pełen wypas 😀
a ja wygrałam 9 muśnięcie 🤔wirek:
wow ale wytrenowana
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=5989820gratulacje dziewczyny, ja 5 ro otworzyłam i nic 🙁
pff .. mój ma więcej um.
nie żebym się chwaliła czy co xD
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=4233656
Pilnie potrzebuję Łez albo zestawy Hery, ma ktoś może do sprzedania? :kwiatek:
o jaaaa nieźle wabankowa
dajesz czadu 🙂
Słuchajcie, jak to jest, że ten koń
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11549355 wygrywa rozety, a mój
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11774266 nie chce? Na co bym jej nie zapisała, to za cholerę nie mogę zdobyć rozety 🙁
Nie mam pojęcia, ale też miałam ten dylemat, miałam lepsze konie, a nie wygrywały rozet.
Kupiłam tego dzikusa za 12kuponów 🤔wirek:
Pakuję w te konie bonusy i kasę, a i tak nie chcą rozet wygrywać... zniechęcam się :/
no nareszcie ! 🏇
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 3 losami.
Wygrywasz:
1 x Objęcia Morfeusza
2 x Punkt dorastania
1 x Laury Dafne
brawo 😅 ja za to nic ciekawego nie miałam :/
sprzedam Upominek Hestii za 20 000 + 1 kupon
najpóźniej do jutra, bo potem wyjeżdżam
nie mam teraz jak sprawdzić, ale wygrałam w tej jakże hojnej loterii 9 albo 10 muśnięć filotes 😁
z tymi rozetami to chyba potrzeba mieć super hiper umiejętności do jednej dyscypliny. przynajmniej tak to wygląda patrząc po wygranych i umiejętnościach.
na com jest teraz coś, czego jeszcze nie ogarnęłam, ale nazywa się to Titan's Challenge czyli Wyzwanie Tytanów (?). można takie coś kupić za 2 kupony lub dostać jedno za free jak się do końca weekendu wygra 10 zawodów. jak tylko tego użyję, to napiszę o co chodzi. nic nie trzeba zbierać, no chyba że kupony 😉
pumkinz444 My other account
ktoś ma takie cudo w znajomych 😁 (My other account = moje inne konto)
Poszukuję objęć morfeusza na PL, w zamian mogę dać 3 HoP na COM 😀 Bardzo mi zależy 😀
edit: albo chociaż 3 rogi na com za dwa na pl? 👀
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 3 losami.
Wygrywasz:
Zestaw 3 Kuponów
Gratulacje od Ow
200 Equus
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
😅
dobra, wiem na czym to polega. to jest takie jakby wyzwanie. dostaje się to coś, taki piorun nazwijmy to 😉 można go "zużyć" i dostać nagrodę (np. 6 PD, 70 rzep i eolus - mam takie coś) albo odrzucić nagrodę i przejść do następnego poziomu (jest ich 8), ale nie mamy pewności, że na tym poziomie coś dostaniemy. a jak się rozpędzimy, to możemy stracić wszystko, co do tej pory wygraliśmy.
przeszłam właśnie do 4 poziomu i chyba wiem jak to działa ;p na razie zużywam ten jeden piorun, który dostałam za zawody. jak odpadnę na którymś poziomie to będę musiała zacząć od nowa, czyli wydać 2 kupony na kolejny. no dobra, wygrałam laskę hermesa i coś czuję, że powinnam przestać i ewentualnie zacząć od nowa z nowym piorunem.
Masakra, ja tego nie ogarniam jeszcze.
Zamienię cokolwiek z tej listy na wodę młodości na pl:
Helios' Ray x 4
Piece of Cloud x 3
Medusa's Blood x 2
Bonus Pack x 1
Fertility Wand x 1
Zeus' Lightning Bolt x 1
Artemis' Arrow x 1
😀
Już mnie nudzi ta loteria, a jeszcze tydzień...
Złapałam na lewym koncie UFO "+2 do kuponu". Ja nie mam wystarczającej kasy na komórce, żeby sobie je wykupić, ale może któraś z Was by chciała? W sumie to 3 kupony w cenie jednego. Ważne jeszcze pół godziny 😉
A ja mam taką prośbę, bp jestem na com. dopiero kilka dni, ale stoję w miejscu, kasy brak, przedmiotów na sprzedaż też i może by mi ktoś pożyczył rożkę :kwiatek:, a ja za to dam na pl. do wyboru: klepsydrę, różdżkę, krew, Zestaw Harmonii, muszę jakoś zacząć zarabiać 🤔
Watrusia różdżki wprawdzie nie mam, ale może coś innego Ci się przyda 😉
Philosopher's Stone
x 2
Bonus Pack
x 1
Zeus' Lightning Bolt
x1
Morpheus' Arms
x 1
Piece of Cloud
x 1
Poseidon's Saddle
x 1
edit: i z drugiego konta:
Medusa's Blood
x 2
Pandora's Box
x 2
Zeus' Lightning Bolt
x 2
Croesus' Fortune
x 2
Bonus Pack
x 2
Harmony Pack
x 1
Apollo's Lyre
x 1
Philosopher's Stone
x 1
Philotes' Stroke
x 1
CzarownicaSa, dzięki ci serdeczne :kwiatek:, ale błagam, napisz po polskiemu, ja mam tłumacza na grze, ale nie tłumaczy jak pisze ktoś na forum 🙂, połowę ogarniam , ale nie wszystko
2x Kamień filozoficzny
1x Zestaw Bonusowy
1x Piorun Zeusa
1x Objęcia Morfeusza
1x Chmurka
1x Siodło Posejdona
I drugie konto:
2x Krew Meduzy
2x Puszka Pandory
2x Piorun Zeusa
2x Fortuna Krezusa
2x Zestaw Bonusowy
1x Zestaw Harmonii
1x Lira Apolla
1x Kamień Filozoficzny
1x Muśnięcie Filotes
CzarownicaSa, a co jest tam chodliwe? chyba najdroższy byłby kamień, chyba mam na pl, w zasadzie jest na wymianę na pl, na OM, ale co tam, mogę ci dać na pl, za ten na com. chyba że chcesz coś innego. A mi nie chodziło o pożyczenie różdżki , tylko klaczy roga 🙂
Ach, to się nie zrozumiałyśmy 😁
Ale kamień chętnie przyjmę, zwłaszcza jeśli udałoby mi się go wymienić za OM 😍
edit: Chyba, że uda Ci się wykombinować jakieś OM 😉 Ogólnie nie gram za dużo na com, więc tylko gromadzą mi się rzeczy 😁 Także jeśli chcesz, to mogę wszystko z COM wymienić za to samo lub coś podobnego na PL 😉
hehe, może źle napisałam, niestety z OM u mnie raczej kiepsko. ale możemy zrobić wymiany na KF, Zestaw Bonusowy, Krew, Zestaw Harmonii. Na pl. mam nick Deni, a na com. Zapałka1. Ale prośba tak ogólnie o pożyczenie roga, aktualna.
Ok 😉 Na razie wychodzę na spacer z małą, ale jak wrócę to wystawię Ci coś na COM :kwiatek:
ok. to ja wystawie to samo na Pl. i dziękuje :kwiatek:
Watrusia ode mnie, też coś masz.
Na com tylko jestem, aby wiedzieć jakie są promocje 🙂