Howrse gra :)
jak sie sprawdzało która maść jest najbardziej rzadka?
Słuchajcie, dziś nie dam rady klikać w nocy 🙁 K. do mnie przyjeżdża i chyba mnie prześwięci, jak będę co godzinę wstawać :P Będzie ktoś w stanie wziąć dziś dyżur za mnie?
pinata 14, 150 punktów... do dupy, nagrody sa slabe, zachodu dużo, a w 6 dni 6ciu pinat i tak nie zrobie, jak 15 bedzie za jakies 200 punktow...
15 jest za 200, ale można dostać 120 za zadania. a jakie były zadania do 14? bo pamiętam tylko, że szybko ją skończyłam.
ja jestem na Have won at least 1,000 Equus in competitions with one horse, mam dużo koni z wygranymi +1000 ale nie chce zaliczyć, więc szukam na sprzedażach jakiegoś z wygranymi ~900-950e
dziwne, mi od razu to zaliczyło. może chodzi o to, żeby dzisiaj ten koń wygrał 1000 eq? zgłaszałaś jakiegoś wczoraj do GP?
już mi zaliczyło. teraz mam Finish training in a skill ale nie wiem do końca co to znaczy, zwyczajnie skończyć trening w jednej z umiejetnosci?
//dobra, zaliczyłam. teraz musze 10 punktow normalnie zdobyc bo mi sie pokończyły hopy i passy :P
Dam HoPa na .com za coś na .pl 🙂 Ktoś chętny?
Morskie Oko, a chcesz to coś już, czy może być w poniedziałek? mam KF, którego jak coś możesz wymienić na RO na pl 😉
Mogłoby być w poniedziałek 🙂 Ale w tym tygodniu już Ci dawałam na .com jedną rzecz więc jeżeli chcesz teraz HoPa to musisz znaleźc kogoś przez kogo będę mogła Ci go przekazać.
to kto chętny do pośredniczenia? 😉
CzarownicaSa, ja klikałam dzisiaj jakoś ze 2 razy w Twoją piniatę 🙂.
W nocy o której są do otworzenia? Z raz mogłabym się poświęcić :P.
Sisisa bardzo dziękuje :kwiatek: No w nocy jest ten mankament, że teraz na COM są kliknięcia co godzinę, a na PL chyba co 2-3 :/
ja tez moge z raz, moze wiecej... jak ktoś chce zaryzykować-bo nie obiecuję- to autoryzacja na kueimu 🙂
Bay, na PL też możesz?
CzarownicaSa, teraz też kliknęłam ;D.
Dziękuję 😀 No mój K. już jedzie, więc dziś raczej nie dam rady już wchodzić i klikać... muszę jeszcze dziś ukryć przed nim fakt, że dodatkowo hoduję jeszcze myszkę na cromimi xD
ja mogę posiedzieć do 2, może wstanę ok 7, więc mogę kliknąć klika razy. kto chce, niech pisze na pw i od razu niech pisze czy na pl czy na com i niech robi autoryzację, nicki w podpisie 😉
chonakawe, jaki nick na com? pisz do Morskie Oko żeby ci wystawiła HoP, a potem wystaw go na xofkate 🙂 podrzucę ci coś w przyszłym tygodniu, jak nie będę mieć limitu 😉
a o której jest na pl? jesli w godzinie na ktora wstane na com to spoko 😉 ja jutro normalnie szkoła wiec musimy to jakoś połaczyć.
calore, to może ty do 2, a ja wstane jakoś o 3 i 4 albo 5?
calore mam chyba autoryzację na Ciebie i na COM i na PL. Dasz radę mi klikać do tej 2? :kwiatek:
CzarownicaSa, zabieram na razie auto z Ciebie na COM i daję na calore, 😉.
Ja mogę wstać na jakąś godz. o której będzie na COM i na PL.
do 2 na pewno 🙂 może nawet ok. 6:30 zwlekę się na chwilę z łóżka, więc zdążę na kliknięcie z 6 😉
Sisisa, chyba coś pomieszałaś, bo najpierw zabrałaś mi auto, a potem oddałaś 😉 na razie mam sisisax3, HurricaneMars, wabankowa, CzarownicaSa, kueimu na com.
ja tak samo. to może calore do 2, ja na pewno mogę o 6, czyli np 3 ja, 4 Ty, a na 5 może ktoś reflektuje?:P
OK 🙂
Z tymi kliknięciami jest tak, że na COM są co godzinę, a na PL różnie. Trzeba po prostu wejść teraz, zobaczyć o której będzie teraz kliknięcie i po kliknięciu zapisać sobie, o której jest kolejne. Ja miałam spisaną listę COM i listę PL- teraz już tylko PL. Spisałam wszystkie nicki jakie miałam na autoryzacji i w linijkach obok kolejno zapisywałam godziny, w jakich trzeba było kliknąć. Wczoraj miałam kolejno o 22😲0, 00😲0, 04😲0 i 07😲0, jak będzie dziś nie wiem.
calore, bo najpierw dałam Bay, a potem Tobie i chwilowo zabrałam CzarownicaSa,.
Bay, na PL też jest o 5? Jak tak to mogę wejść.
na pl jest o 22 i potem co 3 godziny, czyli 22, 1, 4, 7. ja biorę 22, 1 i od 7 😉
dobra, to ja na com mogę 4 i 6. a słuchajcie, jak wstane o 3.50 to zdążę jeszcze na to 3? i wtedy Sisisa o 5 np.
No to ustalcie, jak już tam chcecie, ja mogę o 4 😉.
Ja mogę klikać przez cały dzień w zamian za kliknięcie w tej części od 1 do 4 🙂
fin ja ci mogę w tych godzinach poklikać 😉