poratuje ktoś PD na com? zaraz oddam na pl 🙂
oddane oba, które poleciały 🙂
czarownica dobra kobieto dziekuje! nie musisz wszystkie tylko boskie by zbierac mi diamenty. a co mialam w skrzyni skarbow? buziak wielki!
Cierp1enie proszę bardzo 🙂 Odnośnie skrzyni to wydaje mi się, że wysłałam Ci PW? Nie dostałaś go?
Mój nick na polskim: koniiiczek 😁 Przyjmę wszystkie zaproszenia. I chciałam zapytać jak to działa z tymi pinatami. Każdy znajomy może raz kliknąć na dzień, czy jak?
Czarownica czy ja też mogłabym sie przyłączyć do listy? :kwiatek:
Łał 😲 😀 Włączyłam koło północy komputer, żeby kliknąć Piniatę, a tu już wszystko zrobione. Dzięki! 😉
Zizi autoryzuj na Kermitek 😉
dziękuję wszystkim za PD i klikanie 🙂
czy ma ktoś z was konto pegaza na com i ustawione PD jako ufo? albo może jest tu ktoś, kto ma szczęście do łapania PD w ufo? jest takie zadanie do piniaty, w nagrodę jest otwarcie piniaty już w następnym kliknięciu.
na com są już punkty do piniat w RO. można zdobyć 1 - 40 pkt, ale one nie przechodzą dalej, czyli jeśli potrzebujecie 20, a dostaniecie 30 to nie będziecie mieć 10 do następnej piniaty 😉 im wyższy poziom tym więcej pkt można zdobyć.
Klaudia., wystawiasz znajomym prośby o klikanie, dostajesz tyle klików ile masz próśb i jednej osobie można tylko raz kliknąć. prośby o kliknięcia są na dzień, a nie na piniatę, czyli codziennie prosisz o kliknięcia, a nie po otwarciu piniaty 😉
calore mi praktycznie same PD latają 😉
może uda mi się u Ciebie złapać 😉
Może mi ktoś dziś do wieczora poklikać na pinaty? :kwiatek: Na kontach na PL i COM?
wabankowa, poszło auto 🙂
CzarownicaSa, ja mogę, mam dziś caaały dzień wolny 🙂
o lol, wchodzę na pl, a tu PD lata, na com siedziałam pół godziny i nic 🍴
Ma ktoś ostatnie kliknięcie?
Calore o fajnie, dziękuję 😀 zrobię Ci autoryzację :kwiatek: Masz nick na pl carole, a na com jaki? Ja zaraz do babci na obiad mykam, to mnie pewnie do wieczora nie będzie 😉
pfff teraz przez to zadanie ciężko jest ... na razie też mi się nie udało
a już liczyłam na takie szczęście, jak ja miałam z derką 😉 daj znać jak złapiesz 🙂 mam wrażenie, że wczoraj jeszcze normalnie coś złapałam.
no to są jakieś jaja, wchodzę na konto Czarownicy i lata mi PD 🤣
dziewczyny potrzebuje 2 kliki od znajomych na kueimu żeby dostać 11. pinate, pomożecie? :kwiatek:
btw też czasami w szkole wejdę parę minut po godzinie klikania a już jest kliknięte, dziękuje :kwiatek:
ja tez kliknelam przed chwila.
"Objective no. 1: Win a sum ending with 7 Equus in a competition"
wygralam kolejno 6 i 18, w zyciu nie trafie 7 😵
Wymienię ! z COM na PL
My items
Diamond
x 6
Croesus' Fortune
x 3
Helios' Ray
x 2
Apollo's Lyre
x 1
Artemis' Arrow
x 1
Hera Pack
x 1
Poseidon's Horseshoes
x 1
Poseidon's Pack
x 1
Medusa's Blood
x 1
Ploutos' Parchment
x 1
Philosopher's Stone
x 1
Fertility Wand
x 1
Black Orchid
x 1
Achilles' Heel
x 1
Pandora's Box
x 1
Nyx Pack
x 1
Czy mogłabym prosić o pomoc z pinatami na com? Wyjeżdżam na weekend i przez ten czas nie będę miała dostępu do kompa...
Facella traaafisz, ja trafiłam dopiero z 4 koniem, ale mnie już szlag trafiał jak widziałam, że wygrał 8 equus. 🤣
calore dzięki. aaa, zadanie z aging pointami też mam... nie żeby mi latały już jak się dziś zalogowałam 🙁
flygirl, wyslalam drugiego konia i od razu 77 😁
juz mam kliki na pinate co 2 godz. (-;
DeJotka, ja mogę wchodzić, zrób auto na sisisax3.
mogę dać 2 kupony na pl, jeden za 7 a drugi za 10 dni, ale potrzebuję hopa/passa na com maksymalnie za 7 dni (20.06 sie koncza pinaty na com), może ktoś by chciał?