UWAGA!
Wchodzę na howrse o 5, jeśli ktoś chce żebym kliknęła, to zróbcie autoryzację i koniecznie prześlijcie mi nicki na PW tutaj. Mój nick na howrse COM i PL sisisax3.
Ja również potrzebuję jakiejś dobrej duszy do klikania w dzień w zamian za coś z Czarnego rynku :kwiatek:
poklikałam i spadam spać, może obudzę się po 6 😜
Wysyłajcie autoryzację dla balumal, będę klikać w dzień (na PL).
czy koc w zadaniu piniatowym do znalezienia w boksie to to samo co derka? czy to jakis inny fant?🙂
Derka 🙂
Dziękuję za klikanie :kwiatek:
edit: Jak to zrobić? 🤔
Give an apple to a horse that has between 67 and 96 skill points in trot.
Dziękuję :kwiatek:
edit: Kurczę, jestem dopiero na pinacie 13, a zostało tylko 5 dni... :/ Myślicie, że zdążę...? Czy bez RO się nie obejdzie...? :/
ja jestem na 15 i boję się, że nie zdążę :/ a otwarłam już kilka RO.
chonakawe, jak tam wymiana?
zaproście mnie na com i na pl : kuciak !
pomagajmy sobie nawzajem.
fin jak zaakceptujesz moje zaproszenie to ci wyślę autoryzację 🙂
Wybierz sobie coś ładnego z moich zapasów :kwiatek:
edit:
Czarownica ty też sobie coś ode mnie zażycz, należy ci się 🙂
Zizi dziękuję :kwiatek: Chwilowo nie przychodzi mi do głowy nic, czego bym potrzebowała, bo i tak stoję z rozrodem fryzów 😉 Jak coś mi przyjdzie do głowy to się odezwę 🙂 Ewentualnie możesz mi po prostu raz na jakiś czas przesłać jakiś punkcik dorastania, bo tego mi zawsze brakuje 😁
Już powoli kończą mi się możliwości krycia na publicznych... muszę kombinować z własnymi końmi. Kiepsko, bo wszystkie ogiery zawsze sprzedawałam i kompletnie nie wiem, jak się do tego zabrać :/
Masz prezencik na wymianach 🙂
Czarownica ode mnie też coś dostaniesz jak już się te Piniaty skończą :kwiatek:
kliknie mi ktoś o 15 i 16 na com? 🙂
mogę dzisiaj znowu posiedzieć do 2 i wstać ok 6 😉
faith koc to inaczej czaprak 😉
O 5 kliknęłam wszystkim, których miałam na autoryzacji 🙂, później chyba ok. 8 i teraz o 13, więc macie już wszystko zrobione 🙂.
Które piniaty macie teraz na PL?
7dma i obawiam sie, ze jeszcze troche mi to zajmie:/
dzięki za kliki w ciągu dnia, wchodziłam w szkole np. 2 minuty po pełnej godzinie, a tu już kliknięte 😁 tym sposobem mam 16. pinatę, ale brakuje mi 100 punktów do niej.
dziś w nocy kliknęłam 2 razy u siebie i u Sisisy, bo tylko ona mi autoryzowała.
mam na pl kupon do odebrania za 8 dni, potrzebuję na com kuponu albo hop do 20.06, może ktoś by chciał? :c
Bay, ja mogę chcieć, dawaj na PW 😉.
o co chodzi z zadaniem z 7. pinaty na PL "wyspecjalizuj konia"? ukonczylam trening w jednej umiejetnosci, na innym koniu pogrubilam umiejetnosc ale zadania mi nie zalicza...
Facella, musisz wybrać specjalizację - west albo klasyczną 🙂. Robi się to, jak koń ma 3 lata.
poklika mi ktoś od 19 do 22/23? 😀
Bay ja mogę 🙂 Jaki masz nick?
kueimu, masz autoryzację 🙂
Bay, jak otworzyłam u ciebie piniatę to porobiłam też zadania, mam nadzieję, że to ok? 🙂
jakby co, to ja znowu siedzę do 2 i od 6 ;p