwiatek: Aha, kto ma nick na com. wonnafly?
ale upominek hestii można sprzedać tylko poprzez danie go koniowi (najpierw kupujesz od kogoś rożkę, dajesz UH i wystawiasz z powrotem). czyli jak dasz go koniowi zanim "wyjdzie z daty" to on nadal będzie dział już po tym terminie.
Watrusia na Hentaii poproszę :kwiatek:
Edit: Jekaterina jeśli chcesz to mogę Ci rożkę pożyczyć, dasz jej upominek, pokryjesz i będziesz miała przynajmniej źrebaka do sprzedania.
co w ogóle można zrobić z tymi rzeczami, co są limitowane? mam różdżkę i na pewno jej nie użyję bo mi na nic na pl, chętnie komuś oddam, nawet za darmo. tylko jedyny sposób to taki jak z upominkiem. no chyba, że CzarownicaSa, sprzeda mi rożkę, ja jej dam różdżkę i sprzedam dalej do Jekateriny 😉 możecie się potem podzielić źrebakami.
CzarownicaSa, masz wystawione, na 2 nicki. calore, , jeszcze raz dziękuje i co chcesz na pl? 🙂
Calore o, to niegłupi pomysł! To wystawiam rożkę 😉
Watrusia dziękuję :kwiatek:
Watrusia, za co mi dziękujesz? 😉
Witaj, calore,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 3 losami.
Wygrywasz:
1 x Waga Temidy
4 gwiazdki
1 000 Equus
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
[s]no i znowu, nie przyda mi się, a nie można jej wymienić. ma ktoś pomysł, co z tym zrobić? mogę komuś coś wymienić, a potem oddać to, co wyjdzie, ale nie wiem.[/s]
wystawiłam rożkę z różdżką dla jekateriny 🙂 jekaterina00, możesz potem sprzedać tego roga całkiem sensownie myślę 😉
calore, a co chcesz za taką wymianę wagą na PL? Może coś z COM?
kupiłam rożkę i wystawiłam do siostry bo to u niej jest UH 🙂 potem odsprzedam na jedno z moich lewych, postarzę ją do 10 lat i zaźrebię jak wrócę z kursu, żeby źrebaki miały dobre umiejętności. wracam 29.09, więc wtedy się jakoś rozliczymy, ok? 😉
Kiedy Wenus daje te diamenty? 🤔
teraz 15 października, potem 13 listopada ..
tu zresztą masz
http://www.kalendarz-365.pl/ksiezyca/fazy-ksiezyca.html
Aaa, wygrałam miesiąc konta pegaza! Nareszcie nie będzie mi brakowało wymian 💃
Idę powystawiać zaległe przedmioty :kwiatek:
[s] Potrzebuję 1 PD na Kermitek, poratuje ktoś? :kwiatek:[/s]
Dziękuję 😀 :kwiatek:
A dziękuję serdecznie Miyako, CzarownicySa a szczególnie kmuś o nicku w grze wonnafly, za pomoc na com :kwiatek:
Jakbyś jeszcze czegoś z COM potrzebowała to pisz 😉 Gromadzę dużo rzeczy, a konto mam tylko do promocji 😁
calore, , dzięki :kwiatek:, na razie mam limit, ale postaram się go znieść 🙂, chcesz coś na pl?
Ups napisałam post pod postem 🤔