Howrse gra :)

kupię 5-ty żywioł za 2 kupony  😉
sprzedam 🙂
zaraz wystawię
jeśli ktoś jeszcze ma to ja chętnie  😉
Też mam żywioł. Nick na howrse boniowata, napisz jeśli jeszcze potrzebujesz 😉
Wymienię na coś na PL:
Diamond
x 28

Helios' Ray
x 5

Croesus' Fortune
x 4

Black Orchid
x 3

Artemis' Arrow
x 2

Medusa's Blood
x 2

Ploutos' Parchment
x 2

Zeus' Lightning Bolt
x 2

Achilles' Heel
x 2

Chronos' Timer
x 2

Philotes' Stroke
x 2

Apollo's Lyre
x 2

Hera Pack
x 1

Poseidon's Horseshoes
x 1

Piece of Cloud
x 1
nie ma ktoś na com konia z klepsydrą? dam za to klepsydrę na pl. klepsydry na com nie chcę, bo mam, ale nie zdążę wytrenować konia do pojutrza i gdybym ją zdjęła, to by się zmarnowała.
calore, ja pewnie coś mam, zaraz zobaczę, pisz na PW.
kiedy na pl będą 4 składniki w ro?
Ma ktoś na wymianę puszkę pandory? Dam zestaw bonusowy 🙂 nick Kazik4  🙂
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
21 sierpnia 2012 19:57
Mogę Ci dać nawet dwie 😀
Czekają na wymianie ^^
Dzięki  :kwiatek: wystarczyłaby jedna 🙂
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
21 sierpnia 2012 20:10
Proszę ^^
Miałam nadmiar  😁
Fili993   Strach to tylko myśl...
22 sierpnia 2012 09:23
Mam pytanko, jeżeli mam konia z umiejętnościami = 0 to nie mogę się z nim bawić, ani jeździć na przejażdżki, ani nic, nic nie robić tylko, najlepiej chodzić na łąki i do boksu jeżeli chce utrzymać umiejętnoci = 0 tak?
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
22 sierpnia 2012 11:26
Dokładnie tak.
Chce ktoś kupić taką klacz? http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11300139
Szukałam w miare fajnego konia i wydawało mi się że znalazłam skapnęłam się dopiero później że jest pół walijczykiem...  Niby najlepsze  umiejętności te same co u folblutów, ale jak ją użyje w hodowli to cały mój plan o stadzie pełnokrwistych anglików weźmie w łeb. Kupiłam ją za 20000equus

edit teraz link powinien dzialac
oprekli zły link. musisz wejść w tego konia od profil-> moja strona i stamtąd w konie  😉

uśmiałam się, dostałam wiadomość od gracza, chce kupić któregoś z moich najlepszych koni za 20 tys i 2 kupony 🤣

oficjalnie jestem członkiem Indian Shuffle  😀
odwiesili mi konto 💃 napisali, że mieli jakieś problemy techniczne i kilku osobom taki numer wywinęli 😉
calore to super  😅

po 4 składniki w ro - w końcu, ale rękawków jak nie było tak nie ma :/
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
23 sierpnia 2012 10:18
Zrobiłam dziś Zestaw Nyx i Upominek Hestii, zestaw wymieniłam na 6 RO, a Upominek dałam klaczy razem z zestawem Hery 😅 Jednego źrebola sobie zostawię, drugiego wystawiłam na aukcji- ciekawa jestem, jaką cenę zgarnie 😉
ta gra jest złośliwa 😉 jak czegoś potrzebuję na swoim koncie, to tego nie znajduję u siebie, ale zawsze u kogoś, jak gram 😵 brakuje mi kubełka - znalazłam u zaćjesz. Cierp1enie brakuje rękawków - znalazłam u zaćjesz 🤔wirek:
ten konik będzie ostatniego dnia promocji w RO, ale nie wiem, czy kogoś to zainteresuje 😉
raczej wątpię, bo nie jest za fajny 🙂 wolę konia z galaktyki 🙂
tak właśnie myślałam 😉 ale szkoda, że przez tego niby-bana straciłam na niego szansę, spokojnie bym go zrobiła :/ a co ty Cierp1enie, chciałaś ode mnie na wymianach na pw na pl? bo nie skumałam 😡
pokryłam 6 rożek i idę tracić pd na sprawdzanie 😵 😂
edit: dwa rożki i cztery bezrogie 😀iabeł:
ależ dostałam propozycję 😁

hejka

dam ci fortunę krezusa jeśli ty mi dasz 1 kupon co ty na to?

tak się zastanawiałam, jak mam wagę temidy i dajmy na to miałabym 2 nyxy, to mogłabym z tego zrobić 12 RO?  😜
Szkoda że tych przedmiotów nie można wymieniać z innymi graczami....
Multum materacy,spodenek, rękawków, parasoliitp a deski surfingowe zaledwie 2 do tej pory 😤
ależ dostałam propozycję 😁

hejka

dam ci fortunę krezusa jeśli ty mi dasz 1 kupon co ty na to?

tak się zastanawiałam, jak mam wagę temidy i dajmy na to miałabym 2 nyxy, to mogłabym z tego zrobić 12 RO?  😜

musisz mieć 2 wagi wtedy
Wrrrr jak wam idzie dzisiaj??
Mi brakuje wiaderka do nyxa i kapelusza słomkowego do prysznica :/ i dupa... otworzyłam 6 RO i nic ;/ same klapki i bikini - załamka
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
24 sierpnia 2012 09:49
Dlatego ja ro nie ruszam. Wiaderek i desek mam od cholery i aż jeden rękawek  😜
Poratuje ktoś jakimś PD? 😡 W dwa dni z 60 zrobił się 1 😵
Kazik4
poszło  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się